Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Nástenka a ankety
 Stretnutie prispievatelov
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Katolícke médiá Téma Next Topic: Novy portal
Strana: z 4

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 29 november 2005 :  20:13:56  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Takze je to tu, po dlhych pripravach a dohadovani vyhlasujem oficialne datum, cas a miesto stretnutia.
21.12.2005 o 17:55
pred kostolom v Raci
pre nekatolickych ucastnikov o 18:40 tamtiez(ak sa ale chcu zucasnit bohosluzby a uvidiet, ze to nie je tak, ako si mozno myslia, su vitani )

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

Patrik

Odoslaný - 07 december 2005 :  12:41:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
Ahoj Mato, bude to trvat aj do 22. 12? TO by som mal byt uz v BA.

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 07 december 2005 :  12:48:18  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Mozne to je. Mozne je ale aj to, ze zistime po 10 minutach, ze si nemame co povedat a rozideme sa.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 07 december 2005 :  12:50:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
No hej aj to je mozne...
A este üpresni pred ktorym kostolom kedze su tam dva... hornym ci dolnym?

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 07 december 2005 :  12:50:51  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
No ale aspoň pizzu zjeme a čajík, alebo kakavko, či kávu, či čokoládku vypijeme... ;)
A budeme spolu na sv. omši... ;)

Proste myslím si, že keď sa stretneme, určite to bude príjemné a pekné stretnutie...

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 07 december 2005 :  12:56:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal veritas

No ale aspoň pizzu.......

No pizza by veru sedla... ale v tom case budem este na ceste na SK... tak si dajte aj za mna..

veritas

Odoslaný - 07 december 2005 :  13:08:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Tak k nám prídi nakuknúť v piatok... Ak môžeš... do čajovničky, povypráveme sa...

quote:
pre nekatolickych ucastnikov o 18:40 tamtiez(ak sa ale chcu zucasnit bohosluzby a uvidiet, ze to nie je tak, ako si mozno myslia, su vitani )

...len ma tak napadlo, že hneď vedľa nášho katolíckeho kostolíka v Rači, je aj evanjelický kostol - a zdá sa mi, že v stredu majú práve večer služby božie... Takže, myslím, že ani naši nekatolícki priatelia by nemuseli ostať "nakrátko"... :)

Foto:
http://www.fararaca.sk/stranky/foto_ek.htm?a=a&ID=1114695637

Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 08 december 2005 :  05:03:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Pato, a o kolkej prides do Blavy? v noci z 21. na 22.12?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 11 december 2005 :  09:32:34  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
nie Mirec, pridem doobedu 22. 12.

Mato

Odoslaný - 11 december 2005 :  16:43:54  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Keby si sa ozval skor, mohli sme to posunut aj na 22.12. Kedze aj tak zacinaju ludia odskakovat, mozno by sa to este dalo. Ja mozem aj 22.12.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 11 december 2005 :  17:28:23  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Cit: pridem doobedu 22. 12.

Trhá mi to oči.... doobeda je správne!

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 11 december 2005 :  18:11:30  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Mne zasa trha oci ten predpotopny preklad pisma, co pouziva stylistiku a vetnu skladbu (o archaickych slovach ani nehovorim) ako Mirecek z basnikov a co mam robit?
U patrika moze ist o preklep, ideme si teraz opravovat vsetky preklepy? Ja nedbam...

Patrik

Odoslaný - 11 december 2005 :  19:53:44  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba

hlavne ze si king... mne trha srdce tolko uplnych nezmyslov co pises a co mam robit...

pavelba

Odoslaný - 11 december 2005 :  19:59:17  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Mrzí ma, že si myslíš, že prispievam preto, aby som vyzeral ako king.....
A čo sa týka nezmyslov, prečo nereaguješ? Prečo mi hneď nevysvetlíš, že to a to je nezmysel....

Prídeš raz za čas, a ... čo si to hovoril o tom klingáčovi? (klingovi?)

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 12 december 2005 :  06:30:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Ak je to mozne, nemenme termin stretka, ak sa mi podari, vybavim si noclah a budem v Blave aj 22. rano, rad by som aj teba, Patrik, stretol, ak by sa dalo, aspon na pra minut. Preto som sa pytal na Tvoj cas prichodu do BA...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 12 december 2005 :  06:32:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal pavelba

Palino, mne trhaju ine Tvoje slova oci...
zasa hranie so slovickami? Vravi Ti nieco slovo Advent? ako ho vnimas?

