|
Odoslaný - 01 február 2006 : 12:23:23
|
sysel: je otazka preco neveris v Boha - ak to nie je tvojou vinou, zly byt nemusis. ak svojou vinou - "kto nie je s nami, je proti nam"
co sa tyka pekla - osobna skusenost a predpokladam ze nielen moja.
sa spamataj syslu! |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 február 2006 : 12:58:13
|
quote: Pôvodne poslal GMK S maly rozdielom: ja so m po sporte a peniazoch netuzil. Dal mi na vyber - mozem byt bohaty, pokial sa mu budem klanat. A ked nie - tak mam smolu. Sup do ohniveho jazera na vecnu kremaciu.
Ja som chcel poukazat na to. Mal radsej Boh zostat sam zit vo svojom blahu? Podla mna urobil dobre, ze aj nam dal sancu, aby sme aj my mohli dosiahnut vecnu blazenost. A ako to mal urobit lepsie, ako dat nam slobodnu volu, teda moznost mu povedat aj nie? |
Pánovi zver svoje cesty a jemu dôveruj, on sa už postará.
|
|
|
|
Odoslaný - 01 február 2006 : 13:02:50
|
quote: Pôvodne poslal Syseľ Ako ty mne nemozes zarucit, ja tebe tiez nie. Ja nehovorim ze mam pravdu. Na to v tychto veciach nema nikto narok.
Ale ma narok a ma aj pravdu a ten dotycny je pre mna Boh. Je to otazka viery a nie spekulacii. |
|
|
|
|
Odoslaný - 01 február 2006 : 14:15:56
|
quote: Pôvodne poslal costa
quote: Pôvodne poslal Syseľ Ako ty mne nemozes zarucit, ja tebe tiez nie. Ja nehovorim ze mam pravdu. Na to v tychto veciach nema nikto narok.
Ale ma narok a ma aj pravdu a ten dotycny je pre mna Boh. Je to otazka viery a nie spekulacii.
Pre niekoho je tym dotycnym Martinko Klingacik. Pre niekoho nie. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 február 2006 : 14:18:59
|
quote: Pôvodne poslal costa Ja som chcel poukazat na to. Mal radsej Boh zostat sam zit vo svojom blahu? Podla mna urobil dobre, ze aj nam dal sancu, aby sme aj my mohli dosiahnut vecnu blazenost. A ako to mal urobit lepsie, ako dat nam slobodnu volu, teda moznost mu povedat aj nie?
To mi pripomina rolu ohrdnuteho pytaca, ako som uz bol byval uviedol.
Strasne milujem tu divcinu z vedlajsieho chotara, urobim pre nu vsetko na svete, ked sa za mna vyda. A ked nie - uvrhnem ju do prestrasneho jazera ohniveho.
Tvoja uvaha ma vsak jednu chybu - podla Biblie Boh vedel, kto povie ano a kto nie a dokonca vie a vedel aj to, ze drviva vacsina povie nie. Tak o com to vlastne tocis? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 február 2006 : 14:27:27
|
quote: Pôvodne poslal GMK To mi pripomina rolu ohrdnuteho pytaca, ako som uz bol byval uviedol. Strasne milujem tu divcinu z vedlajsieho chotara, urobim pre nu vsetko na svete, ked sa za mna vyda. A ked nie - uvrhnem ju do prestrasneho jazera ohniveho.
Ako uvrhne? Nezvaluj to na Boha furt. Ty ho odvrhnes, ty s nim nechces byt, ked s nim nechces byt tak ani nebudes. Ty by si zrejme s nim byt nechcel, ale zaroven aj chcel.
quote:
Tvoja uvaha ma vsak jednu chybu - podla Biblie Boh vedel, kto povie ano a kto nie a dokonca vie a vedel aj to, ze drviva vacsina povie nie. Tak o com to vlastne tocis?
