Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Plebiscit o Božskom Kájovi
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: sv. Trojica - pohlad GMK Téma Next Topic: Papežove odsúdenie džihádu
Strana: z 3

Bozskej Kaja

Stav: offline

Odoslaný - 20 august 2006 :  12:12:06  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
Vážení prítomní.
Dovoľujem si vás požiadať o vyjadrenie Vášho názoru na to, či má BK z fóra celkom odísť.
V poslednom čase sa tu objavili jedinci, ktorí používali vyjadrenia akoby boli hovorcami všetkých.
Nech sa ukáže pravda.
Ja, Božskej Kája, verejne a na svoju česť vyhlasujem, že výsedky tohto hlasoviska budú pre moje konanie závezné.

Počet príspevkov: 455  ~  Člen od: 06 august 2006  ~  Posledná návšteva: 22 august 2006 Upozorniť moderátora 

trent.tomas

Odoslaný - 20 august 2006 :  12:20:15  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: trent.tomas  Pridať trent.tomas do zoznamu priateľov
BK: som ZA okamzity odchod z fora.

Tomáš, bývalý priaznivec Kreda.

Počet príspevkov: 1082  ~  Člen od: 25 marec 2006  ~  Posledná návšteva: 25 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 20 august 2006 :  12:31:16  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Ja som proti odchodu Káju z tohoto fóra... páni... dámy... nevyhadzujte nikoho, kto nie je vulgárny a má svoje vlastné názory, i keď odlišné od tých Vašich....

Vaše odsudzovanie a vyštvávanie z fóra svedčí tiež o Vašej "rímskokatolíckej" morálke.... podobne ako uzavreté fóra...

Sám som napísal Kájovi, že nechápem kam mieri a prečo je tu... nijako to však nesúvisí s tým, že by som chcel aby odtiaľto zmizol!

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 20 august 2006 :  14:03:53  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tak pavel neviem preco hovoris o RKc moralke kedze lajos a gmk su ECAv ale no dobre zvykli sme si.... aspon zase mozno vidiet ze u teba kazdy zly je rkc....aj ked patri inam ako do rkc...

ale moj osobny nazor je ten, nech sa BK rozhodne sam.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 20 august 2006 :  15:35:55  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ja som bol trpezlivy, pozorne som sledoval produkciu dotycneho a dufal som, ze sa na primitiva iba hra, aby na seba uputal pozornost.
Bohuzial sa uroven a obsah jeho prispevkov s kazdym dalsim zhorsuju a nevidim dovod, preco by mu toto forum malo sluzit na vetilaciu psychickych problemov.

Teda som jednoznacne ZA odchod z tohto fora, aj ked viem, ze ludia ktorych kajo "odpisal" ze nepatria medzi "jeho ludi" mu stale chcu dat sancu.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 20 august 2006 :  17:48:16  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Zatial je to 2:1....

<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 20 august 2006 :  17:50:50  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

tak pavel neviem preco hovoris o RKc moralke kedze lajos a gmk su ECAv ale no dobre zvykli sme si.... aspon zase mozno vidiet ze u teba kazdy zly je rkc....aj ked patri inam ako do rkc...

ale moj osobny nazor je ten, nech sa BK rozhodne sam.

Lajos je z ECAV... GMK zo sveta.... nechapem kam mieriš.... a Ty si odkiaľ? Neorganizuje to tu člen RKC? Založil tajné fóra člen ECAV alebo člen RKC? O čom to tu točíš?

<°)))))><(

Ales

Odoslaný - 20 august 2006 :  17:55:21  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Kajovi vznadal i gmk i lajos.... takisto o odchode ho upoyornovali... takye tu teraz nejde o tajne fora(skus porozmyslat preco asi boli zalozene) ale o to ci Bk ma ist prec. a poviem ti to takto: viem ze su viaceri proti Kajovi(nieln mato) ale je na Kajovi aby pochopil sam ci je tu yelanz alebo nie. alebo kam to bude spiet ak sa bude ndaalej takto spravat. a co sa tzka tejto anketz, otvoril ju sice katolik(Bk je tiey rkc) ale nie z iniciativy toho ho vzhodit. tak potom neviem o co ti ide, ale len tak si rypnut? ked sa da do rkc?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 20 august 2006 :  18:32:05  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Ide mi o pravdu... a počuj PC expert, nemaš vpravo dole ikonu voľby jazyka klavesnice? Kto to má furt po Tebe lúštiť? Potom sa nečuduj, že ani neviem o čom píšeš a Tvoje príspevky preskakujem!

<°)))))><(

Mato

Odoslaný - 20 august 2006 :  18:55:17  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ja len poznamocka, ze aj pavelba ma do jedneho takeho "tajneho" fora pristup a nikdy som od neho nedostal jedinu staznost, ze tam nechce mat pristup, pripadne, ze take forum by nemalo vobec existovat

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ela

Odoslaný - 20 august 2006 :  20:06:13  Zobraziť profil  Pridať Ela do zoznamu priateľov
presne tak, Mato, toto forum nie je psychologicka poradna, tu nech si bozsky kajo neventiluje svoje problemy a zranenia, ale hlada pomoc u prislusnych odbornikov. Mozno trocha tvrde slova, ale na zaklade jeho "prispevkov" sa o nom neda ani nic ine mysliet. Som za jeho odchod z fora. A co sa tyka reakcie pavelba, nuz klasika, zase dovod "rypnut" do rcc, na to sme uz zvyknuti, takze bez komentara... Ela
P.S. tusim sa raz ktosi prezentoval na tomto fore ako psycholog/icka?! co keby sa sukromne skontaktovali cez svoje e-maily, mimo fora?

