Všetky fóra
O fóre
Voľná diskusia
Euro mince - hlasovanie |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 18 november 2005 : 10:39:27
|
Nie som si isty, ci hovori o nebeskych telesach. Tajomstvo siedmych hviezd, ktore si videl v mojej pravici... ..sedem hviezd su anjeli siedmych cirkvi... ...jeho chvost zmietol tretinu nebeskych hviezd a vrhol ich na zem...
Evidentne su to symboly, ktore nieco vyjadruju. Niekotre su priamo vysvetlene, o niektorych sa mozeme iba domnievat co to znamnea. Niektori teologovia napr. hovoria, ze ta tretina hviez su anjeli, ktorych strhol Satan do vzbury... |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 november 2005 : 11:06:04
|
a aku to ma suvislost s tym o com sme hovorili o hviezdach okolo hlavy Panny Marie ? |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 18 november 2005 : 11:52:35
|
Taku, ze Ty tvrdis, ze to su nebeske telesa a nie symboly a ze nemozu mat 5 cipov. Ja hovorim, ze nezalezi na tom, ako tu hviezdu vytvarne stvarnis, ci ma 5,6, alebo 7 cipov, ak ich je 12 a su okolo Panny moze to byt pekny obraz zo Zjavenia, inymi slovami, ze su to symboly. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|