Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Prečo prebehlo kura cez cestu?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Vtipy Téma Next Topic: Euro mince - hlasovanie  

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 01 november 2005 :  12:14:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
• Učiteľka v materskej škôlke: Aby sa dostalo na druhú stranu.
• Platón: Pre vyššie dobro.
• Aristoteles: Je prirodzenosťou kurčiat behať cez cestu.
• Karol Marx: Bola to historická nutnosť.
• Saddam Hussein: Bolo to nevyprovokované povstanie a my sme boli v plnom práve pri odvetnom údere 50 tonami nervového plynu.
• Ronald Regan: Zabudol som.
• Kapitán James T. Kirk: Nebojácne sa vydalo tam, kde ešte žiadne kura nebolo.
• Hippokrates: Nedostatočný sekrét slinivky brušnej.
• Louis Farrakhan: Cesta predstavuje čierneho muža. Kura cez ňu prebehlo, aby ho sociologicky zrazilo dolu.
• Martin Luther King Jr.: Predstavujem si svet, kde budú všetky kurčatá môcť prebiehať cez cestu bez toho, že by sa ich ktokoľvek pýtal na dôvod.
• Mojžiš: A Boh zostúpil z nebies a povedal kurčaťu:" Musíš prekročiť cestu" a kura cestu prekročilo a všetci sa radovali.
• Fox Mulder: Videli ste na vlastné oči, ako kura prebehlo cestu. Koľko kurčiat ešte musí prebehnúť, aby ste tomu uverili ?
• Richard M. Nixon: To kurča cestu neprebehlo. Opakujem. To kura neprebehlo cestu.
• Machiavelli: Ide o to, že kura prebehlo cestu. Koho zaujíma prečo? Výsledok ospravedlní dôvod, nech už bol akýkoľvek.
• Sigmund Freud: Skutočnosť, že sa zaujímate o dôvod, prečo kura prebehlo cestu, ukazuje vašu sexuálnu neistotu.
• Bill Gates: Práve sme pripravili pre trh novú verziu Chicken Office 2000, a tá bude nielen prebiehať cez cestu, ale aj znášať vajcia, udržiavať poriadok vo vašom zakladacom systéme a viesť záznamy o vašich výdajoch.
• Oliver Stone: Otázka neznie: "Prečo prebehlo kura cez cestu" ale "Čie prebehnutie cez cestu sme prepásli pozorujúc kura ?"
• Charles Darwin: Kurčatá boli v priebehu miliónov rokov podrobené prirodzenému výberu, takže kurčatá sú geneticky prispôsobené na prebiehanie cez cestu.
• Albert Einstein: Či kura prebehlo cez cestu, alebo či sa cesta presunula za kura, záleží na tom, či stojíte v čiarkovanej alebo nečiarkovanej sústave.
• Buddha: Ak sa pýtate takto, popierate svoju vlastnú kuraciu povahu.
• Ralph Waldo Emersen: Kura cestu neprebehlo, ono ju transcendovalo.
• Ernest Hemingway: Umrieť. V daždi.
• Plukovník Sanders: Ja som jedno vynechal ?
• Bill Clinton: Ja som nemal, opakujem, ja som nemal žiadny sexuálny pomer s týmto kuraťom.
• Hillary Clinton: Bol to akt proti Arkansasu.
• Ivan Lexa: Podklady o kurčati sú nastrčené.
• Jozef Švejk: To kura mi pripomína jedného drogistu, čo mal krám v Nymburku na námestí.
• Hovorkyňa spoločnosti Orange: My máme signálom pokryté obidve strany cesty a tým znovu dokazujeme, že sme na technickej špičke mobilných komunikácií.
• Hovorkyňa slovenských telekomunikácií: Je to narušenie nášho monopolu.
• Ondřej Neff: Bart za to nemôže, bol celý čas uviazaný na horolezeckom lane.
• Neil Armstrong: Malý krok pre kura, veľký krok pre ľudstvo.
• Vladimír Mečiar: Neublížil som žiadnemu kuraťu.
• Ján Slota: Panebože, páni bratia, drahé sestry v Kristu. Kura síce prebehlo cestu, ale my sadneme do tankoch a zrovnáme druhú stranu.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora 

gonadom

Odoslaný - 01 november 2005 :  23:44:48  Zobraziť profil  Pridať gonadom do zoznamu priateľov
Lebo mohlo.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 177  ~  Člen od: 25 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 07 január 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 02 november 2005 :  10:44:30  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
...pekné. No na druhej strane ma to uvádza do pochybnosti, či človek môže vôbec k nejakému pravdivému poznaniu dospieť.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 02 november 2005 :  19:31:35  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Aniko

...pekné. No na druhej strane ma to uvádza do pochybnosti, či človek môže vôbec k nejakému pravdivému poznaniu dospieť.

