Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Čo mi povedal ten film
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Legalne filmy Téma Next Topic: Antológia moderného ateizmu.  

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 30 august 2005 :  09:03:31  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Ako vas oslovil nejaky film? Ako Vám pomohol pochopiť niečo, čo vám pomohlo na Vašej ceste k Pánu Bohu? Čo Vás na ňom povzbudilo?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 30 august 2005 :  09:07:51  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Mňa oslovilo niekoľko filmov:
1. Johny English - neoplatí sa unáhlene konať.
2. The Final Fantasy - ak sa človek nechá ovládať hnevom vedie to nutne k sebadeštrukcii a k deštrukcii druhých.
3. Loď duchov - čisté srdce premôže každé zlo. Akékoľvek veľké.
4. Shrek 2 - ako unáhlene niekedy vyberáme svojich partnerov len podľa zovňajšku. Aký je potom problém prijať druhého takého aký je. Aké zlé je každé čarovanie, každá podlosť, ale aká krása je keď víťazí pravda a láska.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 30 august 2005 :  09:30:27  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
5. Bedazzled - diabol nam moze splnit hociake zelanie, ale napriek tomu nebudeme stastny.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 30 august 2005 :  10:06:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Andrej Hlinka raz povedal , ze on sa spoji aj s diablom , ak mu pomoze tahat karu do neba . Nech mi diabol splni jednu moju ziadost Aby som bol po smrti spaseny a garantujem ti , ze budem stastny .

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 30 august 2005 :  10:56:01  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
6. Hľadá sa Nemo - páčilo sa mi, že otec prešiel celý oceán, aby zachránil syna. Nerobí tak aj náš Otec? A vlastne syn záchránil ryby. Nezachránil aj nás Syn? Ako ľahko chytili tresky keď išli všetky jedným smerom. Nezachytí aj nás diabol, keď sa dáme cestou "však aj iní to robia"? Koľko zbytočných rán by sme si ušetrili, keby sme dôverovali, verili si, pomáhali a tolerovali jeden druhého, brali ohľad jeden na druhého? Aké by to bolo pekné keby sme neposudzovali situácie podľa prvého momentu. A aká nádhera, keby sme sa zmierili so situáciou v ktorej sme a v snahe zachrániť nespôsobili si ešte väčšie peklo?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 30 august 2005 :  11:59:14  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
JFK kto z vas videl ?

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 30 august 2005 :  12:10:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amerika1

JFK kto z vas videl ?

Ale Sin City je brutalia mentalita uplne paradny film.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 16 november 2005 :  11:59:06  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
madagaskar - jednota v rozdielnosti a aj to, ze v kazdom sa skryva nieco o com nevieme.

veritas

Odoslaný - 25 november 2005 :  16:02:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ľudia, zháňam filmík Zapomenuté světlo. Je to český film.
No nie som členom žiadnej požičovne (a aj tú čo som u nás v Rači navštívil o tomto ani nechyruje...)
Nemá to niekto z vás?

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 19 júl 2006 :  18:55:10  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
cube(kocka) - nato aby clovek prezil treba spolupracovat s druhymi. kazdy v niecom inom ale predsa vzajomne to dokazali, aj ked jeden clovek ich na konci povrazdil.

cube 3(kocka 3) - robit z ludi laboratorne mysi je nespravne.

Ales

Odoslaný - 20 júl 2006 :  18:39:53  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Equilibrium - na dosiahnutie pokoja(mieru) na zemi nevedie cesta cez nasilie, oblbovaky a teror. nasilie len plodi dalsie nasilie a zabranie vojny za cenu vojny je vlastne ta ista cesta. alebo cesta k moralnej destrukcii cloveka urboit z neho necitiaceho cloveka, najme ked city a emocie patria k zivotu cloveka.

gmk, videl si film Doom? ak nie odporucam popripade i Final Fantasy, alebo i Torus. Vraj dobry film je aj Unleashed.

Previous Topic: Legalne filmy Téma Next Topic: Antológia moderného ateizmu.  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06