Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Stretnutie
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nebezpečenstvo kreacionizmu Téma Next Topic: Sloboda slova a cirkev
Strana: z 5

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 11 október 2006 :  19:49:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko
a co sa tyka lajosa, mna a mirca, mozno i gmk ako som pocul z neoficialnych zdrojov. takze vlastne to bude 2:2; 2 rkc, ;2 ECAV. ty by si bol akurat malina na torte.

Ajajajaj - v ten den mam ist do skoly, potom do Trnavy a este na jednu akciu v BA.

Neviem este jak to ukocirujem... Nejak sa mi tento vikend rozsypal...

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 11 október 2006 :  19:57:55  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
To: Alesko

Opäť si ma nepochopil..... mám rád prírodu i pobyt v nej... nemám rád organizovanie a podmieňovanie....

Ale to je o inom.... tak ako som slobodný po tom, čo som sa znovuzrodil, tak ako mi na slobodu nešiaha Boh, nechápem, prečo by to mali robiť ľudia...

Ste nejakí divní....

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 11 október 2006 :  20:03:01  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ta to nechajme tal , lebo ja neviem preco si nemozem zorganizovat vylet? co je na mtom zle? a navyse je volny program tak neviem aky mas problem zase....

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 11 október 2006 :  20:11:53  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
cele sa to nejak rozsypava, nezvolime iny termin? Ja momentalne lezim s chripkou (bol som si pre nu v piatok u doktora)

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 11 október 2006 :  20:12:45  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
pavelba nikto ta nenuti, ked nechces nechod, sme slobodna krajina.
quote:
nemám rád organizovanie....
heh, to som zvedavy ako to vyzera u vas v rodine , ale mozme to stretko urobit aj uplne neorganizovane, povieme len, ze sa stretneme a jeden bude v BA, druhy v ZA, treti pojde do BB a stvrty do NR. To by bolo fajn sa takto stretnut
quote:
tak ako mi na slobodu nešiaha Boh, nechápem, prečo by to mali robiť ľudia...
a kto sa ti tu na nu pokusa siahnut? si nejaky divny.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 11 október 2006 :  20:34:37  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Lajos

cele sa to nejak rozsypava, nezvolime iny termin? Ja momentalne lezim s chripkou (bol som si pre nu v piatok u doktora)

Som za... Kua!

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 12 október 2006 :  09:21:30  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
dobre lajos suhlasim aj mne by to padlo teraz lepsie v iny termin....pockame si radsej na vianocne stretko? lebo aj tak urcite nejake bude....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 12 október 2006 :  09:26:11  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Haha..., tak mňa asi švihne, som totiž fakt vnoci vypekala. Nevadí, však porozdávam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 október 2006 :  09:45:42  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Aniko

Haha..., tak mňa asi švihne, som totiž fakt vnoci vypekala. Nevadí, však porozdávam.

Tak to urobime inak! Vypekala si, tak posli kazdemu balicek!

Aniko

Odoslaný - 12 október 2006 :  11:14:18  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Bohužial nie som schopná, zohnať tak rýchlo tu v BS male krabičky, adresy ostatnych /od 12-tej nebudem mať net - odstávka servera/ a dnes to každému poslať expres poštou.., fakt nie. Nechaj tak, poznam ľudí, ktorí sa koláčom potešia /a hádam aj mnou, keď navštívim/.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 október 2006 :  11:33:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Aniko

Bohužial nie som schopná, zohnať tak rýchlo tu v BS male krabičky, adresy ostatnych /od 12-tej nebudem mať net - odstávka servera/ a dnes to každému poslať expres poštou.., fakt nie. Nechaj tak, poznam ľudí, ktorí sa koláčom potešia /a hádam aj mnou, keď navštívim/.

Tak aspon mne teda, moju adresu mas...

Prosim.

Aniko

Odoslaný - 12 október 2006 :  11:50:54  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Dobre, ale neočakávaj nejaké super koláče..

Marcelllooo

Odoslaný - 12 október 2006 :  13:09:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Aniko

Dobre, ale neočakávaj nejaké super koláče..

