Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Nikto sa ma nepytal...
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Odijanove otázky Téma Next Topic: Mala kritika katolickeho myslenia.
Strana: z 2

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 01 február 2006 :  12:23:23  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
sysel: je otazka preco neveris v Boha - ak to nie je tvojou vinou, zly byt nemusis. ak svojou vinou - "kto nie je s nami, je proti nam"

co sa tyka pekla - osobna skusenost a predpokladam ze nielen moja.

sa spamataj syslu!

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

costa

Odoslaný - 01 február 2006 :  12:58:13  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: costa  Pridať costa do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
S maly rozdielom: ja so m po sporte a peniazoch netuzil. Dal mi na vyber - mozem byt bohaty, pokial sa mu budem klanat. A ked nie - tak mam smolu. Sup do ohniveho jazera na vecnu kremaciu.

Ja som chcel poukazat na to. Mal radsej Boh zostat sam zit vo svojom blahu? Podla mna urobil dobre, ze aj nam dal sancu, aby sme aj my mohli dosiahnut vecnu blazenost. A ako to mal urobit lepsie, ako dat nam slobodnu volu, teda moznost mu povedat aj nie?

Pánovi zver svoje cesty a jemu dôveruj, on sa už postará.

Počet príspevkov: 87  ~  Člen od: 19 január 2005  ~  Posledná návšteva: 10 január 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

costa

Odoslaný - 01 február 2006 :  13:02:50  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: costa  Pridať costa do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Syseľ
Ako ty mne nemozes zarucit, ja tebe tiez nie. Ja nehovorim ze mam pravdu. Na to v tychto veciach nema nikto narok.

Ale ma narok a ma aj pravdu a ten dotycny je pre mna Boh. Je to otazka viery a nie spekulacii.

Počet príspevkov: 87  ~  Člen od: 19 január 2005  ~  Posledná návšteva: 10 január 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 01 február 2006 :  14:15:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal costa

quote:
Pôvodne poslal Syseľ
Ako ty mne nemozes zarucit, ja tebe tiez nie. Ja nehovorim ze mam pravdu. Na to v tychto veciach nema nikto narok.

Ale ma narok a ma aj pravdu a ten dotycny je pre mna Boh. Je to otazka viery a nie spekulacii.

Pre niekoho je tym dotycnym Martinko Klingacik. Pre niekoho nie.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 01 február 2006 :  14:18:59  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal costa
Ja som chcel poukazat na to. Mal radsej Boh zostat sam zit vo svojom blahu? Podla mna urobil dobre, ze aj nam dal sancu, aby sme aj my mohli dosiahnut vecnu blazenost. A ako to mal urobit lepsie, ako dat nam slobodnu volu, teda moznost mu povedat aj nie?

To mi pripomina rolu ohrdnuteho pytaca, ako som uz bol byval uviedol.

Strasne milujem tu divcinu z vedlajsieho chotara, urobim pre nu vsetko na svete, ked sa za mna vyda. A ked nie - uvrhnem ju do prestrasneho jazera ohniveho.

Tvoja uvaha ma vsak jednu chybu - podla Biblie Boh vedel, kto povie ano a kto nie a dokonca vie a vedel aj to, ze drviva vacsina povie nie. Tak o com to vlastne tocis?

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

costa

Odoslaný - 01 február 2006 :  14:27:27  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: costa  Pridať costa do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
To mi pripomina rolu ohrdnuteho pytaca, ako som uz bol byval uviedol.
Strasne milujem tu divcinu z vedlajsieho chotara, urobim pre nu vsetko na svete, ked sa za mna vyda. A ked nie - uvrhnem ju do prestrasneho jazera ohniveho.

Ako uvrhne? Nezvaluj to na Boha furt. Ty ho odvrhnes, ty s nim nechces byt, ked s nim nechces byt tak ani nebudes. Ty by si zrejme s nim byt nechcel, ale zaroven aj chcel.

quote:

Tvoja uvaha ma vsak jednu chybu - podla Biblie Boh vedel, kto povie ano a kto nie a dokonca vie a vedel aj to, ze drviva vacsina povie nie. Tak o com to vlastne tocis?

Tocim o tom, ze kazdy si moze sam zato kde skonci. Dostal vybornu ponuku, ktora sa neodmieta.

