Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Nástenka a ankety
 Stretnutie prispievatelov
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Katolícke médiá Téma Next Topic: Novy portal
Strana: z 4

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 22 december 2005 :  18:09:23  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Fotky su super. Kedze sa ku komentarom nikto nema, nebudem komentovat ani ja

Pridavam sa ku quisutdeusovi a dakuejem veritasovi, ktory cele stretnutie excelentne zabezpecil aj po stranke materialnej aj organizacnej.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 22 december 2005 :  19:48:29  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Aj ja by som sa rada poďakovať za príjemný večer, "úchvancucujúce" pohostenie, ale ja už Veritasa poznám z iných večerov v čajovničke, vždy sa takto usiluje, veru nestíham ten čajík niekedy dochlipkať a už mi nalieva ďalší. Čajovnička je Veritasova "srdcovka"! Je tam rád, však, Veritasko!!Mne sa fotky nepodarilo nájsť, iba mi oznámi,ten papľuch jedon počítačový, že čo hľadám nenašiel a kašle na mňa. A dnes ma vôbec privádza obzvlášť do zúfalstva, už niekoľkokrát sa sám reštartuje, potom je zrazu pomalý ako hlíst, neustále ma púšťa cez núdzový režim. Urobila som si aktualizáciu antivírusového programu NOD32 a žiaden vírus a pritom si robí, čo chce! Už ma hnevá!

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 22 december 2005 :  20:25:35  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
No, fotečky už mám, pokochala som sa. S Miškou sme si fajn "pokecali".

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 23 december 2005 :  14:49:38  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
quote:
Čajovnička je Veritasova "srdcovka"! Je tam rád, však, Veritasko!!

Nuž je nás viacej, čo máme čajovičku radi... Hlavne sú to tí, čo ju pomaličky a postupne realizovali (okrem murárskych prác a inventáru) - od sna, cez vypratanie pôvodného "binca", cez vymaľovanie (obrázky) až po samotný chod a obsluhu... Teda ďakujeme všetci, že ste u nás boli...

Ja len dúfam, že sa vám všetkým páčilo. Ak som na niečo pozabudol alebo zle urobil, vedzte, že to nebolo naschvál...

Inak včara večer mi roztĺkli nejakí vagabundi sklo na aute . Chceli ho vykradnúť na parkovisku pred robotu. Rozhádzali všetko vnútri (mapy, servítky, bločky, vian. stromček) a okrem breviára nezobrali nič... zaujímavé... že ich práve ten zaujal...
Chvíľkami ma naštvali, no nakoniec (okrem vybavovačiek a týždňa bez auta a peňazí) sa nič také strašné nestalo a vianoce - príchod Spasiteľa medzi ľudí, si nenechám pokaziť!

Prajem aj vám všetkým krásne vianoce a ŠNR! :)

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 23 december 2005 :  16:11:27  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
quote:
Prajem aj vám všetkým krásne vianoce a ŠNR! :)

ŠNR? Što Nádo Rabótať?

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 23 december 2005 :  17:22:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Aj ja dakujem Veritasovi i vsetkym, telesne i duchoven zucastnenym, moja cesta domov bola hrozna, vsetky busy plne, ledva som o 1 v noci ukecal soferov, ze pojdem na stojaka... ale aj tak nelutujem, bolu super. Vsetkym zelam pozehnane a milostiplne Vianoce.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 23 december 2005 :  17:27:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal mirecnr

Aj ja dakujem Veritasovi i vsetkym, telesne i duchoven zucastnenym, moja cesta domov bola hrozna, vsetky busy plne, ledva som o 1 v noci ukecal soferov, ze pojdem na stojaka... ale aj tak nelutujem, bolu super. Vsetkym zelam pozehnane a milostiplne Vianoce.

Ty bud rad, ze si sa vobec domov dostal.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 23 december 2005 :  20:03:03  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tak to bola obet mirec, cenim si ju, naozaj.

Veritas, to mas za dobrotu. Keby si bol vyholeny "intelektual" v sustakoch a s bycou sijou, nikto by Ti sklo nevytlkal, priam naopak, vytlkal by s ho Ty
Inak breviar je uzky profil (ja viem, mne ho uz zhanali) tak mozno to bol dovod tej vlamacky

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 24 december 2005 :  10:50:16  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov

Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 24 december 2005 :  14:18:03  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Veritas:
Ja by som hladal pachatelov v nejkom modlitebnom spolocenstve. Nabuduce nenechavaj ziadne veci ako ruzanec, ci nebodaj obrazok Patra Pia len tak, volne pohodene v aute.
Clovek nikdy nevie.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 27 december 2005 :  09:10:29  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
OK!
...stále okno nemám... už je to 5 dní...

Patrik

Odoslaný - 27 december 2005 :  18:21:39  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal veritas

OK!
...stále okno nemám... už je to 5 dní...

Bud rad ja mam po vcerajsom vine take okno ze...

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 28 december 2005 :  16:11:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal mirecnr

Ty bud rad, ze si sa vobec domov dostal.

Ako povies.... som rad:)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 11 január 2006 :  12:05:09  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
pozrela som si foto zo stretavky...hodil by sa aj nejaky pokec

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 11 január 2006 :  15:33:13  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Keby si nebola makka prist, nemusela si si komentare pytat, mohla si ich priam pisat

veritas

Odoslaný - 11 január 2006 :  15:34:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov

mirecnr

Odoslaný - 12 január 2006 :  05:43:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Nuz, Mato, "zivot je otazka priorit":)))

miska

Odoslaný - 12 január 2006 :  06:56:38  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Janka, uz je zbytocne plakat, ze si na stretku nebola:),ved este bude neboj....mozno nabuduce v Kosicoch, ci Nitre, ci niekde opat vo Veritasovej cajovnicke.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 12 január 2006 :  07:09:04  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
nemam nic proti veritasovej cajovnicke, okrem toho ze je daleko od centra.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 12 január 2006 :  07:29:27  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

nemam nic proti veritasovej cajovnicke, okrem toho ze je daleko od centra.

Zober to z druhej strany... alebo je centrum nezmyselne daleho od tej cajovnicky...

Ales

Odoslaný - 12 január 2006 :  07:38:14  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
vies, patrik, mojim noham to je jedno ci je centrum daleko alebo cajovnicka je daleko.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 12 január 2006 :  07:49:45  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
alesko, bolo to myslene sarkasticky... ale nevadi

Ales

Odoslaný - 12 január 2006 :  07:56:23  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja viem. prave preto som reagoval.

veritas

Odoslaný - 12 január 2006 :  08:35:37  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ad "veritasova čajovnička"...

To je farská - naša (rozumej celej Rače, resp. celej KC cirkvi...)
Možno som len maličkým nehodným správcom (jedným z viacerých)...

Takže naozaj nie je moja! Najväčší podiel na nej má správca farnosti a tí, čo ju založili a zásobujú... ;)

Ale som za to, aby nabudúce bolo stretko mimo BA - napr. KE, NR...

janka

Odoslaný - 12 január 2006 :  12:33:57  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
tak tam dajte pokec pre tych, co mali naozaj vazne vazny dovod neprist

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 4 Previous Topic: Katolícke médiá Téma Next Topic: Novy portal  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06