Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Stretnutie
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nebezpečenstvo kreacionizmu Téma Next Topic: Sloboda slova a cirkev
Strana: z 5

amalka

Stav: offline

Odoslaný - 27 september 2006 :  08:24:27  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: amalka  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amalka  Pridať amalka do zoznamu priateľov
no ahojte a kedy to vlastne je? presny datum...pozdravujem asined

Laska 4 all

Počet príspevkov: 21  ~  Člen od: 22 jún 2006  ~  Posledná návšteva: 13 október 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 27 september 2006 :  08:27:42  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Asined

quote:
Pôvodne poslal alesko

asined ja ti to vynahradim, pridem na litpov... tak sa zastavim a pokecame dodatocne.

niea basta.my sa nemame o com rozpravat.

Tak mozeme spolu dlho mlcat.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Asined

Odoslaný - 27 september 2006 :  08:45:50  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Asined  Pridať Asined do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Asined

quote:
Pôvodne poslal alesko

asined ja ti to vynahradim, pridem na litpov... tak sa zastavim a pokecame dodatocne.

Tak mozeme spolu dlho mlcat.

bože bože to sa radšej budem rozprávať, mne sa nedá mlčať,

Počet príspevkov: 126  ~  Člen od: 03 november 2005  ~  Posledná návšteva: 22 september 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 27 september 2006 :  09:01:35  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Asined

quote:
Pôvodne poslal alesko

tha a ked tam pojdem pracovne? vies na pracovny pohovbor....

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 27 september 2006 :  09:02:54  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amalka

no ahojte a kedy to vlastne je? presny datum...pozdravujem asined

14.10.2006 rano o 9.00 pod Beckovskym hradom ak som tomu dobre rozumel.

kazdy je vitany, aj ked navonok to vyzera ze to bude panska jazda.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sasulnik

Odoslaný - 27 september 2006 :  09:46:15  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko
14.10.2006 rano o 9.00 pod Beckovskym hradom ak som tomu dobre rozumel.

kazdy je vitany, aj ked navonok to vyzera ze to bude panska jazda.

Ak budeme môcť, prídeme.

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 27 september 2006 :  10:28:37  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Takze hovorite v soboru o 9:00, moze byt priamo pod hdom, na vrchu tej cesticky, pri kase :D

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Asined

Odoslaný - 27 september 2006 :  10:55:50  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Asined  Pridať Asined do zoznamu priateľov

quote:
tha a ked tam pojdem pracovne? vies na pracovny pohovbor....

tha tak si tam chod na pracovny pohovor, mna do toho nic, ech sa ti dari na pohovore do prace. aku tam mas pracu?

Počet príspevkov: 126  ~  Člen od: 03 november 2005  ~  Posledná návšteva: 22 september 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 27 september 2006 :  11:17:30  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tha dozvies sa poslem mailom alebo cez icq. alebo sms.

amalka

Odoslaný - 27 september 2006 :  11:31:42  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: amalka  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amalka  Pridať amalka do zoznamu priateľov
thak sa tam stretneme asined ok?

Laska 4 all

Počet príspevkov: 21  ~  Člen od: 22 jún 2006  ~  Posledná návšteva: 13 október 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Asined

Odoslaný - 27 september 2006 :  12:27:25  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Asined  Pridať Asined do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amalka

thak sa tam stretneme asined ok?

dnes ma aj ty chceš .....? ako to mám vedieť či prídem?ty mi radšej doma v Ilave vybavuj miesto vo väznici, len neviem ako sa odtial dostaneš ty.všetci ma ....., chodte do .....ok?

Ales

Odoslaný - 27 september 2006 :  12:56:01  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov

Asined mam pre teba jeden dolezity odkaz: JEZIS TA MILUJE.

Asined

Odoslaný - 27 september 2006 :  18:03:27  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Asined  Pridať Asined do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

Asined mam pre teba jeden dolezity odkaz: JEZIS TA MILUJE.

