|
Odoslaný - 15 november 2005 : 11:10:54
|
Hlasovanie - Euro mince Sk
Národná banka v dňoch 12 - 20. 11. - teda od dnes 8 dní organizuje verejnú anketu na výber národného motívu pre euro. Banková rada na web stránke www.nbs.sk spustila túto anketu. Obyvatelia majú možnosť rozhodnúť aj o tom, že Slovensko bude prvé, ktoré dá na eurové mince motív kresťanstva. Z desať návrhov vybrala do ankety Banková rada NBS 5 kresťanských motívov ( Dvojkríž na Trojvrší, Kríž z Veľkej Mače, Madona s Ježiškom z Kremnického oltára, Madona s Ježiškom z Levočského oltára a Sv. Cyril a Metod). Kresťania Slovenska tak majú jedinečnú šancu presadiť na euromincu kresťanský motív. Zatiaľ žiadna eurominca žiadneho členského štátu EU nemá kresťanský motív a pritom máme všetci kresťanské korene. Oslovme čo kresťanov nech sa zapoja do tohto anonymneho hlasovania. Stačí kliknúť na mincu a postup sa ukáže. Využime to. Ostáva nám od dnes len 8 dní.
Svoj názor môžete vyjadriť v dňoch 12.11.2005 - 20.11.2005 prostredníctvom tejto stránky:
http://hlasovanie.nbs.sk/
|
2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22 Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem! |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2806 ~
Člen od: 11 august 2004 ~
Posledná návšteva: 22 február 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2005 : 12:21:36
|
Super, veritas, vdaka, ze si to sem dal. |
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2005 : 13:23:37
|
No ja by som nehlasoval za sv . Cyrila a Metoda pretoze nereprezentuju cisto Slovensko , ale tyto svatci patria skor vychodnej Europe ako celku Pretoze ak pristupia Bulhari do Unie , tak urcite budu vierozvezcov tiez povazovat za svojich Takze by to malo byt nieco specificky Slovenske Anio statny znak by to namal byt , pretoze ten ma inu funkciu Osobne by som si prial , aby vyhrala ta levocska Madona To sa mi paci najviac |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2005 : 14:24:47
|
Mne sa najviac paci ten kriz s vyobrazenim Trojice. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2005 : 14:36:12
|
Ja som proti zavedeniu eura akožto symbolu globalizácie, ktorá príde a z ktorej má povstať antikrist.
Keď by som i hlasoval, rozhodne by som nikde žiadnu madonu nedával. Zachvíľu už budeme jak v Taliansku, madona na kadom rohu, aj vo forme chleba, pečiva... a národ bezbožný... (česť výnimkám!). |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2005 : 14:57:37
|
Len aby aj z toho chleba raz na teba nevyskocil antikrist A tu Madonu rozhodne nedavaj ! To nie je pre vas poboznych ! |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2005 : 16:54:01
|
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2005 : 17:20:43
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 07:09:10
|
Cit: Mne sa najviac paci ten kriz s vyobrazenim Trojice.
A to je ktorý, prosím pekne???? V popise od NBS som žiaden kríž, čo má predstavovať Trojicu nenašiel. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 09:06:17
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 09:18:46
|
Tá madona z Levoče má v ruke akúsi paličku, aj Ježiško niečo drží. Nevie niekto čo to znamená? |
Počet príspevkov: 1311 ~
Člen od: 10 jún 2005 ~
Posledná návšteva: 23 február 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 09:21:59
|
Vyzerá to na žezlo a guľu. Žezlo = symbol moci. guľa = symbol sveta, zeme (zemekruh). Proste medzi ľudí prišiel mocný Pán, ktorý bude kraľovať nad svetom. |
2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22 Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem! |
Počet príspevkov: 2806 ~
Člen od: 11 august 2004 ~
Posledná návšteva: 22 február 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 09:45:12
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 10:12:49
|
Mato upokoj sa , tie hviezdy su slobodomurarske symboly |
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 10:53:22
|
Ale no amerika, nehladaj za vsetkym konspiraciu V kazdom pripade, ak to tam aj dali, tak im to nevyslo a v kombinacii s Madonou dostavame pekny obraz z Janoveho zjavenia. Iba zeby aj Jan bol slobodomurar, ked sa mu v tych zjaveniach zjavovalo tolko hviezd |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 14:44:50
|
Cit: A to je ktorý, prosím pekne??? Tento: http://hlasovanie.nbs.sk/?id=3
Tušil som, ale nebol istý.... ( a poistiť nechcem )
Šak to máte na desať korune... a vyzerá to esteticky hrozne...