Tocim o tom, ze kazdy si moze sam zato kde skonci. Dostal vybornu ponuku, ktora sa neodmieta. |
|
|
|
|
Odoslaný - 02 február 2006 : 15:01:01
|
quote: Pôvodne poslal costa
Ale ma narok a ma aj pravdu a ten dotycny je pre mna Boh. Je to otazka viery a nie spekulacii.
Narazas na zjavenie. Tomu nemozno jednoznacne udelit nejaku pravdivodtnu hodnotu. |
"Pre Teba som ateista, pre boha lojalna opozicia" (Allen) |
|
|
|
Odoslaný - 02 február 2006 : 15:02:34
|
quote: Pôvodne poslal alesko
sysel: je otazka preco neveris v Boha - ak to nie je tvojou vinou, zly byt nemusis. ak svojou vinou - "kto nie je s nami, je proti nam"
co sa tyka pekla - osobna skusenost a predpokladam ze nielen moja.
sa spamataj syslu!
S peklom osobnu skusenost nikto zijuci nemoze mat. Ak sa tvrdi, ze hej, tak potom sa tu hovori o zjaveni, a jeho pravdivostna hodnota sa nemoze dokazat. |
"Pre Teba som ateista, pre boha lojalna opozicia" (Allen) |
|
|
|
Odoslaný - 02 február 2006 : 15:52:41
|
quote: Pôvodne poslal costa Ako uvrhne? Nezvaluj to na Boha furt. Ty ho odvrhnes, ty s nim nechces byt, ked s nim nechces byt tak ani nebudes. Ty by si zrejme s nim byt nechcel, ale zaroven aj chcel.
Ako odvrhne? Nuz neutostne a urazeno a tak. Ja som to tak nevymyslel a ani si to nevymyslam. Staci si precitat Bibliu.
quote: Tocim o tom, ze kazdy si moze sam zato kde skonci. Dostal vybornu ponuku, ktora sa neodmieta.
Moze aj nemoze. Mozes za to, ze si kychnes? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 február 2006 : 18:31:16
|
quote: Pôvodne poslal GMK
Nikdo sa ma nepytal ci sa chcem narodit,tak nech mi nikdo neviprava jak mam k.rva zit!!!!
...hej k.rva !.........celkom by ma zaujmalo co ti na toto povedali rodicia ?!..........predpokladam, ze s nimi to uz mas vyriesene.......ako to prijali? |
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 február 2006 : 19:32:13
|
quote: Pôvodne poslal Milan celkom by ma zaujmalo co ti na toto povedali rodicia ?!
A mne je to celkom jedno.
quote: predpokladam, ze s nimi to uz mas vyriesene.......ako to prijali?
Nelubilo sa im to. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 február 2006 : 17:15:13
|
quote: Pôvodne poslal GMK
quote: Pôvodne poslal Milan celkom by ma zaujmalo co ti na toto povedali rodicia ?!
A mne je to celkom jedno.
quote: predpokladam, ze s nimi to uz mas vyriesene.......ako to prijali?
Nelubilo sa im to.
...to je smutne....ani sa im necudujem, .....smutne..... |
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 február 2006 : 01:50:30
|
quote: Pôvodne poslal Milan ...to je smutne....ani sa im necudujem, .....smutne.....
Co je smutne, pre koho a preco? Preco by ma to malo trapit a preco by som mal uprednostnit ich dobry pocit pred vlastnym dobrym pocitom? Oni maju svoj vlastny zivot a ja zase svoj. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 február 2006 : 21:43:05
|
|
|
Odoslaný - 20 február 2006 : 22:29:20
|
quote: Pôvodne poslal Patrik
GMK nasiel som knihu ktoru akoby TI napisali na objednavku... Sobecký gen od Richard Dawkinsa, poznas? http://www.fantasyplanet.cz/origami/art.asp?type=D&id=185
Jasne, ale Dawkins tam ma zjavne nepresnosti, niekedy az klame, je to skratka paskvil. Je to totiz skor filozoficke dielo ako biologicke, za ktore sa vydava. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|