|
Odoslaný - 21 august 2006 : 13:47:32
|
quote: Pôvodne poslal Lajos
Mato, koa nejasne. Nevidim na jeho pritomnosti nic pozitivne. Staci?
Niet nad diplomaticky jazyk, ktorym sa da vyjadrit aj vlastny nazor aj sa da, v pripade potreby, vylozit tak, ci onak.
- Niet na jeho pritomnosti nic pozitivne, ale sak nech si len zostane.
- Niet na jeho pritomnosti nic pozitivne, tak nech sa pakuje,
- Niet na jeho pritomnosti nic pozitivne, tak nech si ostane, ak sa zmeni, o com rozhodneme dalsim kolom rokovani.
|
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 13:59:05
|
Presne tak GMK, toto som mal na mysli. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 14:02:20
|
Podme hlasovat o tom, ako si vylozit Lajosovu odpoved!
Som za zlatu strednu cestu! |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 14:05:54
|
Ja som za lavy stred |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 14:18:53
|
Aj tak si myslim ze to je jasne ked nieco robit tak poriadne, ked nieco neporispieva k cielu a nie je k veci, naco to zivit. Napr. nabadanie aleska, ze ked ma problemy, nech to skusi bez Boha je minimalne porusenie neutrality (ak vobec nejaka existovala) takze o com tu tocit. Kaja negativ. |
Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy. |
Počet príspevkov: 2570 ~
Člen od: 29 február 2004 ~
Posledná návšteva: 16 február 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 14:38:54
|
lajos zastanem sa milana a morphee... svystupuju tiez ako ateisti. a povedzme su schopni zas na druhej strane akceptovat upozornenia... |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 14:43:55
|
Stale sa Lajos nevyjadril jasne, je to taky syndrom dnesnej doby, kedy sa zlo neoznaci ako zlo a dobro ako dobro, ale sa tak nejak laviruje, aby sa nikto necitil dotknuty. Ale beriem to teda tak, ze je za odchod. Aktualne skore teda bude: 5 jasne za odchod, 2 jasne proti, 1 sa zdrzal
a u Pierra nie je jasne, co chcel povedat.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 14:48:58
|
Mato. Vyjadril som sa jasne. Nie som za to aby dostal BANan, ale ked sa pyta, ci ma odist, hovorim mu: "ANO, bez sa realizovat niekde inde, mozna pre inych budes prinosom, tu nie."
alesko. Mne vobec nevadi ze je ateista. Nech je trebars aj budhista, ale nech si uvedomi na ake forum prisiel. |
Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 14:51:15
|
Lajos, ved sa nediskutuje o BANane, ale Kajo sam polozil otazku ci ma odist a tvrdi, ze "Ja, Božskej Kája, verejne a na svoju česť vyhlasujem, že výsedky tohto hlasoviska budú pre moje konanie závezné." |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 14:54:37
|
Tak myslim, ze to ma jasne. roste v kolektive je oblubeny... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 15:56:49
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja
Vážení prítomní. Dovoľujem si vás požiadať o vyjadrenie Vášho názoru na to, či má BK z fóra celkom odísť. V poslednom čase sa tu objavili jedinci, ktorí používali vyjadrenia akoby boli hovorcami všetkých. Nech sa ukáže pravda. Ja, Božskej Kája, verejne a na svoju česť vyhlasujem, že výsedky tohto hlasoviska budú pre moje konanie závezné.
Ja som za to, aby pokial nebude vulgarny(co zatial nie je) a nebude hlupimy recami zranovat ostatnych(co v pripade misky a jej zmienky o mame ktora sa prebrala z komy snad aj urobil) tak by som ho v ramci plurality nechal.
Ved ked sa tak vezme, na kazdy poriadny kralovsky dvor patri i ten v tom pestrofarebnom odeve ... |
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 16:00:58
|
quote: Pôvodne poslal Vlkodlak tak by som ho v ramci plurality nechal.
Vlcko, nejde o to, co by si Ty urobil, ale co by sme boli radsej, keby Kajo urobil. Odisiel, ci zostal? To sa pyta Kajo sam, nie ja. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 16:03:24
|
quote: Pôvodne poslal Lajos
Mato. Vyjadril som sa jasne. Nie som za to aby dostal BANan, ale ked sa pyta, ci ma odist, hovorim mu: "ANO, bez sa realizovat niekde inde, mozna pre inych budes prinosom, tu nie."
LOL!!! Tak predsa kolieskove stvorceky a sny o komunistickej spravodlivosti! |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 16:05:46
|
quote: Pôvodne poslal Mato Vlcko, nejde o to, co by si Ty urobil, ale co by sme boli radsej, keby Kajo urobil. Odisiel, co zostal?