A naco to riesit? Dostavas sa do pozicie nevyrovnaneho Adama...

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 03 november 2005 :  12:15:51  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Veru, veru, musím sa trošku povystierať... aj hlavu pokrútiť.. nad GMK-om.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 12 november 2005 :  23:53:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
.
.
.
.
.

• GMK: Pretože tam zbadalo jahodkovy džem

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 14 november 2005 :  07:46:08  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Patrik

.
.
.
.
.

... so slahackou ...

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Patrik

Odoslaný - 14 november 2005 :  10:08:47  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Patrik

.
.
.
.
.

... so slahackou ...

...mňam...

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 14 november 2005 :  10:16:35  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Patrik

quote:
Pôvodne poslal GMK

quote:
Pôvodne poslal Patrik

.
.
.
.
.

... so slahackou ...

...mňam...

... a roztopenou cokoladkou ...

Milan

Odoslaný - 14 november 2005 :  10:23:22  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
doplnok:
GMK: Jedna vec vsak je comu chcem a nechcem verit a druha, ako to v skutocnosti je.
Rachachachachachacha.........

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 14 november 2005 :  10:33:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Milan

doplnok:
GMK: Jedna vec vsak je comu chcem a nechcem verit a druha, ako to v skutocnosti je.
Rachachachachachacha.........

A dalsi co sa opici...

Milan

Odoslaný - 14 november 2005 :  10:37:34  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov

...nie pane, to su len Vase slova, dovolil som si citovat....a tak trochu doplniť a rozšíriť možný zoznam ...., veď ide o srandu....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 14 november 2005 :  12:04:27  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja v tom vidim viac nez srandu, hoci hned vedla su vtipy. vies, milan sranda je kdesi inde .... v nocniku.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 15 november 2005 :  02:49:50  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
...moja chyba, tu svoju ironicku poznamku, hlavne na konci som zabudol dať do uvodzoviek........

Marcelllooo

Odoslaný - 15 november 2005 :  06:45:45  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Milan

...moja chyba, tu svoju ironicku poznamku, hlavne na konci som zabudol dať do uvodzoviek........

Trosku inak: Tu svoju poznamku (ani nie tak ironicku ako blbu) si si zabudol odpustit.

Milan

Odoslaný - 15 november 2005 :  10:28:12  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
...Čo riešiš človeče? Čože sa dotklo tvojho ega? Sám si tu napísal toľko nespočetne blbých poznámok, že sa museli mnohé až vymazavať! Tak túto svoju blbú pripomienku si si mohol ozaj odpustiť.......tak prepáč, že si niekdo dovolil zareagovať na tvoj príspevok...

Marcelllooo

Odoslaný - 15 november 2005 :  11:32:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Čo riešiš človeče?
GMK neriesi nic; to ty, zda sa, riesis. A samonasieras sa.

Čože sa dotklo tvojho ega?
Nic sa nedotklo GMKovho ega, to by si GMK nenechal pacit.

Tak túto svoju blbú pripomienku si si mohol ozaj odpustiť...
Ako vidno - nemohol.

tak prepáč, že si niekdo dovolil zareagovať na tvoj príspevok...
Odpustam.

Ales

Odoslaný - 15 november 2005 :  12:20:10  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
sorry chlapci, nechcel som.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 24 november 2005 :  11:36:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Zajímavé... :)

http://www.obcan.sk/Default.aspx?catId=24&spotId=881

...takéto problémy...

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 24 november 2005 :  11:55:01  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tak byt slimakom, tak by som s kuratom nebehal po ceste.

Marcelllooo

Odoslaný - 24 november 2005 :  18:24:25  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
GMK si prave dal sladku dobrotku. Mmmm.

Previous Topic: Vtipy Téma Next Topic: Euro mince - hlasovanie  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06