|
Odoslaný - 11 august 2006 : 18:25:52
|
Nehaj si svoje poučovanie Gluteusko, nepochopil si známu výpožičku zo Šejkspíra.
Ty veríš ako kresťan na zázraky dúfam. |
|
|
|
Odoslaný - 11 august 2006 : 21:39:17
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Vadovice ukázali, že voľačo je zhnité v štáte dánskom (Katolíckej cirkvi).
Hej? A ako to ukazali? |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 august 2006 : 02:30:30
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja
Nehaj si svoje poučovanie Gluteusko, nepochopil si známu výpožičku zo Šejkspíra.
Ty si, naopak, zjavne nepoznal realie a suvislosti medzi Danskom, KC a hnilobnym procesom, o ktorych aspon zopar zakladnych info som ti chcel sprostredkovat.
Z cistej lasky krestanskej.
P.S. Su aj dalsie oblasti, kde sa ti odporuca rovnaky postup. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 12:35:13
|
Ja ti na tvoje luteránske Dánsko vieš čo. Maximusko maximálne sa daj na knihy aby si nabudúce nemusel trápne obhajovať svoju nevedomosť. Ale poďme d kravín k podstate. Maťo, zase sa tváriš nechápavo alebo naozaj si nedomykavý? Vyznavači ktorej konfesie sa chovali jak malé deti resp. senilné nekritické osoby? |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 12:59:41
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Vyznavači ktorej konfesie sa chovali jak malé deti resp. senilné nekritické osoby?
Ktorej? Co rozumies pod vyznavacom konfesie? Co Ti hovori pojem ucitelska autorita? Co hovori tato ucitelska autorita o Tebou pertraktovanom subjekte? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:08:32
|
Pre vyznavačov ktorej konfesie je minulý pápež svetec? Pre vyznavačov ktorej konfesie existujú zázraky aj skrz svetcov? Pre vyznavačov ktorej konfesie platilo, 6e vo Vadoviciach sa hneď rezalo a ani raz nemeralo? Pre vyznavačov ktorej konfesie platí, že sa chovali slovami Radeka ako hlupáci? Maťo neondi sa z toho sa nedá vykrútiť.
Čestne priznať sa sa cení. Kresťania to musia dokázať, tvrdia to o sebe. Pre ateistu by to bol pozitívny moment.
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:11:35
|
Ktorej? Co rozumies pod vyznavacom konfesie? Co Ti hovori pojem ucitelska autorita? Co hovori tato ucitelska autorita o Tebou pertraktovanom subjekte?
Odpovedat na otazku otazkou je klasicky symptom, napriklad aj pri senilnej demencii, kedy sa pacient tymto sposobm snazi odviest pozornost od faktu, ze odpovedat nevie. Skus prist s niecim originalnejsim, zatial to co predvadzas nie je ani vtipne, ani inteligentne, ani seriozne a dokonca ani originalne. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:15:41
|
Aha. Čiže tí ludkovia došli, nabrali zázračnú vodu z trubiek ale podľa nášho Maťa je to úúúplne normálne správanie a všetúčko je pohodička, tak to má byť. Héj?
Tie otázky dávaš zbytočne, sú mimo tému. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:22:19
|
Ktorej? Co rozumies pod vyznavacom konfesie? Co Ti hovori pojem ucitelska autorita? Co hovori tato ucitelska autorita o Tebou pertraktovanom subjekte?
Kym neodpovies, ziadna dalsia diskusia nema zmysel, pretoze je jasne, ze sa snazis zarozpravat nevedomost. Bez toho aby sme mali jasno v zakladnych pojmoch nie je mozne postupit dalej. Takze menej pis, nieco si precitaj a potom prid znova. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:27:53
|
Katolíckej. Učiteľská autorita hovorí, že treba byť opatrný a nemať všetko hneď za zázrak. Katolíci došli a napriek Autorite naberali chúdatá zázračnú vodu. A asi s ňou kvety polievať nechceli. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:31:36
|
Vidis, to uz je lepsie.
Este si zignoroval pre tuto diskusiu klucovu otazku: Co rozumies pod vyznavacom konfesie? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:34:58
|
V tomto prípade teistov zvaných rímskokatolíci. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:39:22
|
Nemyslel som konkretne pomenovanie, o tom bola prva otazka, ale kto podla Teba patri do tejto skupiny? Podla coho urcujes tuto prislusnost? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:42:37
|
Maťo čítal si vôbec tú správu? Ja ti rád odpoviem ale pýtaj sa relevantne. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:49:29
|
Ja som ho cital, ale snazim sa zistit, ze ci si ho cital aj Ty, aby sme hovorili o tom istom a pouzivali tie iste pojmy.
