Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Nova domena pre forum
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nova chyba v kode? Téma Next Topic: sasulnik
Strana: z 8

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 31 október 2005 :  17:53:02  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ved preto diskutujem, chcel by som nejako zurocit skusenosti z tych dvoch rokov co toto uz funguje a na rozdiel od prveho fora, ktore som robil sam, teraz mam (dufam) par priatelov, ktori mi pomozu. Iba zeby som zasa stratil nejaku dalsiu iluziu

Na druhej strane, pozri sa na miloshove forum, ktore sa oznacuje za vseobecne krestanske. Nie je do koho sa navazat a forum ma malicku navstevnost. Tak teraz neviem, ci je to spravna cesta byt vseobecne krestanski, vlazni.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 31 október 2005 :  22:45:27  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Ved preto diskutujem, chcel by som nejako zurocit skusenosti z tych dvoch rokov co toto uz funguje a na rozdiel od prveho fora, ktore som robil sam, teraz mam (dufam) par priatelov, ktori mi pomozu. Iba zeby som zasa stratil nejaku dalsiu iluziu
Vzdy je to ten, co najmenej cakas!

GMK ti pomoze.

Na druhej strane, pozri sa na miloshove forum, ktore sa oznacuje za vseobecne krestanske. Nie je do koho sa navazat a forum ma malicku navstevnost. Tak teraz neviem, ci je to spravna cesta byt vseobecne krestanski, vlazni.
Ja nehovorim vlazni a nehovorim, ze sa nemoze profilovat istym smerom. Lenze problem s Miloshom je niekde inde - nie je to v orientacii ale vo faktickom statuse a sposobe fungovania. To je asi take, ze sa jedna o stranku zborov a je tu dost prisna cenzura. Ja som sa len snazil naznacit, ze ak bude ta stranka profilovana ako katolicki laici a po odchode z Blumentalu, tak ze asi stratim zaujem o ucast na nom, lebo akoby som bol spod toho projektu implicitne vynimany.

Ale ako som povedal - rob jak myslis.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

alg1

Odoslaný - 01 november 2005 :  08:10:38  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
www.hodprvykamenom.sk
www.bezhriechu.sk
www.laskakristova.sk
www.posolstvo.sk
www.dobrazvest.sk
www.katolik.sk

Inac na akeho cloveka narazas? Je sice pekne, ze sa snazis riadit podla ...kto je bez viny nech prvy..., ale vsak kazdy clovek ma svoje klady / zapory, podobne ako ty. Inac svet nie je zly, to si len ludia strpcuju zivot.

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 01 november 2005 :  08:52:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Inac na akeho cloveka narazas?
Nenarazam na ziadneho cloveka, vzdy sa im radsej vyhnem a dam im prednost, ako by som ho mal zrazit. (S vynimkou Rola, na ktoreho som si este pustil stierace.)

Je sice pekne, ze sa snazis riadit podla ...kto je bez viny nech prvy..., ale vsak kazdy clovek ma svoje klady / zapory, podobne ako ty.
Alebo" Kto do teba kamenom, ty do neho chlebom. Ale poriadne stvrdnutym a najdobrejsie aj plesnivym...

Inac svet nie je zly, to si len ludia strpcuju zivot.
...Ludia vobec nie su zli, len ludstvo je priserne...

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

alg1

Odoslaný - 01 november 2005 :  09:40:23  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
Ja som narazal hned na prvy Matov prispevok.
A co takto:
www.spravnykrestan.sk
www.krestan.sk
www.nebesia.sk
www.spasa.sk

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 01 november 2005 :  10:15:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Ja som narazal hned na prvy Matov prispevok.
To je mozne, v tom pripade si ho mal citovat alebo inak specifikovat. Takto som sa zachoval ako poro, ktory sa vsade navtira...

