|
Odoslaný - 07 november 2008 : 13:15:47
|
Juja: A preco nechces ist do konkretnosti? Povedz nieco konkretneho. Lebo tu sa nememe coho chytit. Nic konkretneho si nepovedala, len naznaky. A aj ked sa ta opytam na jasnu vec, mlcis...
A vstup si, prosim, do svedomia aj ty, Jujka, ked uz to spominas, vratane i toho, co som tu posledne vytkol - zena a jej zahalovanie/nezahalovanie. |
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 13:22:58
|
citácia: Alesko: Takze, mily Alesko, mozes dokazat kde som islamsky odev propagoval? Ak mas len dojem, tak sa ma mas najprv popytat na presnejsiu informaciu, a nie hned davat taketo vyroky! Bud taky dobry, Alesko, a nabuduce postupuj uz len takto. Dakujem Zial, tvoje dojmy su skoro vzdy chybne. Takze k tomu islamskemu odevu. Islamske zeny nerobia chybu ze su na verejnej ulici tak dokladne zahalene. Ale takato doslednost uz nie je nevyhnutna. Pôvodne zaslal Pierre - 07 november 2008 : 13:01:31
ja som netrvdil že robíš reklamu islamu ale že mi to pripadalo podobne abz si chcel abz ženz chodili yahalene až neprirodyene moc.
a tz si extremista aj skry ine veci takže aj kebz som sa sekol v tomto tak stale si extremista v inzch veciach |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 13:24:02
|
citácia: Juja: A preco nechces ist do konkretnosti? Povedz nieco konkretneho. Lebo tu sa nememe coho chytit. Nic konkretneho si nepovedala, len naznaky. A aj ked sa ta opytam na jasnu vec, mlcis... Pôvodne zaslal Pierre - 07 november 2008 : 13:15:47
tz yas roypravaš o veciach a pritom vieš o nich velke nič....akosi sa velmi doplnate. boli bz y vas dobri manželia :D |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 13:25:56
|
mno mili pier ak si myslis ze ma tu budes zastrasovat banom a vynucovat si tak moju neaktyvnost v diskusii kludne mi ho navrhni aj hned teraz ak sa ludia tu rozhodnu ze som nevhodni zablokujte mi vstup na forum hm bude to len o niecom svecat ,dalej ty sa navazas do aleska ze ta oznaci za extremistu a ty man oznacis za zvrateneho uprimne sipes urazky voc mojej osobe ako zrno do valova uvedom sa radim ti naucit sa komunikovat s ludmi ktory nemaju rovnaky nazor ako ty , hm mile ak ta mam citovat nezostal tu nikto koho by som tu necel oo pozor mam sa bat alebo co ja len dufam ze nie vsetci uzivatelia tohto fora su zadubeny ako ty ( ano zadubeny a obmedzeny kludne ma obvin z urazky toto neni urazka ale konstatovanie) hm a stale sa ohanas vierou ktora na tomto fore ma byt prvorada suhlasim je to preda katolicke forum ale krestan by mal byt ja ten milujuci a dobrosrdecny viacery uzivatelia tu maju aj ostre prispevky ale vedia byt aj zhovievavy ci pomoct alebo poradit ale ty si kladnej spolocenskej interakcii absolutne neschopny pokial stebou ten druhy absolutne nesuhlasi , mnuz tak ak ta poburujem kludne skus to stym bananom ak ti vide moje vyhostenie s fora tak tymto prispevkom pozdravujem ludi ktorych som tu spoznal a s ktorymi som is dibre pokecal |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 13:26:26
|
Aleško, prosím Ťa, NESTRAŠ! mňa
A myslím si, že Maťo túto tému môže uzavrieť, už sa asi popísalo dosť o Šalamúnovi a spol. ... |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 13:32:21
|
Alesko: prosim ta, Alesko, hovor vecne alebo mlc. Prazdne reci vychadzajuce z tvojch chybnych dojmov. Ked sa neopytas, tak nevies. A ozaj nestras, Juja a moja zena |
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 13:49:38
|
by ste teda pasovaliperfekt k sebe :D:D
inač obdivujem ako umlčuješ tych čo s tebou nesuhlasia..ako je len dobre, že nem si admin, šak by si umlčal všetkých .....až nakoniec i sameho seba. Vieš, to že niekto ma iny nazor ako ty neznamena že ho automaticky umlčíš. a ty sa snažíš umlčať i ludi ktorí maju pravdu a ty to proste neznesieš....
