Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Stretnutie
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nebezpečenstvo kreacionizmu Téma Next Topic: Sloboda slova a cirkev
Strana: z 5

Lajos

Stav: offline

Odoslaný - 29 september 2006 :  09:25:51  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Takze v sobotu mam o kolkej cakat na stanici v NMnV? Inak alesko kup si okuliare, na aute sice mam gulate logo, ale BMW... ale ako maly som mal BMX.

P.S.: teraz ma napada, to aby som sa oholil

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 29 september 2006 :  09:46:08  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Takze v sobotu mam o kolkej cakat na stanici v NMnV? Inak alesko kup si okuliare, na aute sice mam gulate logo, ale BMW... ale ako maly som mal BMX.

To je uz zajtra? Alesko mi vravel, ze az buduci tyzden. Tak ako teda?

Som trochu zmateny.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Asined

Odoslaný - 29 september 2006 :  10:09:21  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Asined  Pridať Asined do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amalka

asined a ty neprides?

... ale ano, neviem ci pridem, a le ano neviem ci nepridem, co sa pytas take hovadiny,raz som tam raz tam. ale ked pridem tak sa uvidime, a ked nie tak sa neuvidme, ...
PS: pre Mata: co si o sebe mysis? ze mi tu budes robit cenzuru a prerábať mi moje nazory ?

Počet príspevkov: 126  ~  Člen od: 03 november 2005  ~  Posledná návšteva: 22 september 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 29 september 2006 :  10:23:44  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Sak 14. okt. v sobotu, ne?

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 29 september 2006 :  10:38:33  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Ty si to este neurobila_? A ja doma cakam postara, ani von som nesiel...
.. si zanedbal signalizacnu spravu Radsej by Ta mali strcit do kufra, aby kolace boli v chlade.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 29 september 2006 :  10:40:04  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Asined

PS: pre Mata: co si o sebe mysis? ze mi tu budes robit cenzuru a prerábať mi moje nazory ?
Asined, ani mne sa nechce citat nadavky..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 29 september 2006 :  11:16:04  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

ja viem, to uz ani srandu si nemozem urboti? som si chcel splhnut, ale aj tak neviem co presne mas sa mi zda ze skodofku.....

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 29 september 2006 :  11:16:39  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal alesko
Lajos, Mirca urcite bude treba pockat a ak moc ludi nepride tak asi sa aj ja rad odveziem v tvojom bmw. ak mozem a nebudes proti.

Hadam je jasne, ze predne miesto vedla vodica obsadi GMK!!!

to uz ti vratili vodicak? ty podlizovak kamionov?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 30 september 2006 :  09:11:14  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
ja ja, schade , pravy scheska wagen a co sa tyka GMK, tak to iba jeho auto nepostacuje jeho zamyslanym planom...

alesko autom si u nma nesplhnes

pavelba

Odoslaný - 08 október 2006 :  15:49:07  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Milí priatelia.
Chcem Vám poďakovať za pozvanie na Vaše stretnutie ústami Aleska. V tel. rozhovore som mu povedal, že pozvanie predbežne prijímam, ale záleží na tom čo bude chcieť Boh a podľa toho sa zariadim.
V poslednom čase ste voči mojim názorom a príspevkom zaujali dosť rozhodné stanovisko, ktoré beriem na vedomie i s výčitkou, že ak by som sa riadil Písmom, musel by som už dávno odtiaľto vypadnúť v súvislosti s Luk 9:4-5 (o čom budem vážne rozmýšlať). Domnievam sa preto, že účasť na Vašom stretnutí by bola pre mňa i pre Vás nevhodná. Keďže nie je v mojej povahe a ani zvykom byť niekde kde by som „zavadzal“, rozhodol som sa toto srdečné Aleskovo pozvanie odmietnuť.
Ktokoľvek by mal záujem sa so mnou stretnúť, nebránim sa tomu a rád pozvanie prijmem. Jednalo by sa o popoludňajšie hodiny medzi 16-18hod cez týždeň a stretnutie by prebehlo v BA.

Chápem, že lepšie sa diskutuje s človekom, ktorého osobne poznám, (výnimka však potvrdzuje pravidlo), domnievam sa však, že moja reálna fotka (dokresluje) a môj web dostatočne hovorí o tom čo som zač. Pokiaľ to niekomu nestačí, môže prísť k vyššie už spomínanému osobnému stretnutiu tu v BA.

Prajem Vám krásne počasie, požehnaný čas, pokoj a múdrosť.

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 08 október 2006 :  16:04:50  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
pali, mna to mrzi...... ale ako ty ces..... snad niekedy budem moct do ba.....potom o tom vazne rozmyslaj ze ta ja pridem opozriet snad bude aj viac casu.... nech sa ti dari a Boh ti zehnaj.

pavelba

Odoslaný - 08 október 2006 :  16:19:45  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Budem sa tešiť Alesko... daj vedieť, kontakt máš...

<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 08 október 2006 :  16:24:03  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
dobre ostatnych sa spytam, ktori ste nevedeli naisto, ako to vypada? pridete? pytam sa kvoli tomu ze ak vas bude viacej pridem aj ja na stanicu s autom, ak nie pridem vlakom a lajos hadam ma necha bezat aspon za autom....

Vlkodlak

Odoslaný - 08 október 2006 :  18:48:50  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba
... Domnievam sa preto, že účasť na Vašom stretnutí by bola pre mňa i pre Vás nevhodná. Keďže nie je v mojej povahe a ani zvykom byť niekde kde by som „zavadzal“, rozhodol som sa toto srdečné Aleskovo pozvanie odmietnuť ...

Pali, a co tak zobrat priklad z Jonasa. Takisto mal mal sto objektivnych dovodov na to, preco neist do Ninive. A vies ako to nakoniec dopadlo ...