Mato

Odoslaný - 02 november 2005 :  21:14:15  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tak aby som to zhrnul a niekam sme sa pohli, tu je vyber doterajsich napadov:
www.krestanskastranka.sk
www.kfm.sk - katolícke fórum mladých (duchom)
www.kredo.sk
www.verim.sk - obsadene
www.verime.sk
www.skala.sk www.skl.sk obsadene
www.skal.sk alebo www.skla.sk
www.eskael.sk
www.kefas.sk obsadene
www.krestan.sk obsadene

Este nejake napady, ci ideme hlasovat o tychto?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 02 november 2005 :  21:19:02  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
www.mesias.sk

Hadajte prečo?

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 03 november 2005 :  14:59:54  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
A co takto www.veriaci.sk alebo www.laici.sk alebo spolu www.veriacilaici.sk s tym, ze by to bola multifunkcna stranka, nie len forum a jej sucastou by bolo katolicke forum?

Ales

Odoslaný - 03 november 2005 :  15:07:37  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mato, nieco ako www.tukan.sk ja som za.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 04 november 2005 :  12:51:20  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Aby sme ale nerobili duplicity na webe...

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 04 november 2005 :  12:59:20  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Nuz z tohto poladu aj fora uz na nete su...

veritas

Odoslaný - 04 november 2005 :  13:21:16  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ale čisto katolícke fórum (fórum laikov) proste nie je... Na rozdiel od množstva nekatolíckych laických diskusií...

Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 07 november 2005 :  14:39:02  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tak co, ideme hlasovat o tom co uz mame? Alebo este pockame na napady?

Marcelllooo

Odoslaný - 07 november 2005 :  14:45:45  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Hlasujme. krestanskastranka.sk

Lajos

Odoslaný - 07 november 2005 :  15:19:19  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
krestanskastranka

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 07 november 2005 :  22:55:54  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Priebeh hlasovania. Z nasledujucich kandidatov na domeny:
www.krestanskastranka.sk
www.kfm.sk - katolícke fórum mladých (duchom)
www.kredo.sk
www.verime.sk
www.skal.sk alebo www.skla.sk
www.eskael.sk

ma zatial www.krestanskastranka.sk 2 hlasy, ostatne navrhy 0 hlasov.

pavelba

Odoslaný - 08 november 2005 :  08:03:50  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Pretože na toto fórum chodia veriaci, a to jak ateisti, tak ECAV, tak humanisti, katolici, atd.atd. proste veriaci,
najvhodnejší názov je www.kredo.sk ako poznamenal Veritas, za "verím".

Hlasujem za kredo.

<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 08 november 2005 :  11:07:06  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja som skor za kfm, aj ked podporim aj kredo

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 08 november 2005 :  11:23:51  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Ty nemáš vlastný názor? Nevieš si vybrať jeden názov? Alebo chceš byť nakoniec pomyslnou ručičkou na váhach, ktorá sa prikloní tam kde..... však to poznáš z parlamentu, nie?

Hlasuj za jeden názov. Uvidíme čo z toho vyjde, možno bude i druhé kolo. "Užší výber", medzi dvomi, tromi, čo obdržali najviac hlasov.

Veď zapojiť sa môžu všetci účastníci fóra!!!
Teda mali by aspoň tí, ktorým na fóre trošku záleží...

<°)))))><(

Ales

Odoslaný - 08 november 2005 :  11:36:31  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
kfm

mirecnr

Odoslaný - 09 november 2005 :  08:14:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
www.kredo.sk
jednak to pekne zdovodnil pavel, a jednak to moze byt skratka KREstanska DOmena :)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 09 november 2005 :  09:15:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal mirecnr

www.kredo.sk
jednak to pekne zdovodnil pavel, a jednak to moze byt skratka KREstanska DOmena :)

Menim svoj hlas v prospech kredo.sk

veritas

Odoslaný - 09 november 2005 :  09:19:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Aj mne sa začína páčiť to "www.kredo.sk"... Som za toto. (je to lepšie ako nejaké skratky...)

Marcelllooo

Odoslaný - 09 november 2005 :  09:51:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal veritas

Aj mne sa začína páčiť to "www.kredo.sk"... Som za toto. (je to lepšie ako nejaké skratky...)

Lenze ono to je skratka.

Strana: z 8 Previous Topic: Nova chyba v kode? Téma Next Topic: sasulnik  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06