|
Odoslaný - 16 december 2005 : 23:22:00
|
quote: Pôvodne poslal pavelba
uhm.. dokonca s Písmom v ruke... to tu nebývalo zvykom u mojich oponentov....... len tak ďalej.... držte sa..
to myslis vazne, ci je to len tvoj humor? |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 december 2005 : 23:42:23
|
tak trochu cierny humor... |
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2005 : 12:29:30
|
quote: Pôvodne poslal Patrik
quote: Pôvodne poslal amerika1
Ja som to nenapisal To je v evanjeliu Kristove slova , nie moje ! Ale na tomto fore su odbornici , ktori poopravuju aj Krista .
presne som cakal ze napises odkaz na tieto Jezisove slova
Ved tie Kristove slova sa presne vztahuju na predmetnu situaciu |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2005 : 13:06:38
|
Dobrú chuť prajem všetkým do jedla!A dnes,v túto pokojnú sobotu prajem všetkým,myslím že sa to do témy hodí,prajem veľa vytrvalostí vo viere!Nech už to nie sme my,ale Kristus,ktorý je v nás,nechajme Ho pôsobiť v našom srdci,nech skutky konané z Božej milosti ožiaria Božiu slávu!Veď v Kristovi sme zomreli a vstali k novému životu,znovu sa narodili!Nenechajme si svoju vieru v Boha,Otca nášho a v Krista,zobrať!!No ako povedal raz môj priateľ:,,Ešte krajšie než veriť v Boha,je veriť Bohu!" |
Johnny:-) |
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2005 : 15:21:50
|
quote: No ako povedal raz môj priateľ:,,Ešte krajšie než veriť v Boha,je veriť Bohu!"
No a najkrajsie je mat s Nim hlboky doverny vztah... |
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2005 : 15:55:17
|
quote: Pôvodne poslal Patrik
quote: No ako povedal raz môj priateľ:,,Ešte krajšie než veriť v Boha,je veriť Bohu!"
No a najkrajsie je mat s Nim hlboky doverny vztah...
Áno,a kto má s Ním dôverný a hlboký vzťah,verí predovšetkým Bohu. |
Johnny:-) |
|
|
|
|
|
|