Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Asi pre Mata:
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Linky a obrázky Téma Next Topic: Forum - velkost
Strana: z 3

Pierre

Stav: offline

Odoslaný - 01 jún 2006 :  21:27:39  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Toto je hned hore na zavciatku stranky:

24.3.2005 !V pravidlách prispievania pribudol nový bod 6! Prosím oboznámte sa s ním, aby nedošlo k zbytočným nedorozumeniam.

Vzhladom na to ze 24.3.2005 bolo uz dost davno a z tych starych navstevnikov sa na to uz urcite kazdy pozrel a ti novi nech si radsej pozru vsetko, bolo by hadam uz aj vhodne ten napis odstranit.

Neviem ale ten datum vo mne trochu evokuje ze tu vsetci zaspali a ze sa tu nic nemeni ako je rok dlhy, aspon ja mam take divne pocity z toho...

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 01 jún 2006 :  21:41:51  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Mas Ty veru pravdu chalanisko
Zajtra to vymazem. Dakujem za upozornenie.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 11 november 2006 :  14:48:32  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
este jedna pre mata. ked Bozsky kaja dostal BAN a neskor sa sem prihlasil ako advokat, tak ten ban neplati? REspektive dava sa BAN osobe alebo nicku?

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 11 november 2006 :  18:05:24  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ban sa dava iba nicku, pretoze neviem, aka konkretna osoba sa za danym nickom skryva.

Bozskej a AdvoKat pozitivne nie su jedna a ta ista osoba, i ked musim pripustit, ze styl, ktory zacal pouzivat je podobny Kajovmu.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 11 november 2006 :  18:35:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Ban sa dava iba nicku, pretoze neviem, aka konkretna osoba sa za danym nickom skryva.

Bozskej a AdvoKat pozitivne nie su jedna a ta ista osoba, i ked musim pripustit, ze styl, ktory zacal pouzivat je podobny Kajovmu.

Tak vies, ci nevies, aka konkretna osoba sa skryva za danym nickom?

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 11 november 2006 :  21:01:42  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
katolici vedia teba to trapit nemusi kaja to nie je...

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 11 november 2006 :  22:28:38  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Vy teda máte starosti.....

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

AdvoKat

Odoslaný - 11 november 2006 :  23:54:44  Zobraziť profil  Pridať AdvoKat do zoznamu priateľov
Kto oni? Ja tu vidím priposratého od zvedavosti iba GéeMKá-a.

Kto mlčí súhlasí.
Kto nesúhlasí nemlčí.

Počet príspevkov: 201  ~  Člen od: 15 október 2006  ~  Posledná návšteva: 20 júl 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 november 2006 :  00:02:53  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal AdvoKat

Kto oni? Ja tu vidím priposratého od zvedavosti iba GéeMKá-a.

Nebodaj si namyslas, ze moja mysel je zamestnana tvojou osobou tak,
ako si obsedantne zaujaty ty mojou?!!!

Vzdy som sa na tebe dobre zabaval, ale toto je kamenak.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

AdvoKat

Odoslaný - 12 november 2006 :  12:05:34  Zobraziť profil  Pridať AdvoKat do zoznamu priateľov
GéeMKá milúšik, ja tak milujem Tvoje rozbory a komentáre!
Zvyšujem ponuku na dvadsať korún slovenských za každý riadok.
Truľo, no neber to

Kto mlčí súhlasí.
Kto nesúhlasí nemlčí.

Počet príspevkov: 201  ~  Člen od: 15 október 2006  ~  Posledná návšteva: 20 júl 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 12 november 2006 :  15:57:33  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
quote:
Ty si vem svoje písma a ukáž nám, kde sa tam píše že aj prvotní kresťania kakali.
Nie je to tam?
Žeby nesrali?

tak presne taketo nieco a tymi istymi vyjadrovacimi prostiredkami pouzil v jednej starsej debate Bozsky Kaja. Neviem ci mas dokazy ze advokat nie je kaja, ale zrejme sa tu s tebou Mato niketo pekne hra stylizaciou aj vyjadrovacimi prostriedkami je to jednoznacne.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

AdvoKat

Odoslaný - 12 november 2006 :  16:04:03  Zobraziť profil  Pridať AdvoKat do zoznamu priateľov
Áno pekne sa hrám a poniektorí vyvolení vedia prečo. Výrazové prostriedky a ostatný balast, ktorým je fórum zanášané, nie je o nič horšejšie od môjho. Alebo je?

Musím porozmýšľať, ako využiť také pojmy ako zmrdizmus, WTF, CDPC, k.k.ti trotli a pod. Iný môže až také, a ja ani hentaké? Jajže Bože strach veliký, vpadli turci na Poniky a protestanti na Krédo.

Kto mlčí súhlasí.
Kto nesúhlasí nemlčí.

Marcelllooo

Odoslaný - 12 november 2006 :  16:53:05  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Áno pekne sa hrám a poniektorí vyvolení vedia prečo.

To vieme vsetci, preco. Vyuzil si Matovu naklonost k revansizmu na svoje vlastne zamery.

Tesi ma to - dokazujete tak moju velku dolezitost na tomto fore.

quote:
Pôvodne poslal AdvoKat
Iný môže až také, a ja ani hentaké?

Presne tak. Iny moze a ty ani hentake.