Počet príspevkov: 745  ~  Člen od: 13 november 2003  ~  Posledná návšteva: 21 november 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 20 august 2006 :  20:12:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
odchod bez diskusie

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 20 august 2006 :  21:28:29  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
hups dnes kaja zajtra ja... to neznie dobre....

pavelba

Odoslaný - 20 august 2006 :  22:00:37  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Ja len poznamocka, ze aj pavelba ma do jedneho takeho "tajneho" fora pristup a nikdy som od neho nedostal jedinu staznost, ze tam nechce mat pristup, pripadne, ze take forum by nemalo vobec existovat

Hej? A do akého?

<°)))))><(

Mato

Odoslaný - 20 august 2006 :  22:05:31  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba
Hej? A do akého?

Do Skutocne duchovneho fora... Keby som Ta nepoznal, aj by som Ti uveril, ze to prekvapenie myslis uprimne.

Ales

Odoslaný - 20 august 2006 :  22:26:34  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba

quote:
Pôvodne poslal Mato

Hej? A do akého?

napr. tu
http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=926&SearchTerms=a

ale mato na obhajobu pavelbovu poviem to, ze nemusel vediet ze je tajne...aj ked v popise je to napisane...

pavelba

Odoslaný - 21 august 2006 :  05:49:06  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Aha, ozaj... a to som si všimol až dnes... sorry...

<°)))))><(

Bozskej Kaja

Odoslaný - 21 august 2006 :  06:26:13  Zobraziť profil  Pridať Bozskej Kaja do zoznamu priateľov
K téme prosím.
Tot choroba fóra.

Počet príspevkov: 455  ~  Člen od: 06 august 2006  ~  Posledná návšteva: 22 august 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 21 august 2006 :  08:33:23  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Bozskej Kaja

Vážení prítomní.
Dovoľujem si vás požiadať o vyjadrenie Vášho názoru na to, či má BK z fóra celkom odísť.
V poslednom čase sa tu objavili jedinci, ktorí používali vyjadrenia akoby boli hovorcami všetkých.
Nech sa ukáže pravda.
Ja, Božskej Kája, verejne a na svoju česť vyhlasujem, že výsedky tohto hlasoviska budú pre moje konanie závezné.

Pokud chceš diskutovat k věci, proč bys měl odcházet?
Zatím ale většina z toho co jsi vypotil, byla jen nepatřičné komentování a provokování.
Prezentuješ tu svůj "božský postoj", který sis utvořil na základě toho, čemu momentálně věříš, a na základě těchto pocitů máš dojem, že máš nadhled nad křesťanstvím.
Nemáš.
a my nemůžeme za to, že to nevidíš a vidět nechceš.
Začni diskutovat k věci.
Jinak záleží na správci fóra, jestli Ti zabrání v přístupu.
Pokud by záleželo na mě, kohokoliv z diskuse vyřadit bych viděl jako krajní řešení, Kájovi bych přístup nezakázal.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 21 august 2006 :  08:34:57  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal trent.tomas

BK: som ZA okamzity odchod z fora.

Tomáši.
Osobně bych byl rád, kdyby ses zapojil do diskuse.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 21 august 2006 :  10:03:03  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Prinos tohoto cloveka pre forum je skoro nulovy.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 21 august 2006 :  12:31:03  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Keby len nulovy, niekedy priam minusovy

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:17:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba
Vaše odsudzovanie a vyštvávanie z fóra svedčí tiež o Vašej "rímskokatolíckej" morálke.... podobne ako uzavreté fóra...
Sám som napísal Kájovi, že nechápem kam mieri a prečo je tu... [b]nijako to však nesúvisí s tým, že by som chcel aby odtiaľto zmizol!

GMK nie majitelom RKC moralky a napriek tomu si zela, aby Bozskej Kaja zduchol ako gafor. Ba co viac: odvazi sa povedat nahlas to, co iny len v tichosti a skrytosti vravia.

A neodradi ho ani pseudoublizenecky ton preambule tejto diskusie.

A este jedna vec by mohla odist spolu s Bozskym Kajom a to PavelBAova ultralaviciarska antikatolicka angazovanost, ktora je tiez uz poriadne otravna.

quote:
Pôvodne poslal Mato
Teda som jednoznacne ZA odchod z tohto fora, aj ked viem, ze ludia ktorych kajo "odpisal" ze nepatria medzi "jeho ludi" mu stale chcu dat sancu.

Je totiz v nasej ludskej prirodzenosti nemysliet si o ludoch az tak zle, aj ked je realita do oci bijuca.

O to skorej, ked sa niektori spoliehaju a zneuzivaju krestansku dobrotu (ved by sme mali radsej druhe lice nastavit, ved najsamprv pred vlastnym prahom utriet, najsamprv brvno si z oka vytiahnut), nenechajme sa ale pomylit: chcu nas len zneistit.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:18:02  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Skore: 4 jasne za odchod, dvaja jasne proti, jeden sa zdrzal.

U Lajosa a Pierra to nie je jasne. (aspon teda mne)

Marcelllooo

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:24:39  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba
Lajos je z ECAV... GMK zo sveta....

GMK je z:
• ECAV
• Petrzalky
• Senice
• Sobotista
• Rovniankovej 14
Ano, vsetky veci sa, akoby len zhodou okolnosti, nachadzaju na tomto Svete.

quote:
nechapem kam mieriš...

Mieri tam, ze Bozskeho Kaju nechcu nielen RKC+ ale aj nekatolicka frakcia...

A ze si sa zase raz sekol s tym antiRKC postojom.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 21 august 2006 :  13:42:32  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Mato, koa nejasne. Nevidim na jeho pritomnosti nic pozitivne. Staci?

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 3 Previous Topic: sv. Trojica - pohlad GMK Téma Next Topic: Papežove odsúdenie džihádu  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06