Ales

Odoslaný - 22 december 2005 :  07:23:27  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
chlapci, ako ste dosli?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

quisutdeus

Odoslaný - 22 december 2005 :  07:28:43  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: quisutdeus  Pridať quisutdeus do zoznamu priateľov
Vyborne, vdaka :) Dakujem vam vsetkym za prijemne straveny vecer. Na tomto mieste by som rad vyjadril specialne podakovanie Veritasovi, ktory sa ukazal byt vybornym hostitelom :)

P.S. Este tyzden sa mi bude asi snivat o cokolade, bananoch a slahacke :)

Christus vincit, Christus regnat, Christus imperat!

Počet príspevkov: 342  ~  Člen od: 08 február 2004  ~  Posledná návšteva: 17 september 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 22 december 2005 :  07:30:00  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
nasiel si lozko?

p.s. aj ja som rad ze som sa s vami mohol stretnut. chybali mi aspon styri tvare, ale snad priste. dakujem aj za pohostenie aj za odvoz.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

quisutdeus

Odoslaný - 22 december 2005 :  07:39:17  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: quisutdeus  Pridať quisutdeus do zoznamu priateľov
Nasiel. Posledne volne :) Bohu vdaka!

Christus vincit, Christus regnat, Christus imperat!

Počet príspevkov: 342  ~  Člen od: 08 február 2004  ~  Posledná návšteva: 17 september 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 22 december 2005 :  08:06:51  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
A pizza si Vas nasla?
Veritas, si sikovny chlapec, neviem, neviem, ci ta Pan Boh nezavola .Inac ste vsetci mili a ten Marcelkov pozdrav sa budem musiet nabuduce naucit.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 22 december 2005 :  08:55:34  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ja som sa ten GMKou pozdrav musel učiť ešte v Péétržke okolo jednej...
Plus sme ešte stihli TESCO a videl som aj dispečérske pracovisko na Rovniakovej 14 - je to plne automatizované a hypermoderné...

A mne sa večer s vami všetkými prevelice páčil!
Ďakujem vám, že ste prišli a tiež vďaka naším správcom farnosti, že sme sa mohli stretnúť v priestoroch čajovne a vďaka aj dobrotivému Pánu Bohu, že všetko sa vydarilo!

Pizza si nás našla. Išli sme s GMK von, reku, pozrieme, či už náhodou nejde. A ako sme vyšli pred bránu, práve parkovalo auto a dovážalo pizzu...

P.S.
Fotky...

veritas

Odoslaný - 22 december 2005 :  09:08:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Osobne sa domnievam, ako to už aj Maťo spomenul vo svojej úvodnej reči na stretnutí, že naše spoločné posedenie svoj cieľ splnilo, pretože sme sa osobne stretli tí, ktorí medzi sebou diskutujeme na týchto stránkach. Takto sme si vytvorili ďalšie puto a som presvedčený, že aj naša komunikácia tu na diskusiách dostane nový rozmer, keďže anonymita sa sčasti vytratila...

Keď by si niekto želal fotky v plnej kvalite, tak sú k dispozícii tu na stiahnutie:
trobon.org/webtrobon/!webpages/verejne/foto_stretavka_blum_05.zip (je to zip, cca 28MB...)

Inak kto je kto na fotkách už nechám na diskutujúcich, aby ich okomentovali, prípadne aj popísali tým, čo neboli, ako nám bolo...

Ales

Odoslaný - 22 december 2005 :  10:02:14  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
inac hej(aspon si jemne predstavim tvar niektorých ľudí a je to hneď niečo iné), urcite, aj ked som kuscik prespal, ale som rad. zmenilo to moj postoj k niektorym ludom okrem jedneho pozitivnym smerom, u toho jedneho dufam zatial ze to pojde tym kladnym smerom.

p.s. skusal som tie fotky, bolo to jeden a pol mega ale nezda sa mi ze by sme boli na tych fotkach.

veritas

Odoslaný - 22 december 2005 :  10:09:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Máš pravdu, Alesko, poplietol som súbory. Toto je to spravne:
trobon.org/webtrobon/!webpages/verejne/foto_stretavka_blum_05.zip (28MB...)

Patrik

Odoslaný - 22 december 2005 :  15:42:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
tak to vam len ticho zavidim fajn stretko chlpaci... ja som ledva dosiel na slovensko a som out of order... klasika vianoce

Strana: z 4 Previous Topic: Katolícke médiá Téma Next Topic: Novy portal  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06