Budem vdacny za cokolvek. Aj moje brusko!

juja

Odoslaný - 13 október 2006 :  15:39:06  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Milá Aniko, s tým pečením, teda klobúčik dolu, máš môj obdiv! Si úúúchvancucujúca, že si si to na seba vzala. No ale vidíš, mládenci sa tak "dohodli", ako sa dohodli. Vďaka Ti, za takú službu, pretože to je naozaj od Teba pekné, ale najmä obeta.

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 13 október 2006 :  21:19:44  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Obeta? Nechá sa zneužívať a využívať...

Čo už, keď kresťania sú už raz takí.....

<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 14 október 2006 :  17:08:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba

Obeta? Nechá sa zneužívať a využívať...

Tak ako sa nechal GMK v pripade ochotneho odovzdavania svojich vedomosti?

quote:
Pôvodne poslal juja

Milá Aniko, s tým pečením, teda klobúčik dolu, máš môj obdiv! Si úúúchvancucujúca, že si si to na seba vzala. No ale vidíš, mládenci sa tak "dohodli", ako sa dohodli. Vďaka Ti, za takú službu, pretože to je naozaj od Teba pekné, ale najmä obeta.

Ano, aj ja musim povedat svoje vdazne: DAKUJEM...

Marcelllooo

Odoslaný - 14 október 2006 :  17:12:52  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Inac, nakoniec som nesiel ani na jeden z alternativnych podajati - chytila ma nejaka neprijemna choroba.

Lajos

Odoslaný - 07 november 2006 :  09:21:42  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Co tak nejake regionalne stretnutie v okoli NMnV (Trencin je tiez okolie NMnV)? Co ty na to alesko a ostatni z blizkeho okolia? (Sobotiste je tiez blizke okolie NMnV )

P.S.: Bratislava je v tomto ponati blizke okolie Trnavy a Trnava blizke okolie NMnV, cize Bratislava je vzdialenejsie okolie NMnV - to len ak by sa niekomu chcelo

Aniko

Odoslaný - 07 november 2006 :  10:45:00  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal juja

Prepáč Juja, že som nereagovala, ale až teraz som to objavila. Neberem to ako obetu. Pôvodne som sa ponúkla, keď chalani chceli ísť pozrieť Asined - to bolo z radosti a z vďaky, že chcú pomôcť /čiže skôr ako odmena, či svojské prispenie k danej akcii/. To sa však nekonalo a hneď následne malo byť dané stretko, takže som piekla z akejsi "zotrvačnosti" .

Lajoš: A nemohli by ste niekedy aj na stredné prijsť /trebár do peknej Kremnice - radšej ale na jar, či v lete../?

Lajos

Odoslaný - 07 november 2006 :  10:50:17  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
No ponevadz z Kremnice na polovicu pochadzam, vidim to ako zaujimave riesenie

Aniko

Odoslaný - 07 november 2006 :  14:15:52  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Vážne? Tak od teraz už na Teba nedám dopustiť.
Však zvážte, viem že je to od ruky.

Ales

Odoslaný - 07 november 2006 :  14:35:17  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
co takto prievidza? bz som sa siel opozriet na moj rodny zamok... i z trencina je to blizko, teda i NMnV, partizanske, ZH, popripade i Nitra... i nedaleko BB....

p.s. bratislancanov by som povozil na mojom auticku z TN....

pavelba

Odoslaný - 07 november 2006 :  18:45:57  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

co takto prievidza? bz som sa siel opozriet na moj rodny zamok... i z trencina je to blizko, teda i NMnV, partizanske, ZH, popripade i Nitra... i nedaleko BB....

p.s. bratislancanov by som povozil na mojom auticku z TN....

Do Bojníc by som hádam prišiel i ja.... teda pokiaľ by to okolnosti dovolili.....

<°)))))><(

Aniko

Odoslaný - 08 november 2006 :  16:17:05  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Môž byť..

janka

Odoslaný - 08 november 2006 :  18:07:54  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
ja by som sla tiez, ak sa bude dat

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 5 Previous Topic: Nebezpečenstvo kreacionizmu Téma Next Topic: Sloboda slova a cirkev  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06