Aj tak sa len opicis.

quote:
prostriedky a ostatný balast, ktorým je fórum zanášané, nie je o nič horšejšie od môjho.

To mas pravdu. Ty si dosiahol historickeho minima absolutneho dna.

quote:
Jajže Bože strach veliký, vpadli turci na Poniky a protestanti na Krédo.

Spomenme si na historicky vyvoj, ktory nasledoval po tureckych vpadoch:
- priemyselna revolucia
- osvietenstvo
- francuzska revolucia
- Ceskoslovenska republika
- Europska unia

Mato

Odoslaný - 12 november 2006 :  18:00:37  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
A zasa vpad Islamu, historia sa opakuje.

Marcelllooo

Odoslaný - 12 november 2006 :  19:29:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Hej - zase ich vyzenieme a pokracujeme v osvietensktve a priemyselnej revolucii.

Ales

Odoslaný - 12 november 2006 :  19:32:13  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
inac ked sme pri advokatovi, mne skor niekedy pripada ako pavelba....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 12 november 2006 :  20:44:29  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Mato

Hej - zase ich vyzenieme a pokracujeme v osvietensktve a priemyselnej revolucii.

Vy ste Turkov nevyhanali, vy ste sa s nimi spajali. Nezabudaj na to.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 12 november 2006 :  21:16:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Vlkodlak
Vy ste Turkov nevyhanali, vy ste sa s nimi spajali.

Mato: A zasa vpad Islamu, historia sa opakuje.
GMK: Hej - zase ich vyzenieme a pokracujeme v osvietensktve a priemyselnej revolucii.

Ales

Odoslaný - 12 november 2006 :  21:52:24  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
preco mam taky blby pocit, ze to boli katolici ktori najviac organizovali proti turkom? a este katolikov odsudzuju ze to robili, no pekna ste vy banda....

a to rakoczi nie ze by svojich na turkoch hnal ale neporiadok este vecsi zrobil... no pfuj!

Marcelllooo

Odoslaný - 13 november 2006 :  07:45:17  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko
preco mam taky blby pocit, ze to boli katolici ktori najviac organizovali proti turkom?

Lebo sa nevyznas v dejepise?

AdvoKat

Odoslaný - 13 november 2006 :  09:03:44  Zobraziť profil  Pridať AdvoKat do zoznamu priateľov
Nebyť katolíkov GéeMKá ani ostatní protestanti tu neexhibujú, protestanti mali z Turkov vždycky nasraté v gaťoch. Paraziti na katolíckych výdobytkoch, od samého počiatku majú v sebe ten chrapúnsky gén. Ešte aj na tomto fóre to vidno: ich fóra sú mŕtve, tak došli cucať tuná.

Kto mlčí súhlasí.
Kto nesúhlasí nemlčí.

Marcelllooo

Odoslaný - 13 november 2006 :  09:16:45  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal AdvoKat
Nebyť katolíkov GéeMKá ani ostatní protestanti tu neexhibujú,

Iste, RKC ma aj pozitivne stranky. V mnohom prospela, v mnohom naopak velmi uskodila.

Vdaka ECAV zase mame v slovenskom meradle, vlastnu narodnu identitu, vlastnu kulturu a slovesnost. V europskych rozmeroch je to zase velky technologicky pokrok a vsestranny spolocensky rozvoj.

Na tom chrapunsky parazituje RKC. Vlastne - ale my to robime pre vsetkych. Radi sme sa obetovali, aby si aj ty mohol jest ovocie nasej prace.

quote:
Ešte aj na tomto fóre to vidno: ich fóra sú mŕtve, tak došli cucať tuná.

LOL!!!
Ukazalo sa, kto je dusou tohoto fora a nie je to katolik.

Ales

Odoslaný - 13 november 2006 :  10:04:11  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Vdaka ECAV zase mame v slovenskom meradle, vlastnu narodnu identitu, vlastnu kulturu a slovesnost. V europskych rozmeroch je to zase velky technologicky pokrok a vsestranny spolocensky rozvoj.

Na tom chrapunsky parazituje RKC. Vlastne - ale my to robime pre vsetkych. Radi sme sa obetovali, aby si aj ty mohol jest ovocie nasej prace.

no iba ak doviedli do konca, nezačali....

Marcelllooo

Odoslaný - 13 november 2006 :  12:48:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko
no iba ak doviedli do konca, nezačali...

Zacali, dokoncili, pocas toho sme usilovne makali. Ale vavim, my to radi, nemienime teraz robit suvahu.

Ales

Odoslaný - 13 november 2006 :  18:31:53  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
vies, len katolici sa cinili na slovensku este o Lutherovi ani chyru ani slychu..... keby im katolici neprerazali cestu tak by to mali omnoho tazsie...

a to si zober ze keby nie katolikov, tak Stur a okolo ludia by ani nevedeli citat a pisat.... takze marne by bojovali o slovenske povedomie a narodne veci, lebo by ani nemali prostriedky ako....

janka

Odoslaný - 20 november 2006 :  19:37:08  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
neviem, kde to tak narychlo napisat, tak pisem do tejto temy, aj ked je to urcene isto pre mata: klobuk dole davam, nad tym, co si tu porobil vsetko!

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 3 Previous Topic: Linky a obrázky Téma Next Topic: Forum - velkost  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06