Rypnem si do selmy papulnatej! To tu stale zuby ceri, sem tam sa aj okolo koristi obsmieta, ked ma vsak kusnut a obet si ukoristit, naraz je zo selmy baranok, ktory je lahkym cielom pre polovnika! |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 16:35:02
|
Vsak neide o zivot. Tu(na fore) sa mozme vela dozvediet, ale i na vela pripravit. Aspon sa budem vediet zachovat, ked taketo individuum stretnem face-to-face. Tazko na cvicisku, lahko na bojisku. |
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 16:42:41
|
Ja osobne si myslim, ze sa tu trosku ukazuje problem krestanov. Ani samy nevedia rozlisit, rozdiel medzi byt dobry a byt s prepacenim sprosty. Nehovorim teraz o Kajovi, ten je v tomto (a nakoniec aj v inych) kontexte nezaujimavy, hovorim tom, ze sanapriklad v spolocnosti pacha hriech. Viem ze to je hriech, ale nepoviem to, aby som hriesnika neurazil. V najlepsom to tak nejako vagne naznacim. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 16:59:04
|
Mato, ja ti ukazem iny problem. Si admin, je to tvoja krcma. Nepotrebujes ziadne plebiscity. |
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 18:18:01
|
a u Pierra nie je jasne, co chcel povedat.
Vytvoril by som jednu malu specialnu temu s nazvom Kajo, iba tam by mohol pisat. Kto sa chce s nim bavit, nech si tam vojde.
No ak ma byt vo vsetkych temach, tak to nie. Preto i ja som za jeho odchod.
I ked je mi to trochu luto, obcas som sa dobre bavil .
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 19:05:56
|
Aktualne skore: 6 jasne za odchod, 2 jasne proti, 1 sa zdrzal.
Co s tym Kajo urobis? Ako velmi sa da spolahnut na cest "ateistu"?
Pierre: S jednou temou pre Kaja suhlasim, to je dobry napad, tam sa moze on ventilovat a kto bude mat chut, moze mu kontrovat. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 19:24:16
|
mato to vies ze debata s kajom to to prave orechove pre mna... a budete mat aspon aj v inych castiach pokoj odo mna... ale nie ze ma aj ty len do jedneho threadu. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 19:40:38
|
Alesko: ale nie ze ma aj ty len do jedneho threadu.
-
No a coby nie, ak budes moc vycinat, posadime ta pekne do samotky ku Kajovi
|
|
|
|
Odoslaný - 21 august 2006 : 19:45:47
|
quote: Pôvodne poslal Pierre
Alesko: ale nie ze ma aj ty len do jedneho threadu.
-
No a coby nie, ak budes moc vycinat, posadime ta pekne do samotky ku Kajovi
Akaze to bude samotka, ked tam bude mat kamosa??? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 august 2006 : 15:59:26
|
Ak sa uz teda nikto nechce dalej vyjadrit, zaverecne skore je 6 jasne za odchod, 2 jasne proti, 1 sa zdrzal, aj ked v inej teme tvrdi, ze uz je aj za, len nechce vyskakovat.
Ja to vidim tak, ze vacsina tych, ktori uznali za vhodne sa vyjadrit je jasne proti Kajovmu dlasiemu posobeniu.
Teraz je rada na Tebe Kajo ukazat, ze Tvoja cest stoji aspon za nieco (aj ked ja o tom osobne silne pochybujem).
V kazdom pripade si prekorcil medze mojej trpezlivosti a davam Ti sancu odist ako si slubil s akou tatkou ctou. Vyhadzov je hanba, ktorej by som Ta rad usetril. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 august 2006 : 16:12:28
|
quote: Pôvodne poslal Mato
Ak sa uz teda nikto nechce dalej vyjadrit, zaverecne skore je
Pozor na formuláciu, Maťo. Toto neni referendum, na dva dni a pre pár hlasov... Poznáš zásadu In dubio pro bono? Ušetri hamby hlavne seba ide o základné veci. Ak je v súlade s tvojím presvedčením ma vyhodiť, tak vyhadzuj. Morálne to v tomto prípade nebude, lebo si nezabezpečil, aby tvoje presvedčenie bolo formované všetkými relevantnmi faktormi. Chceš vyhrať takto?
|
|
|
|
Odoslaný - 22 august 2006 : 16:59:49
|
Otvoril som tému plebiscitu a admin i ostatní (nevyjadrili nesúhlas) súhlasili.
Hlasovalo ani nie 10(desať!) ľudí. Koľko je tu registreovaných? Skoro 400(štyristo). Koľkí prispeli? Necelých 200(dvesto). KoĽkí prispievajú aspoň akotak pravidelne? Asi 20 (dvadsať) má viac než 500 príspevkov.
Koľkí doteraz hlasovali? ANI PERCENTO Z NAJAKTIVNEJSICH PRISPIEVATELOV. Ako hlasovali - nik (!!!) nepovedal, že porušujem slušnosť či pravidlá, dvaja (resp. traja) povedali opak.
Toto sú doterajšie výsledky, Maťo, nie tvoje "večšinové" zhrnutie. Kde sú všetci ostatní? To nevieš zabezpečiť ani dvojciferný počet hlasujúcich, a ideš ma vyháňať poukazom na večšinu????????
Toto neni plebiscit, zatiaľ je to fraška. Ja vravím, dodržím výsledky. Nech ešte pribudne aspoň 5(peť) hlasov, a končíme tento chromý plebiscit. Máš fórum plné ľahostajných prispievateľov, Maťo. Taká krčma, slovami oného, skrachuje. Takú krčmu opustím tak už zahlasujte vážení nech to má aspoň minimálnu štatistickú váhu tá vaša "večšina". Hlasujte hlasujte hlasujte pštrosi!!!! |
|
|