Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Plebiscit o Božskom Kájovi
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: sv. Trojica - pohlad GMK Téma Next Topic: Papežove odsúdenie džihádu
Strana: z 3

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 22 august 2006 :  17:14:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Bozskej Kaja
Hlasujte hlasujte hlasujte pštrosi!!!!

Vacsina ta tu nielenze nechce, dokonca jej nestojis ani za to, aby sa tebou co i len v najmensom zaoberali...

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 22 august 2006 :  17:19:39  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Maximusko, jak je libo.
Plebiscit neni možné dokončiť.
Trvá rovnako ako moja prítomnosť - legitimovaná VAŠOU NEČINNOSŤOU.
Potom tu nevyplakávaj, maximusko.

Počet príspevkov: 455  ~  Člen od: 06 august 2006  ~  Posledná návšteva: 22 august 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

arpad

Odoslaný - 22 august 2006 :  17:42:37  Zobraziť profil  Pridať arpad do zoznamu priateľov
Myslím, že na vylúčenie z fóra nie je potrebná zhoda účastníkov. Býva zvykom, že vylúčenie je v kompetencii admina. Ja by som dal červenú už dávno aj iným. Nech je poriadok.

Všetko môžem, ale nie všetko prospieva.

Počet príspevkov: 672  ~  Člen od: 20 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 01 apríl 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bozskej Kaja

Odoslaný - 22 august 2006 :  17:45:10  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal arpad

Myslím, že na vylúčenie z fóra nie je potrebná zhoda účastníkov. Býva zvykom, že vylúčenie je v kompetencii admina. Ja by som dal červenú už dávno aj iným. Nech je poriadok.

Dobre dobre ale na to sa hádam zmôžeš, jednoznačne sa vyjadriť.
Na mudrovanie či je plebiscit blbosť, si nenamietal tak to už nerieš.
Bojíš sa zahlasovať, aby sa ti to nevrátilo?
Kúrnik kresťani, prečo z vás idú priame odpovede ako z chlpatej deky?

Počet príspevkov: 455  ~  Člen od: 06 august 2006  ~  Posledná návšteva: 22 august 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 18 september 2006 :  08:01:47  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Stale sa Lajos nevyjadril jasne, je to taky syndrom dnesnej doby, kedy sa zlo neoznaci ako zlo a dobro ako dobro...

Svet nie je čierno-biely (ani ľudia nie sú). Je smutné, že to stále nechápeš.

Povedala Morphee, nech je živá, zdravá a svieža na veky vekov.

Počet príspevkov: 720  ~  Člen od: 04 február 2005  ~  Posledná návšteva: 09 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 18 september 2006 :  08:30:37  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Morphee

quote:
Pôvodne poslal Mato

Stale sa Lajos nevyjadril jasne, je to taky syndrom dnesnej doby, kedy sa zlo neoznaci ako zlo a dobro ako dobro...

ale neiekedz treb pomenovat tmu tmou a nie serom a svetlo svetlom nie iba mihotanim....

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Asined

Odoslaný - 18 september 2006 :  10:52:48  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Asined  Pridať Asined do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Asined

mma zablokovali, ale znova som tu, do *****a, pustite tu toho božského Káju, čo sa s tým jebete. ked tu môžem byť ja, tak aj on.jak ty to karle deláš..., že v tých guliach nič nemáš

Kajo bol, no, to slovicko, co ti nepatri do ruk, nieto este do ust...

Ty si rozkosna a je s tebou zabava.

ako ťa to volajú Macko? volaju ťa macko uško, lebo smiešne uško máš, hunút som a rád sa hrám s *****om je proste fuška, všetky kurvy rád ja mám, to je heslo macka uška nestačilo ti?

Počet príspevkov: 126  ~  Člen od: 03 november 2005  ~  Posledná návšteva: 22 september 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 18 september 2006 :  11:23:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko
ale neiekedz treb pomenovat tmu tmou a nie serom a svetlo svetlom nie iba mihotanim....

Ak sa ovšem bavíme o svetle. My sa však bavíme o svete a o ľuďoch. Pozri si náučný film Musíme si pomáhať. Možno potom teba aj Maťovi svitne.

Počet príspevkov: 720  ~  Člen od: 04 február 2005  ~  Posledná návšteva: 09 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 18 september 2006 :  11:42:02  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Morphee

Já myslím, že to Maťo chápe.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 18 september 2006 :  11:43:40  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Morphee

quote:
Pôvodne poslal alesko

Ak sa ovšem bavíme o svetle. My sa však bavíme o svete a o ľuďoch. Pozri si náučný film Musíme si pomáhať. Možno potom teba aj Maťovi svitne.

Zkus rozvinout myšlenku.
V čem jim má svitnout a nyní mají tmu?

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Morphee

Odoslaný - 18 september 2006 :  11:57:26  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
V ničom. Maťo žiadal Lajoša, aby označil jasne dobro dobrom a zlo zlom. A ja som mu na to napísala, že svet nie je ČB, aby niekto niekoho mohol označovať za dobrého alebo za zlého.

rad.ek

Odoslaný - 18 september 2006 :  12:59:15  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Morphee

V ničom. Maťo žiadal Lajoša, aby označil jasne dobro dobrom a zlo zlom. A ja som mu na to napísala, že svet nie je ČB, aby niekto niekoho mohol označovať za dobrého alebo za zlého.

Maťo neoznačoval někoho jako dobrého nebo zlého.
Myslím, že upozorňoval na to, že se Lajoš nevyjádřil jasně, a že je to obecný trend dnešní doby.
Myslím, že je dobře rozlišitelný rozdíl, označit nějaký konkrétní čin za dobrý nebo zlý. A označit nějakého člověka na základě toho jednoho konkrétního izolovaného činu za dobrého nebo za zlého. To Maťo jistě nedělá ani k tomu nemířil svým příspěvkem.

Moje poznámka k Tvé černobílosti:
Tím že tvrdíš že svět není černobílý (s čímž se jistě všichni shodujeme), popíráš možnost rozlišování dobra a zla člověkem? (s tím bychom se už neshodli)

rad.ek

Morphee

Odoslaný - 18 september 2006 :  13:23:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Morphee  Pridať Morphee do zoznamu priateľov
Nie, popieram skôr existenciu dobra a zla.

Ales

Odoslaný - 18 september 2006 :  13:41:45  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Morphee

quote:
Pôvodne poslal alesko

ano a? ja tiez hovorim o svete a ludoch. sme vselijaki, nie vzdy sa da. ale zato sa mozem vyjadrit jasne. najme ked sa jedna o zlo. tu nejde o clvoeka ale o to co robi. a tot treba vediet pomenovat. bez ohladu ci sa to niekomu paci alebo nie.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 18 september 2006 :  14:34:54  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Morphee

Takže nic není dobré nebo zlé?
Jen jak si to lidé dohodnou?

rad.ek

Marcelllooo

Odoslaný - 25 september 2006 :  09:58:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Morphee

Vecerna skola bolsevizmu prinasa u Monci svoje ovocie v podobe moralneho pseudo-relativizmu.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 3 Previous Topic: sv. Trojica - pohlad GMK Téma Next Topic: Papežove odsúdenie džihádu  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06