Ty taky biblista, i Pismo za tebou stoji, ako casto hovoris, mal by si sa hadam zachovat biblicky.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 08 október 2006 :  19:05:38  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
To: Vlkodlak

Cit: Ty taky biblista, i Pismo za tebou stoji, ako casto hovoris, mal by si sa hadam zachovat biblicky.

Iste, mal.... otriasť i prach zo svojich nôh....(Luk 9:4-5) prenesene vymazať akýkoľvek záznam v PC týkajúci sa Vás a ísť ďalej.... už som to raz urobil.... a možno to urobím znova... či na trvalo, neviem, ale je to možné. Isté osoby mi rozhodne chýbať nebudú...

<°)))))><(

Vlkodlak

Odoslaný - 08 október 2006 :  19:13:42  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba
Isté osoby mi rozhodne chýbať nebudú...

A zvery ?

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 08 október 2006 :  19:29:27  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
vlcko ty si brus pazury na cestu do Beckova.... vies kym tymi lesmi prebehnes a urcite useky iba v noci, uz teraz by si mal zacat s cestou... Ale nie ze budes robit sarapatty na Horvatovom vrchu. Ten je moj.

Vlkodlak

Odoslaný - 09 október 2006 :  07:22:41  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Nemozem, nepridem.
Mozno inokedy.(ked tam bude viac bab )

Lajos

Odoslaný - 09 október 2006 :  09:50:29  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Takze kto vlastne pride?

Ales

Odoslaný - 09 október 2006 :  10:10:36  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
len ty a ja.... kedze budeme dvaja pridem asi vlakom a zostaneme v NMnV, oki? podebatime zas tak na hodinku pri kavicke(som ti este dlzny) a pojdeme domkov....

Marcelllooo

Odoslaný - 09 október 2006 :  10:45:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba
V poslednom čase ste voči mojim názorom a príspevkom zaujali dosť rozhodné stanovisko, ktoré beriem na vedomie i s výčitkou, že ak by som sa riadil Písmom, musel by som už dávno odtiaľto vypadnúť v súvislosti s Luk 9:4-5 (o čom budem vážne rozmýšlať).

LOL!!! Toto ma zas dobre pobavilo.

Takze urazenecka poza a stylizacia! Myslim, ze by sa tvoja idea dala oponovat zhruba takto:
• Vyhrady nie su len v poslednej dobe, ale uz dost dlho, k tretiemu roku sa to tiahne.
• Vyhrady nie su k tebe a tvojej pritomnosti ale tvojim niektorym prejavom.

quote:
Domnievam sa preto, že účasť na Vašom stretnutí by bola pre mňa i pre Vás nevhodná.

Neviem, ale moj dojem zo stretnuti je trosku iny. Pripada mi to ako paralela k parlamentu. Na tomto fore sa diskutuje a rokuje a su tu niekolke frakcie. Avsak, jeho opustenim sa premiestnujeme do parlamentneho bufetu a kuloarov, kde sa uz bavime o rodine, zaujmoch a celkom civilnych veciach.

quote:
Chápem, že lepšie sa diskutuje s človekom, ktorého osobne poznám, (výnimka však potvrdzuje pravidlo), domnievam sa však, že moja reálna fotka (dokresluje) a môj web dostatočne hovorí o tom čo som zač.

Jakozto ta spominana vynimka si dovolim poznamenat, ze nie je nutne sa bavit len o forovych temach.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 09 október 2006 :  14:33:56  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
gmk, plne podporim nazor ze cielom stretnutia nie je dotiahnut rozhovory z kreda jakozto skor sa vzajomne spoznat a pobavit sa neoficialne. ten pralament bol dobry priklad.

sasulnik

Odoslaný - 11 október 2006 :  17:39:00  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
No nakoniec neprídeme...
želáme pekné a požehnané stretko

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 11 október 2006 :  18:54:07  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

len ty a ja.... kedze budeme dvaja pridem asi vlakom a zostaneme v NMnV, oki? podebatime zas tak na hodinku pri kavicke(som ti este dlzny) a pojdeme domkov....

Takéto stretko sa mi páči... ale to posledné čo bolo, RKC bohoslužba, posedenie v RKC priestoroch....
Alebo to budúce.... výlet na Beckov... kvázi celodenný program.....

Aj keď to nemení nič na mojom rozhodnutí ohľadom nadchádzajúcho stretnutia... ak bude mať niekto chuť na kávu, či pivo, kofču v BA... dve tri hodinky.... som prístupný....

PS Ako vidím, i tak vás veľa na tom "vysokohorskom" pochode nebude.....

<°)))))><(

Ales

Odoslaný - 11 október 2006 :  19:32:32  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj preto si nedosiel len kvoli rkc bohosluzbe a posedeniu v rkc priestoroch ty si teda pripad na entu.. gmk dosiel po omsi takze neviem co riesis za problem.

a co sa tyka lajosa, mna a mirca, mozno i gmk ako som pocul z neoficialnych zdrojov. takze vlastne to bude 2:2; 2 rkc, ;2 ECAV. ty by si bol akurat malina na torte.

inac mas nieco proti celodennemu pobytu v prirode? neviem ale mam taky dojem ze vela ludi pod vplyvom DS mali radi prirodu pobyt v prirode a tak. ty si cely nejaky divny pavel - . Ani Pana nechce pochvalit za cele jeho Stvorenstvo. gukni sem - http://www.ofm.sk/spirit_spisy_piessln.php ty si teda ozaj Utopenec.

Strana: z 5 Previous Topic: Nebezpečenstvo kreacionizmu Téma Next Topic: Sloboda slova a cirkev  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06