Alesko mam pre teba jeden dolezity oznam: JeZIS TA MILUJE.
som rada,že si von z depky, a že pocit, že ťa miluje Ježiš ti robí dobre... som rada, ze ti ta predstava lasky pomaha.
ale rozmýšal si nad tým čo si vlastne povedal? môzem povedat, ze alah ta miluje.
na druhej strane, keby si zistil, že jezis ta nemiluje, ze dokonca neexistuje tak co by si povedal, keby si aspon pouvazoval nad tym co tvrdis.
tak to ti radsej nepoviem, aby si nebol zasa v depke, a vôbec môžem sa mýlit.
takže to ci ma jezis miluje alebo nemiluje si sa ho pýtal, ja si to zistím sama hej? kým mi to nepovie sám ja mu neuverim, a kým nebudem mat dôkazy v existenciu boha, vôbec mu verit nebudem, rozumies?
takze ako podlozis svoje tvrdenie ze jezis ta miluje?. Nepoviem ti , ze jezis ta nemiluje, to si netrúfam, ale ani si netrúfam povedat ze ta miluje.
Nehám ta v tvojom jezis ta miluje, ale svoj názor o bohu, svete, a samom sebe a o zivote, by som chcela nájst ja a sama slobodne, bez predstudkov.

Ales

Odoslaný - 27 september 2006 :  18:58:28  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
odpoviem ti sukromne....

Lajos

Odoslaný - 28 september 2006 :  07:54:55  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Co sa tyka ludi, ktori pridu vlakom alebo autobusom do NMnV, mozem ich do Beckova zobrat autom, takze staci ked vyskocite z vlaku a ostatne uz je vybavene z BA aj zo ZA je to mate hodinku cesty, asined to bude mat asi trocha dlhsie, ale hlasia pekne pocasie.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 28 september 2006 :  12:05:53  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No v sobotu ma asi caka aj rodinna navsteva, tak sa nebudem moct uvolnit na cely den.
Ale uzite si to a spomente si na mna.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 28 september 2006 :  12:44:25  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tha, tho bude komorna atmosfera

takze kto pride: ales, lajos, mirec
mozno: amalka , juja, sasulnik, gmk

kto by mohol prist: ostatni

kto isto nepride : aniko, mato

Lajos

Odoslaný - 28 september 2006 :  14:28:50  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Takze potrebuje sa niekto dosta z NMnV do Beckova alebo mam ist rovno tam a vyhodit to z hlavy

Aniko

Odoslaný - 28 september 2006 :  15:28:27  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

..ale koláče môžem poslať .. Pekné chvíle želám.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 28 september 2006 :  15:40:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Aniko

quote:
Pôvodne poslal alesko

..ale koláče môžem poslať .. Pekné chvíle želám.

Ty si to este neurobila_? A ja doma cakam postara, ani von som nesiel...

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 28 september 2006 :  17:38:09  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

Takze potrebuje sa niekto dosta z NMnV do Beckova alebo mam ist rovno tam a vyhodit to z hlavy

Lajos, Mirca urcite bude treba pockat a ak moc ludi nepride tak asi sa aj ja rad odveziem v tvojom bmw. ak mozem a nebudes proti.

Milan

Odoslaný - 28 september 2006 :  21:54:40  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- nech sa vam vydari !

... sprava do lava...alesko, mato, vlkodlak .......

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 29 september 2006 :  07:29:46  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
prid aj ty medzi nas....

amalka

Odoslaný - 29 september 2006 :  08:29:26  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: amalka  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amalka  Pridať amalka do zoznamu priateľov
asined a ty neprides?

Laska 4 all

Marcelllooo

Odoslaný - 29 september 2006 :  08:43:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko
Lajos, Mirca urcite bude treba pockat a ak moc ludi nepride tak asi sa aj ja rad odveziem v tvojom bmw. ak mozem a nebudes proti.

Hadam je jasne, ze predne miesto vedla vodica obsadi GMK!!!

Strana: z 5 Previous Topic: Nebezpečenstvo kreacionizmu Téma Next Topic: Sloboda slova a cirkev  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06