Clanok hovori ze "Davy ľudí, ktoré sa zhromažďovali v poľských Vadoviciach... ". Ty to komentujes recnickou otazkou "Vyznavači ktorej konfesie sa chovali jak malé deti resp. senilné nekritické osoby?" a po mojich otazkach si na tuto recnickou otazku odpovedas ze "Katolíci došli a napriek Autorite naberali chúdatá zázračnú vodu"
Preto si myslim, ze moja otazka o tom, ako urcujes, ze davy ludi, su totozny pojem ako chudata katolici, ci inak formulovane, kto podla Teba patri do Katolickej Cirkvi, je vysoko relevantna. Odpovies teraz, ci budes zasa uhybat? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 13:52:19
|
quote: Pôvodne poslal rad.ek
Užitočný človek. Hlásiš sa k viere, ktorá je schopná ľudí poblázniť. O to tu ide chlapec mój.
Ano hlásím se ke křesťanství.
Počuj Radek. Z tohto sa natíska záver, že sa hlásiš ku kresťanstvu, ktoré je schopné poblázniť ľudí. Sme v téme dúfam že vidíš a neodtočíš nabok.
Hlásím se ke křesťanství, které vede lidi ke Kristu.
|
rad.ek |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 14:13:38
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Ja ti rád odpoviem ...
Zasa prazdne slova? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 14:19:11
|
Maťo ty si zábavný. Davy Ľudí? Samozrejme. Kto iný než katolíci? Vari luteráni? Jehovisti? Komunisti? Komu inému ako katolíkom sú bytostne vlastné tieto prejavy k zázračným vodám? Sám som sa nachodil. Lurdy, Marianka, Kohútovo, Litmanová, Staré Hory... |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 14:28:04
|
Cize bez akehokolvek racionalneho dovodu, vies, ze vsetci dotycni boli katolici. Zaujimava logika. Stylom moj sused je instalater a je aj katolik, ja som instalater a katolik, teda vsetci katolici su instalateri.
O tom ale nie je otazka, otazka stale ostava nezodpovedana, na zaklade coho urcujes prislusnost ku Katolickej Cirkvi? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 14:33:42
|
Hehe dobrý príklad, Maťo, na logiku. Na doktora solídny výkon. Žiaľ nevedno k čomu sa vzťahuje, na diskutovanú tému nie. Kto iný Maťko kto iný KTO INÝ???? Je jedno ako ja definujem katolíkov.
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 14:37:51
|
quote: Pôvodne poslal Bozskej Kaja Je jedno ako ja definujem katolíkov.
Nie je to jedno, pretoze ak obvinujes istu skupinu ludi a zaroven o nej vyhlasujes, ze su to katolici, je dobre vediet ako si na to prisiel, ze su to katolici. Chapem, ze uhybas tejto odpovedi, lebo by sa ukazalo, ze nevies ani len to, kto je vlastne katolik a tak by obvinovanie katolikov z niecoho vyznelo este trapnejsie ako doteraz.
Pomozem Ti ale z tejto trapnej situacie pomocnou otazkou. Je niekto kto si napise na tricko Som katolik skutocne prislunik Katolickej Cirkvi? Ak ano preco, ak nie preco? Je politik, ktory sam seba verejne oznaci za katolika tymto aktom clenom Katolickej Cirkvi? Ak ano preco, ak nie preco. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 14:46:09
|
Maťo to je trápne. Skúšaš ma na diaľku? Odcitujem ti definícií koľko len chceš, katechizmus poznám kde hľadať. Keby som to spravil, len by sa potvrdilo, že to boli katolíci. To TY uhýbaš otázke, kto iný to mohol byť?
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 16:39:17
|
Neskusam, snazim sa Ti pomoct von z trapnej situacie, ked obvinis jednu velku skupinu ludi na zaklade poblaznenia mensej skupiny.
Mohol to totiz byt ktokolvek, trebars sfanatizovana skupina faniniek JPII.
Preto by si si mal do toho katechizmu pozriet a ozrejmit si, kto je clenom Katolickej Cirkvi. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 17:40:21
|
Žiadna iná viera, náboženstvo či konfesia netlačí do svojich veriacich také náuky, aké sa ukázali byť použité vo Vadoviciach. Zázraky, zazračná voda, pápež. Jedine katolíci. Je irelevantné, či ich bolo peť alebo peťmiliónov. Ide o pobláznenie hláv samé, nie o počet pobláznených hláv. |
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2006 : 18:58:09
|
Uz ma to s Tebou nebavi. Nastuduj so co uci Katolicka Cirkev o zazrakoch, co o svatych a na zaver to, kto je clenom Katolickej Cirkvi. Ked budes toto vediet, mozemem pokracovat v diskusii o tom, kto naberal vodu vo Vadoviciach. Pekny den.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|