Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Cirkev a jej denominácie
 Blizsie ludom?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Protest proti Kristovi? Téma Next Topic: Exkluzivita církve
Strana: z 3

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 10 marec 2006 :  00:18:45  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

A neskusis nejaku inu vyhovorku, ako sa vyhnut odpovedi? Tuto si uz raz pouzil a ani vtip ani vyhovorky opakovanim neziskavaju na originalite, skor naopak...

Ako som uz povedal: Poviem ti, ale az budes pristupovat s otvorenym srdcom.

Pokial (a to sa nazdavam, ze je tento pripad) je zbytocne ti nieco vraviet.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 10 marec 2006 :  00:40:48  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Nuz je to jasne, nie len ze nemas rozumnu odpoved, ale uz aj fantazia vynechava.
Mne ale staci aj takato odpoved, ma svoju nezanedbatelnu informacnu hodnotu.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 10 marec 2006 :  08:13:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Nuz je to jasne, nie len ze nemas rozumnu odpoved, ale uz aj fantazia vynechava.
Mne ale staci aj takato odpoved, ma svoju nezanedbatelnu informacnu hodnotu.

Hej, labilnejsieho jedinca by si mozno manipuloval takymiti detinskymi prekarackami (vsimni si rozdiel medzi detinskosotou a detstkostou)...

A Mato, co si budeme nahovarat - dobre vies o mojom intelektualnom kapitale; tymto recickam aj tak sam neveris, a ani nikto iny.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 10 marec 2006 :  11:40:39  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amerika1

Ale no tak , prenasledovala protestantov Skutocne ? nechala popravit vinnikov rozvodu jej matky a vsetkeho toho co okolo toho bolo .
Skutočne?! Upálených bolo 288 ľudí a väznice boli plné.. To títo všetci mali podiel na rozvode?
quote:
Pôvodne poslal amerika1

Kto bol zodpovedny za smrt J . Fichera a T. Moora ?Trestala porusenie prava Inak Alzbeta tusim tiez nejednala v rukavickach , ze ,
Nepoznám spomínaných dvoch. Isté je, že viera kráľov a kráľovien je zvláštna /ak vôbec je/, lebo často si vyberajú práve to, čo sa im do politiky hodí.
Na nás platí to, že tiež by sme si nemali vyberať, čo sa nám hodí, možno v rodinnom živote, či inde.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 10 marec 2006 :  11:44:04  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

To myslis vazne, ze k tomu, ze Luther porusil rovno tri sluby dane Bohu sa stal este aj svadobnym dohadzovacom pre mnisky, cim im napomahal v poruseni ich vlastnych slubov?
Vážne. Myslím, že útek z rádu hovorí dosť o vlastnom rozhodnutí mníšok, neválala by som to na Luthera. A tiež si myslím, že človek by mal mať možnosť slobodne sa rozhodnúť a pri vnútornej zmene mal možnosť znovu prehodnotiť. Prečo vlastne je /či len vtedy bol?/ odchod z rádu „trestný“?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 10 marec 2006 :  11:47:01  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

..vsimni si rozdiel medzi detinskosotou a detstkostou...

Aký je rozdiel?

Vlkodlak

Odoslaný - 10 marec 2006 :  13:59:33  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Aniko
Myslím, že útek z rádu hovorí dosť o vlastnom rozhodnutí mníšok, neválala by som to na Luthera. A tiež si myslím, že človek by mal mať možnosť slobodne sa rozhodnúť a pri vnútornej zmene mal možnosť znovu prehodnotiť. Prečo vlastne je /či len vtedy bol?/ odchod z rádu „trestný“?

Vies Aniko, ono to blbo potom vyzera, ak niekto sklada vecne sluby pred Bohom a potom ako hovoris prezije vnutornu zmenu, prehodnoti a este i zalozi pravu cikrev Kristovu. A ozeni sa s clovekom s podobnymi slubmi. Neviem, mne sa to akosi nevidi.
Skor sa mi zda, ze chcel i Maru i faru.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 10 marec 2006 :  15:30:59  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Aniko, co myslis pod tym, ze je odchod z radu trestny?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 10 marec 2006 :  15:32:33  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
Hej, labilnejsieho jedinca by si mozno manipuloval ...

Preco zasa hladas, to co neexistuje? Ja ta nemam zapotreby manipulovat, ja som len skonstatoval, ze Tvoja reakcia na moju otazku je pre mna dostatocnou odpovedou, viac nemusis nic povedat.

Marcelllooo

Odoslaný - 10 marec 2006 :  23:25:05  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

quote:
Pôvodne poslal GMK
Hej, labilnejsieho jedinca by si mozno manipuloval ...

Preco zasa hladas, to co neexistuje? Ja ta nemam zapotreby manipulovat, ja som len skonstatoval, ze Tvoja reakcia na moju otazku je pre mna dostatocnou odpovedou, viac nemusis nic povedat.

Hej, pristihnuti zapiera v marnej nadeji, ze kamerovy system ho nezaznamenal.

Marcelllooo

Odoslaný - 10 marec 2006 :  23:27:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Aniko

quote:
Pôvodne poslal GMK

..vsimni si rozdiel medzi detinskosotou a detstkostou...

Aký je rozdiel?

Ja som povedal, ze si mas ten rozdiel vsimnut, nie sa nan pytat.

Mato

Odoslaný - 11 marec 2006 :  00:27:02  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Aniko, kus, posluchaj ked Ti GMK nieco povedal a nerob si po svojom...

Marcelllooo

Odoslaný - 11 marec 2006 :  09:22:10  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

quote:
Pôvodne poslal GMK

Aniko, kus, posluchaj ked Ti GMK nieco povedal a nerob si po svojom...

...ked ti GMK povedali...

Strana: z 3 Previous Topic: Protest proti Kristovi? Téma Next Topic: Exkluzivita církve  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06