Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Legalne filmy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Francesco Téma Next Topic: Čo mi povedal ten film  

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 31 august 2006 :  23:06:26  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Alesko, ale aj dalsi: tu najdete linky na volne siritelne filmy. Aj zname tituly svetovej kinematografie.

http://www.filmklub.sk/f/forums.php?thread=583&offset=0

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 01 september 2006 :  00:49:58  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
diky moc este zistit ako sa odtial stahuje ale inac diik nielen jeden si asi vyberiem

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 01 september 2006 :  09:56:51  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

diky moc este zistit ako sa odtial stahuje ale inac diik nielen jeden si asi vyberiem

Od tial nijak. Ale mas tam linky na vela stranok. Ten film, co si chcel, ten by mohol byt tu:
http://www.archive.org/details/feature_films

Najdes ho podla nazvu a mozes si vybrat, ci chces stiahnut DivX, alebo hned MPEG2 na napalanie na DVD.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 01 september 2006 :  10:03:05  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
praveze neboli a to som sa registroval a isiel ako prihlaseny. navyse nie je tam trailer ktory ja doma mam...

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Francesco Téma Next Topic: Čo mi povedal ten film  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06