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 14:00:21
|
Alesko: Nehnevaj sa, ale zasa mas prazdne, hlupe a trosku urazlive reci. Toto forum nie je na propagaciu ateistickych nazorov, mily Alesko. A k Jujke by si pasoval prave krasne Ty, vsak aj spolu hodne sukromne komunikujete... Uz dlho ste taka pekna dvojka . Ale Jujka nie je zla, len trosicku skazena dnesnym svetom, no takych je vela.
Volsung: Ten banan ti dat zatial vobec nechcem, priatelu, chcem aby si sa len snazil trochu spravat v sulade s pravidlami fora. Precitaj si ich!
,dalej ty sa navazas do aleska ze ta oznaci za extremistu a ty mna oznacis za zvrateneho uprimne sipes urazky voc mojej osobe ako zrno
- ako sa vyssie ukazalo, Alesko mal len chybny dojem, lebo som nic takeho konkretneho ani nepovedal, ani nemyslel. Takze jeho urazka na moju adresu bola skutocne chybna, nespravna. Dufam ze svoj hriech uz olutoval. Ale Ty si skutocne v rozpore s nasou moralkou, jasne a konkretne si to ukazal, takze naozaj mas velmi zvratenu moralku. Taka je pravda, a je mi to nesmierne luto. A tvoje nasledne vraj konstatovanie o zadubenosti je, zial, urazka, lebo si to nicim nedokazal. Takze co ti na to povedat? Je mi ta luto.
suhlasim je to preda katolicke forum ale krestan by mal byt ja ten milujuci
- Mily volsung, pravdu musime povedat aj ked je tvrda. Mas, zial, zvratenu moralku. Nehnevaj sa za to prosim na mna, ale pravdu hovorit musime. Kristus mal tiez tvrde reci, ze od neho ludia az utekali, lebo to nemohli pocuvat.
|
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 14:08:28
|
citácia: Alesko: Nehnevaj sa ale zasa mas prazdne, hlupe a trosku urazlive reci. Toto forum nie je na propagaciu ateistickych nazorov, mily Alesko. Pôvodne zaslal Pierre - 07 november 2008 : 14:00:21
prazdne a urazlive reči maš ty tak sa nenaparuj. a hlupe rečoi maš tiež, takže prvsa pozri na seba kym ukaážeš na niekoho druheho. a ja ateizmus nepropagujem neviem prečo si ma zas emýliš
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 14:09:59
|
Tak neurazaj ale daj dokaz, mily Alesko! A nie ty propagujes, ini ho prapaguju a mne vycitas ze umlcujem ich nazor. |
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 17:43:29
|
Lepsie spravis, ked zanechas tych invektiv na mna, a budes chciet sa radsej so mnou pomerit, mily Alesko |
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 19:30:44
|
|
|
Odoslaný - 07 november 2008 : 23:01:46
|
fu pierre mno mam pocit ze nepatris k nekonfliktnym typpom pozry sa nechapem kde sa v tebe berie tolko istoty ze musis ma vo vsetkom pokazde pravdu to ze som ta pomenoval zadubencom - clovek s vlastnym nazorom vyznanim presvedcenim schopny konfrontovat ho s inym je normalny clovek,clovek ltory nieje schopny prijat druhych ludi ktory maju iny pohlad na zivot ine zvyky a presvedcenie ktore priamo neutoci teda neni agresivne pokial nevie viest dialog snimi a pokial je konfliktny s neustalim pocitom nadradenosti aj medzi vlastnymi taky clovek je podla mna zadubeny a obmedzeny v tom ze nevie prijat nazor druheho nie prijat aby snim suhlasi ale prijat ako nazor niekoho ineho vies pierre na svete niesi len ty je tu aj vel inych aj vela inych krestanov ja len dufam ze iny ateisti narazia na krestanov typu ako je radek alebo alesko aby si neurobili zly obraz o katolicizme nastastie ten moj obraz neznicis bo s prispevkov zvisku ludi mi je jasne ako by to malo vyzerat za normalnych okolnosti |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 november 2008 : 01:51:45