Nuž ale, proti gustu Matko, žiaden dišputát. To len môj názor....
Mali tam dať JP2, on bol tiež mariánsky založený, a ani ten most Apollo mu nevyšiel... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 15:38:31
|
quote: Pôvodne poslal Mato
Ale no amerika, nehladaj za vsetkym konspiraciu V kazdom pripade, ak to tam aj dali, tak im to nevyslo a v kombinacii s Madonou dostavame pekny obraz z Janoveho zjavenia. Iba zeby aj Jan bol slobodomurar, ked sa mu v tych zjaveniach zjavovalo tolko hviezd
V Janovom Zjaveni sa hovori o pentagramoch ? Mohol by si mi povedat kde presne |
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 16:41:59
|
quote: Pôvodne poslal pavelba Mali tam dať JP2, on bol tiež mariánsky založený, a ani ten most Apollo mu nevyšiel...
Ty si skutocne ucebnicova obsedantne-kompulzivna porucha. Viac k tomu nenam co povedat. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 16:42:40
|
quote: Pôvodne poslal amerika1 V Janovom Zjaveni sa hovori o pentagramoch ? Mohol by si mi povedat kde presne
V Janovom zjaveni sa pise, kolko cipov mali hviezdy ktore videl? Kde presne? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2005 : 19:38:29
|
Pride mi to velmi vtipne ked si predstavim ten obrazok euromince a spomeniem si na proroctvo. Akoby veniec z 12 hviezd symbolizoval EU (staci si spomenut na to, ako velmi podobne vyzera vlajka EU). |
|
|
|
Odoslaný - 17 november 2005 : 05:29:10
|
Cit: Ty si skutocne ucebnicova obsedantne-kompulzivna porucha. Viac k tomu nenam co povedat.
Nerozumieš vtipu.
Lebo v niektorých prípadoch, kde všade by ľudia chceli mať JP2, sa už dá iba rehotať.
Ozaj vieš, že v rodnej dedine Ratzingera sa už predávajú Ratzingerove rožky, Ratzingerove klobásky, kde podobne ako na čabajkách je taká páska s jeho podobizňou, čoby sv. otca??? Hahahahahahahaha
A možno k tomu dal certifikát i Vatikán, niečo ako copyright a berie za používanie značky peniažky.... a možno nie.... Hahahahahaha
Čo už sa dá na toto len povedať????????????
Vydražia auto JP2, Jeho srdce požadujú poliaci čoby relikviu do kostola.... dá sa len smiať... cez slzy, kam až tento svet dospel |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 november 2005 : 07:52:09
|
Nerozumieš vtipu. Nie je tomu davno, co sme si rozoberali vkusnost, vhodnost a urazlivost vtipu. Myslim, ze toto nebol ani tak vtip ako posmesok.
Lebo v niektorých prípadoch, kde všade by ľudia chceli mať JP2, sa už dá iba rehotať. A mne to pripada smutne a absurdne.
Ozaj vieš, že v rodnej dedine Ratzingera sa už predávajú Ratzingerove rožky, Ratzingerove klobásky, kde podobne ako na čabajkách je taká páska s jeho podobizňou, čoby sv. otca??? No a? To sa uz zacalo v dobe jeho inauguracie.
