|
Odoslaný - 13 august 2006 : 19:06:18
|
Nikto iný to nemohol byť iba katolíci. Podľa Maťa treba na toto jasné zistenie maturitu a tituly. Alebo...žeby...kúrňa, Maťo, žeby to boli mimozemšťania? |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 19:08:02
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja
Nikto iný to nemohol byť iba katolíci.
Odvazne tvrdenie, isto ho vies podlozit tymi troma vecami, ktore si si medzitym isto nastudoval. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 19:17:53
|
Vieme obaja že nikto iný to nebol. Pripúšťam, že sa medzi nimi mohli nájsť pošahaní. Zvyšok nemá odkiaľ pochádzať iba z radov katolíkov. Bóóóže toľko handrkovania pre takú samozrejmosť. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 19:25:51
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Zvyšok nemá odkiaľ pochádzať iba z radov katolíkov.
Kto je teda ten katolik a ako ho poznas, kedze do omrzenia opakujes tuto vetu? Preco uz konecne nepriznas, ze nevies a nenechas si to vysvetlit, ale vytrvalo traposis dalej? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 19:29:55
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 19:33:26
|
Iny ako kto?
Kto je teda ten katolik a ako ho poznas, kedze do omrzenia opakujes tuto vetu? Preco uz konecne nepriznas, ze nevies a nenechas si to vysvetlit, ale vytrvalo traposis dalej? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 19:39:47
|
Kto iný ako katolíci to mohli byť? Ani teoreticky tobôž nie prakticky. Maťovi sa zachcelo škriepiť sa. Maťo chyba. Tému môžeš zavrieť, mne poslúžila brilantne. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 19:44:27
|
Myslim, ze brilatne posluzila kazdemu a ukazala, ako dokazes tresnut od boku a potom uhybat pred priamou odpovedou, lebo by si sam seba potopil.
Preto neustale opakujes "Kto iny, kto iny", ale nedokazes ani odpovedat, ake kriteria splnaju "ti jasni". |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 19:53:20
|
Maťko lenže problém je že keď nečítaš všetky príspevky tak nevieš čo už bolo napísané. Ja som ti napísal, viackrát, prečo to nikto iný nemože byť. Mimochodom, sám činíš, čo mne vyčítaš. Nepriznáš zabožemôj, kto teda ak nie katolíci.
Správaš sa presne v zmysle hentoho kresťanského desatora, ktoré si skritizoval ale ani slovo nečítal. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 20:05:18
|
Maťko lenže problém je že keď nečítaš všetky príspevky tak nevieš čo už bolo napísané.
Neboj sa, Tvoje prispevky ciam specialne pozorne a velmi dobre viem, co uz bolo napisane.
quote:
Ja som ti napísal, viackrát, prečo to nikto iný nemože byť.
Iste mi to rad zopakujes, ked uz som taky skleroticky.
quote:
Nepriznáš zabožemôj, kto teda ak nie katolíci.
Priznat? Ako pravnik by si nemal takto nerozvazne pouzivat pojmy. Ja nemam v tejto suvislosti co priznavat, mohol by som iba spekulovat, tak ako Ty a to nechcem.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 20:13:13
|
Obaja vieme že kde je pravda. kto iný ako katolíci. Ty si toto nikde zatiaľ nepoprel. Ja viem že vieme rovnakú správnu odpoveď. Všetci to vieme čo sme na fóre. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 20:15:40
|
Obaja vieme že kde je pravda. kto iný ako katolíci. Ty si toto nikde zatiaľ nepoprel. Ja viem že vieme rovnakú správnu odpoveď. Všetci to vieme čo sme na fóre.
Pozrime, zacinas sa skryvat za masu, typicky znak komunistickeho ideologa.
Skutocne nedokazes najst odpoved na take jednoduche otazky ako ze co uci cirkev o zazrakoch a kto patri do Katolickej Cirkvi?
Alebo nechces, lebo by sa Ti zrutila cela pracne vystavana pseudoteoria? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 20:57:00
|
Keby išlo o trestný čin, každý vyšetrovateľ by neomylne vedel že sa ho dopustili katolíci. Maťo vidím že nepopieraš. Masy nepotrebujem, iba ti vravím že všetci vedia že ide o katolíkov. Maťo s tvojou teóriou si tu sám. Podľa teba to katolíci neboli?????? Odpovedz jasne a ak to dokážeš, končíme tému a trasiem ti za odvahu pravicou. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 21:28:57
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Podľa teba to katolíci neboli?????? Odpovedz jasne a ak to dokážeš, končíme tému a trasiem ti za odvahu pravicou.
Ja sa Ti snazim odpovedat asi poslednych 10 prispevkov. Na to, aby som Ti mohol odpovedat a aby si mojej odpovedi aj porozumel, potrebujem vediet, kto je podla Teba katolik, lebo sa zda, ze pouzivas pojem, ktoremu nerozumies. Pokial mi teda neodpovies na tuto zakladnu otazku, nemozem Ti ani ja odpovedat, pretoze v pripade, ze mam pravdu a nevies, kto je katolik, dojde len k dalsiemu nedorozumeniu.