|
volsung: Pozri, priatelu, na konfrontaciu niecoho nehmatatelneho potrebujeme aspon nejaky zaklad z ktoreho by sme obaja vychadzali a na to sa odvolavali pri svojej argumentacii. U katolikov mame Bohom danu moralku, bibliu, tradovane ucenie apostolov..., no u teba nie je nic, snad len nejake tvoje dojmy ci co... Skratka Ty so mnou konfrontaciu robit nemozes, lebo niet z coho vychadzat. Z coho by si vychadzal ty, ja neuznavam, a ty zasa neuznavas to, z coho vychadzam ja. Cize argumentacna konfrontacia nie je mozna. Je to teda trochu patova situacia, ktoru ale v minulosti katolici vedeli lahko riesit: Zvolte si zbran, pane! |
|
|
|
Odoslaný - 08 november 2008 : 08:13:58
|
Vtip je v tom, že on s Tebou konfrontáciu nechce, ale Ty si permanentne na konfrontačnom chodníku a s každým. Takže toto je ten problém a tiež aj v tom, že už dávnejšie tu vystupuješ dosť podráždene voči poslednému koncilu a pápežom, tvrdiac niečo podobné, ako keby niekto začal brojiť, že žiarivky sú ee, lebo sa nedržia toho istého princípu žiarenia, ako bežné žiarovky a teda nie sú správne. A dokonca Ty si tu ten, ktorý o tom kdeď nie všetko, tak minimálne najviac vie, čo sa čistoty viery týka, že! Keď sa Ti nepozdáva kohosi odpoveď tak prechádzaš do osobných hodnotení a na to v podstate nemáš právo, ale, ako je už pre Teba typické, berieš si ho. Keď si upozornený, že to preháňaš, tak sa staviaš do pozície akéhosi vtipkujúceho nevinného, lebo však Ty sa len hráš... Ak argumentuješ, naozaj málokedy uvádzaš zdroje, odkiaľ tie svoje info máš, samo okrem spomínaného depozita, ale to nie je jediný zdroj a jediné dokumenty, ktoré má tak Cirkev a tým pádom aj my k dispozícii, ktoré sú platné a pod. Nakoniec sa diskusia dostáva do takých sfér ťažko teologických, kde ani Ty nie si podkutý, pretože to jednak od nás oveľa múdrejší riešia a jednak si v živote teológiu neštudoval, len k nej privoniavaš ako aj my tu ostatní. A tak sa každá téma zvrhne na slovné prestrelky, v ktorých si Ty voľkáš!!! A to je problém aj týchto posledných dní. A preto mnohí potom radšej zvažujú, či sa vôbec oplatí sem prispievať. |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 november 2008 : 08:25:27
|
citácia: yyyno: Ty si ateista a zenu mas protestantku, z toho predpokladam, ze sa jednalo o protestantsky dievcensky zbor. Vsak? Plus, je tu esta ta jedna vec, ze deti este nemusia byt dostojne, ale u dospelych ten dostojny odev uz moralka vyzaduje. Ak to boli teda este deti, tie kratsie suknicky su tam teda este prijatelne. videl som to za Dubčekovej ěry v Kapitule, kat. kostol (BB) Vtedy nosili minisukne všetki, čo bolo u tých bacuľatých priliš odvážne[. Treba dodať, že experiment, ako dotiahnúť mladých do kostolov mal krátke trvanie. |
Počet príspevkov: 357 ~
Člen od: 30 jún 2007 ~
Posledná návšteva: 06 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 november 2008 : 20:26:52