Hahahahahahahaha Vsimni si, ze sa uz pouziva R v kruzku. Pozadujem vetu:
Hahaha slogan ako i graficke spojenie so smajlikom je registrovanou znackou GMK. Pouzivane s laskavym povolenim GMK.
Hahahahahahahahahaha ®
A možno k tomu dal certifikát i Vatikán, niečo ako copyright a berie za používanie značky peniažky.... a možno nie.... Hahahahahaha Ja mam tiez ® aj © povedzme na Hahaha smiech so smajlikom a nechcem od teba suchotave peniazky. A to si si ani len povolenie nevypytal... Ale mozem ti vystavit certifikat, ktory budes prikladat k tomu smiesku, dokazujuci jeho autentickost a povod. Mozes sluzit aj ako certifikat o zhode, ci povode.
Chichichi-Rahahahahaha ®
Ked hovorime o patentoch, davam do placu tento patent, pokrocile technologie interstelarneho cestovania za pomoci motora pracujuceho n principe susica na vlasy, vynalezcu robota CP13 od autorky Margity Piriove z Hokoviec.
President of Slovakia, Piriova Margita. Adress: 935 83 Hokovce 192. Tel. 0907 497 325 e-mail: piriovamarg@wanadoo. sk, ipm1@freemail. hu Journal conference. 1. Monday in the month. Hokovce 192,18h.
Nieco z diela tohoto monumentalneho inventora: • http://www.pooh.cz/clanky/novinky/riaditel.asp
Boli tu aj otvorene listy, ze je ochotna sa stat prezidentku SR, ako i spominany patentovy navrh, oba vsak z Internetu zmizli na ochranu chanenych zaujmov inventora. Po tom, ako obdrzim kopiu, uverejnim ju sem.
Čo už sa dá na toto len povedať???????????? Radsej nic.
Vydražia auto JP2, Jeho srdce požadujú poliaci čoby relikviu do kostola.... dá sa len smiať... cez slzy, kam až tento svet dospel A nemal by si sa zaoberat pozemskymi srackami, ale nebeskymi radostami, co ta cakaju... |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 november 2005 : 09:45:42
|
quote: Ked hovorime o patentoch, davam do placu tento patent,
TO: GMK zahravas sa s ohnom... toto je buduca prezidentka a ja jej robim danoveho poradcu... vynesie to miliardy a v praci mame jej fotky uz pripravene namiesto lokalnych prezidentov... a dal si blby link na jej podobizen... http://fotky.azet.sk/album.phtml?&i7=7973203&al=171289 a podla ineho dokumentu ktory vydala je krajne prisne nepripustne akokolvek utocit na Piriovu Margitu /Krycie meno ZEBRA/ ... takze bacha!!! Inac par dalsich listov> http://forum.azet.sk/zforum.phtml?&forum=26167 |
|
|
|
Odoslaný - 17 november 2005 : 14:21:21
|
Ja iba cumim, kam sme sa dostali do diskusie o vyzore eurominci. Cez pavlove mierne nasprostaste vtipy, ktore nie su vtipne az po posmesky z dusevne nevyrovnanych jedincov... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 november 2005 : 17:26:24
|
Ja iba cumim, kam sme sa dostali do diskusie o vyzore eurominci. Cez pavlove mierne nasprostaste vtipy, ktore nie su vtipne az po posmesky z dusevne nevyrovnanych jedincov...
Dajme na Euro-mincu pani Piriovu a jej vynalezy... |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 november 2005 : 10:16:36
|
quote: Pôvodne poslal amerika1 V Janovom Zjaveni sa hovori o pentagramoch ? Mohol by si mi povedat kde presne
V Janovom zjaveni sa pise, kolko cipov mali hviezdy ktore videl? Kde presne?
V Janovej Apokalypse sa pise o hviezdach ako nebeskych telesach , nie o zvratenych symboloch , ktore nieco vyjadruju |
|
|