Syseľ

Odoslaný - 02 február 2006 :  15:01:01  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Syseľ  Pridať Syseľ do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal costa

quote:
Pôvodne poslal Syseľ

Narazas na zjavenie. Tomu nemozno jednoznacne udelit nejaku pravdivodtnu hodnotu.

"Pre Teba som ateista, pre boha lojalna opozicia"
(Allen)

Počet príspevkov: 230  ~  Člen od: 19 september 2005  ~  Posledná návšteva: 07 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Syseľ

Odoslaný - 02 február 2006 :  15:02:34  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Syseľ  Pridať Syseľ do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

sysel: je otazka preco neveris v Boha - ak to nie je tvojou vinou, zly byt nemusis. ak svojou vinou - "kto nie je s nami, je proti nam"

co sa tyka pekla - osobna skusenost a predpokladam ze nielen moja.

sa spamataj syslu!

S peklom osobnu skusenost nikto zijuci nemoze mat. Ak sa tvrdi, ze hej, tak potom sa tu hovori o zjaveni, a jeho pravdivostna hodnota sa nemoze dokazat.

"Pre Teba som ateista, pre boha lojalna opozicia"
(Allen)

Počet príspevkov: 230  ~  Člen od: 19 september 2005  ~  Posledná návšteva: 07 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 02 február 2006 :  15:52:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal costa
Ako uvrhne? Nezvaluj to na Boha furt. Ty ho odvrhnes, ty s nim nechces byt, ked s nim nechces byt tak ani nebudes. Ty by si zrejme s nim byt nechcel, ale zaroven aj chcel.

Ako odvrhne? Nuz neutostne a urazeno a tak. Ja som to tak nevymyslel a ani si to nevymyslam. Staci si precitat Bibliu.

quote:
Tocim o tom, ze kazdy si moze sam zato kde skonci. Dostal vybornu ponuku, ktora sa neodmieta.

Moze aj nemoze. Mozes za to, ze si kychnes?

Milan

Odoslaný - 02 február 2006 :  18:31:16  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Nikdo sa ma nepytal ci sa chcem
narodit,tak nech mi nikdo neviprava jak
mam k.rva zit!!!!

...hej k.rva !.........celkom by ma zaujmalo co ti na toto povedali rodicia ?!..........predpokladam, ze s nimi to uz mas vyriesene.......ako to prijali?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 02 február 2006 :  19:32:13  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Milan
celkom by ma zaujmalo co ti na toto povedali rodicia ?!

A mne je to celkom jedno.

quote:
predpokladam, ze s nimi to uz mas vyriesene.......ako to prijali?

Nelubilo sa im to.

Milan

Odoslaný - 04 február 2006 :  17:15:13  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Milan
celkom by ma zaujmalo co ti na toto povedali rodicia ?!

A mne je to celkom jedno.

quote:
predpokladam, ze s nimi to uz mas vyriesene.......ako to prijali?

Nelubilo sa im to.

...to je smutne....ani sa im necudujem, .....smutne.....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 05 február 2006 :  01:50:30  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Milan
...to je smutne....ani sa im necudujem, .....smutne.....

Co je smutne, pre koho a preco? Preco by ma to malo trapit a preco by som mal uprednostnit ich dobry pocit pred vlastnym dobrym pocitom? Oni maju svoj vlastny zivot a ja zase svoj.

Patrik

Odoslaný - 20 február 2006 :  21:43:05  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
GMK nasiel som knihu ktoru akoby TI napisali na objednavku... Sobecký gen od Richard Dawkinsa, poznas? http://www.fantasyplanet.cz/origami/art.asp?type=D&id=185

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 20 február 2006 :  22:29:20  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Patrik

GMK nasiel som knihu ktoru akoby TI napisali na objednavku... Sobecký gen od Richard Dawkinsa, poznas? http://www.fantasyplanet.cz/origami/art.asp?type=D&id=185

Jasne, ale Dawkins tam ma zjavne nepresnosti, niekedy az klame, je to skratka paskvil. Je to totiz skor filozoficke dielo ako biologicke, za ktore sa vydava.

Strana: z 2 Previous Topic: Odijanove otázky Téma Next Topic: Mala kritika katolickeho myslenia.  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06