|
|
|
Odoslaný - 08 november 2008 : 23:16:35
|
juja napises mi kedy som vystupoval podrazdene voci papezom? voci druhemu koncilu? papezou som tu este aj v par temach dokonca obhajoval ak si precitas krizove vypravy napr a koncil sa mi dokonca pozdaval pretoze mi tam mnohe veci prisli ako spravne jedine co sa mi nepozdavalo bol sexismus s ktorym tu niekto vystupoval dalej ze do veci davam osobne nazory je prirodzene nerobim to len ja predsa dalej zdroje z ktorych cerpam mozem plne dolozit dokonca ti mozem vypisat nekdy aj konpletnu bibliografiu daneho zdroja a casto aj archeologicky nalez dalej ja som teologiu nestudoval ale kolky tu studovali historiu? alebo umenie? dalej to mi chces povedat ze akonahle sa obiavim na fore maju ludia problem odpisat_ hm pak k tomu ze mam rad konfrontaciu samozrejem konec koncom to konfrontacia posuva ludstvo dalej ked sa obzrieme do historie kazdy pokrok bol vysledkom konfrontacie ... hm? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 november 2008 : 23:22:09
|
mno drahy pierre na tvoju vyzvu rad odpoviem zvol si zbran sam ja osobne vlastnim kresadlovu pistol sistemu prednapoleonskeho zamku francuzky kordik taliansky rapir zi deutsche lange schwert kludne si vyber nieco z toho a mozme sa stretnut realna ponuka... ak si to myslel ovsem vazne kazdu z vysie spominanych zbrani vlastnim hm ako tak uvazujem kludne moze byt aj sabla ale dostojnicka prosim uhorska sa mi nepaci .... takze smelo odpis (jak tak kukam na tvoj nick tak by si si mohol ten kordik asi vybrat hodil by sa ti knemu) |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2008 : 00:37:48
|
Volsong: Joj, pozor priatelu, to si ma trosicku nepochopil, to nebola moja vyzva tebe, koli takym prkotinam sa ja nebijem, aspon zatial, to bola ukazka ako sa v minulosti u nas bezne riesili nejake vaznejsie patove – argumentacne neriesitelne spory . No neviem ci aj tento nas problem by sa v minulosti takto riesil, neviem ci je az taky vazny. Ale len tak pre zaujimavost, odkial si? Ja som mal akurat jeden meč, no i ten uz bol devnejsie zlomeny, co som s nim s kamosmi vycinal...
A inak uz teda dufam chapes, ze preco tu nemozeme mat konfrontacie s ateistami (nemame ten spolocny zaklad). A cize tvoja teoria o zadubenosti mna a hlavne pravidiel fora, trochu pada. A netuzime ani po konfrontaciach s inymi, hoci u niektorych by sa nejaky ten spolocny zalkad nasiel (protestanti uznavaju bibliu) v minulosti sme to robili, no nemalo to zmysel, dookola si tu len kazdy hudol svoje... A tak dnes je toto katolicke forom hlavne pre katolikov a uz tu nemame prilis zaujem sa s niekym natahovat. Natahujeme sa hlavne medzi sebou . A bolo by dobre, keby si sa Ty ako ateista medzi nas prilis nemiesal, s vynimkou tem, ktore nie su prilis o viere a mravoch .
A este ten Jujin text o tych papezoch atd., si asi tiez trosku zle pochopil. Bol totiz asi adresovany mne. Ale tiez neviem kedy som tu vystupoval podrazdene voci nejakym papezom. No toto sa poslednou dobou nasej milej Jujka casto stava, tusim ze len v tejto diskusii je to uz treti krat, co voci niekomu nieco takto zanietene pise, hoci nikto nic takeho netvrdil. Juja: Cim to asi u teba bude, co?