Odpovies mi uz konecne, alebo cestne priznas, ze si pouzil pojem, ktoreho vyznam nepoznas a ja Ti potrasiem rukou za odvahu priznat chybu? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 21:40:08
|
Kajo: Mato ti naznacil dost vela. Snad este len pripomeniem ze takych ludi, co verili poveram a bludom, ktore boli v rozpore s ucenim RKC, cirkev v minulosti obcas dokonca aj prenasledovala. Ale to iste vies, ved nam to inde vycitas.
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 22:08:26
|
Francúzik mój, ale aj ja som Maťovi dosť naznačil. Vy sa iba zabávate a ja s vami hrám ale všetko má svoje medze. Katolíci majú jediní vo viere vieru v zázračné účinky vody, k tomu v súvislosti so svetými a k tomu ešte s pápežom...na to idú iba katolíci. Nikto iný nemohol tie davy predstavovať. Nerobme z toho vedu vážení toto nestojí za to handrkovať sa. Na kráse cirkvi to nepridá a ani na našich názoroch neubudne tak čo. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 22:43:55
|
pierre je uz kludny a mato tiez, ja byt na jeho mieste tak rozmyslam nad jednym pravnym ukonom, takze bud rad ze mato ma ovela ovela via ctrpezlivosti ako ja... |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 22:58:25
|
Dedek dve veci na teba. Prvá. Je ti jasné že to stvárali katolíci? Druhá. Francúz bol arogantný a neospravedlnil sa, ja ako nekresťan mu to nezabúdam lebo môžem mu to nezabudnúť. Ale lebo keďže som tu medzi veriacimi, povedzme, že bojujem s tým aby som mu nedal pokoj a nedarí sa mi to zatiaľ voľajako.
Takže dedek mój, prečo sa mi vyhrážaš? |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 23:04:00
|
a kto tu dedkovsky trva na dedkovskych veciach... gluto mal zase pravdu, ty budes lepsim dedkom jak ja... a tymto oficialne ti davam ten titul. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 23:08:32
|
Gluteusko má akuráttak komplexy z nedocenenosti jeho hyperosobnosti,nie pravdu. Mal si podpis trhlého dedeka? Mal. Já sa ti nevysmievam, ja iba reprodukujem verejne známu vec. A mysím si že tá časť o trhlom dedekovi čo potrebuje uzemniť, je autentická. Aleš kto blbol vo Vadoviciach? |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 23:20:28
|
ja blbnem furt, takze tipujem: ja? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 august 2006 : 00:23:01
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Katolíci majú jediní vo viere vieru v zázračné účinky vody, k tomu v súvislosti so svetými a k tomu ešte s pápežom...na to idú iba katolíci.
Mohol by si prosim presne napisat, co uci Katolicka Cirkev o svatenej vode a jej suvise s papezom? Aby sme videli, ci toto ucenie zodpoveda tomu, co robili tie davy. Isto ho poznas, ked sa na neho odvolavas, tak sem s nim... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 august 2006 : 00:29:57
|
Povedal by som ze bludari to boli, ktorych v minulosti cirkev tvrdo prenasledovala. Nic ine to byt asi nemohlo . Bez ohladu na to ze mozno boli pokrsteni u katolikov, no kto odmieta ucenie cirkvi a radsej veri v to co cirkev tvrdo odmieta, je proste bludar a moze kludne aj do kostola chodit. Ale co s nimi? Mame ich pozabijat? Aj to sme uz skusali . Podobni ludia casto veria aj v zazracnu silu kristalov, kariet a co ja viem coho. No cirkev toto vsetko vzdy odsudzovala. |
|
|
|
Odoslaný - 14 august 2006 : 08:48:00
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Aleš kto blbol vo Vadoviciach?
Zkusím odpovědět za něho. Hlupáci, kteří nekriticky přijímají něco jako pravdu, aniž by byli bdělí a kritičtí. Zřejmě to byli Ti, kdo byli pokřtěni v katolické církvi. Stejně jako Ty a Morphee. Myslíš že u těch, kdo v Boha nevěří, nic takového neexistuje? Není až takový problém narazit na lidi, kteří nevěří v Boha, ale chodí ke kartářkám, vyvolávají duchy, ptají se kyvadélka, věří na pověry. To není nebezpečné?
|
rad.ek |
|
|
|
Odoslaný - 14 august 2006 : 09:52:42
|
Radek ty si mój človek. Maťo, vidíš ako má vypadať normálna odpoveď k veci? Jak z chlpatej deky. Ale vyriešili sme ďalšiu samozrejmosť.
Ponaučenie: treba byť opatrný pri výbere viery. U katolíkov sa to môže zvrhnúť v hlúposti like Vadovice. |
|
|