No a dalej Ty, Juja, fajn, tak si mimo temu dala na mna velku kritiku, v niecom pravdivu, v niecom menej... Dufam ze ti to dobre padlo. A teraz skus napr. uz konecne odpovedat aj na tu otazku o tom Salamunovi, co som ti dal vyssie, ze ako si na to prisla, prosim.
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2008 : 03:50:54
|
Alesko: ...také vyvyšovanie ake tu predvadza pierre.
- Vedze zasa nebud taky precitlivený, Alesko. Je tam toho, z vysoka som pritvrdil na zeny...
- Boh je najprisnejsi a najnarocnejsi prave na tych, ktorych najviac miluje. A aj ja som na tom podobne, mam moc rad zeny, a preto na ne obcas aj z vysoka pritvrdim. Nie su mi lahostajne, mam ich rad, a nie len ako maso, a preto ma trochu mrzi ako na verejnych uliciach zhadzuju svoju dostojnost, ake su vobec skazene... A tento problem sa tiez nemoze tabuizovat.
-A Ty ked budes mat napr. vlsatnu dospivajucu dceru, budes jej mozno musiet aj facku strelit, nie len nejake uňu ňuňu. A to vsetko prave preto, ze ju mas rad, preto budes musiet byt na nu aj prisny. Inak by si sa na nu vykaslal, nech si robi co chce, nech sa skazi...
yyyno: Hmm, tak to je smutne, no je zname, ze od 60tych rokov sa moralka zacala prudko zvrhavat. Mno, mysleli si, ze takto pritiahnu mladez, ale kdeze, toto bola chybna cesta. A este k tej kvetine co si ju vzadu prirovnal k zene. Ano, kvetina laka motyla.. A v minulosti pri slobodnych zenach sa tradicne trosku aj prizmurovalo oko, tym bolo dovolene na ulici poodhalit trosicku viac, ale ozaj len trosicku. Zena predsa nie je len maso, mala by lakat aj inymi peknymi vlastnostami.
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2008 : 08:03:37
|
Volsung, pierre to tentokrát dobre odhadol, netýkalo sa to Teba, ale jeho a čo sa teba Pierre týka, myslím, že asi bude dobré, keď si to prediskutujeme medzi nami ostatnými, pretože Ti pamäť ako obvykle vynecháva, a to, čo tu predvádzaš voči diskutujúcim a to takmer vlastne voči všetkým, sa skutočne podobá tomu čo som vyššie napísala. Jediný človek, voči ktorému tu píšem a mám výhrady, teda voči spôsobom diskusie, si Ty. A tiež nevidím žiaden dôvod, aby si tu akurát Ty pritvrdzoval na kohokoľvek a v čomkoľvek! |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2008 : 11:40:02
|
Aaa Pierko sa nám tuším pasoval do funkcie "hovorcu" fóra (... nemôžeme - netúžime - nemáme - v minulosti sme to robili ...) Dal mu niekto "mandát" na takúto funkciu?
Alebo sa mýlim, a on sa len tak zo srandičky napáskoval do pozície "my sme sa dohodli sami so sebou a takto rozhodli"?
|
Život je veľký dar - nepremrhajme ho
|
Počet príspevkov: 890 ~
Člen od: 28 október 2006 ~
Posledná návšteva: 23 október 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2008 : 14:25:24
|
Myslím, že táto téma natoľko odbočila od pôvodného problému, že je úplne zbytočné v nej pokračovať, takže ja tu končím |
Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky. |
Počet príspevkov: 141 ~
Člen od: 26 august 2008 ~
Posledná návšteva: 01 október 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 november 2008 : 18:05:02
|
mno pre infosku pre pierra som z ba hm mile a aky si mal mec? abo od koho hm ?ja som uz mecov a kordov polamal..... treba aby kazdy dalsi bol lebsi ,hm v minulosti by sa urcite v nasom pripade uchylili k suboju obaja sme pouzili moc impertinentny pristup k druhemu nato aby to skoncilo mierumilovne hm takze tak ja mam rad duely na rozdiel od hadky su ovela jasnejsie a priamejsie |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|