Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Nova domena pre forum
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nova chyba v kode? Téma Next Topic: sasulnik
Strana: z 8

veritas

Stav: offline

Odoslaný - 28 október 2005 :  16:38:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
A čo tak www.forumskala.sk ?
Ešte to upraviť:
www.forum-skala.sk
www.SkalaForum.sk
www.skalaforum.sk

Toto sa mi celkom lubi: www.forum-skala.sk resp. www.skala-forum.sk
forum - Stranka Katolíckych Laikov

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 28 október 2005 :  16:41:46  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No len skala by nam davala viacero moznosti naplne stranky, nie len forum, ak sa to bude volat priamo skala-forum, tak to bude prilis limitujuce.
Este nejaku variantu skala, veritas, vkladam do Teba nadej

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 28 október 2005 :  16:42:30  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
alebo: www.eskael.sk

S - "es"
K - "ka"
L - "el"
Stránka Katolíckych laikov

www.eskael.sk znie tak "exoticky" ba, by som povedal, až latinsky...

...mne to tak evokuje: emanuel... izmael... eskael...
A výhoda? www.eskael.sk nemá šancu exitovať! :) Lebo bolo práve teraz synteticky vytvorené...

Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 28 október 2005 :  16:45:32  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Nebudes tomu verit, ale presne eskael som chcel navrhnut, ale ked som si to prcital a skusil vyslovit, tak som si skoro zlomil jazyk Tak som to opustil...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 28 október 2005 :  16:47:34  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
No vysloviť to ide dobre, ale napísané je to také "čudné"...
Ale vyzerá to tak latinsky...
Len treba zistiť, či to nie je nejaká nadávka, lebo google to slovo registuje... To by potom bol dobrý priekak...

Mato

Odoslaný - 28 október 2005 :  16:48:55  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
To by sa ozaj podarilo, keby sme vyrtvorili nadavku To by bolo radosti na inych forach

veritas

Odoslaný - 28 október 2005 :  16:49:18  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Apropó verím, že si aj Ty na to mohol prísť...
A teda, keď sme na to prišli dvaja a nezávisle... čo to značí... že DS pôsobí...
A máme to potvrdené aj zhora!
(že palino, vader...)

veritas

Odoslaný - 28 október 2005 :  16:50:34  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Idem ja už domov, pondelok múdrejší od piatku... tak zatiaľ ahoj. A uvidíme, ako sa to vyvŕby... ale eskael sa mi celkom páči... Také nezvičajné... zaujímavé... Nie je to klišé... ;)

čaf!

Mato

Odoslaný - 28 október 2005 :  16:55:00  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Caf, este skusim pozriet skala v grectine, ako by to znelo.

pavelba

Odoslaný - 29 október 2005 :  06:45:08  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
To: Mato
Cit: este skusim pozriet skala v grectine

Tak to rozhodne pozri, a keď už budeš pri tej gréčtine, pozri i Eucharistein, konečne by som rád od Teba počul, čo to znamená...

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 29 október 2005 :  11:11:47  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Caf, este skusim pozriet skala v grectine, ako by to znelo.

A nie je to nahodou Kefas ? Dajte tam slovo tradicia a mate po problemoch A hned bude kazdemu jasne o co ide

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 29 október 2005 :  22:03:41  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
amerika1 - zda sa je, uvedomil som si to chvilu potom, co som napisal prispevok.

pavelba - uz som Ti povedal, ze ani len netusim a poziadal som Ta o vysvetlenie. Do tejto temy to vsak tak ci tak nepatri.

Mato

Odoslaný - 30 október 2005 :  10:16:04  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Co takto iba ktolicky laici www.kala.sk ? Nic, obsadene

veritas

Odoslaný - 30 október 2005 :  13:03:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
www.ka-la.sk možno takto, ale moc mi to "nereže"...

amerika1

Odoslaný - 30 október 2005 :  14:08:10  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
To je nazov pre hinduisticku bohynu zla Kali

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 30 október 2005 :  15:32:54  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tak na to podme inak. Ako sa da este vyjadrit myslienka katolicky laici? Myslim synonyma...

Marcelllooo

Odoslaný - 31 október 2005 :  09:47:45  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal veritas

Apropó verím, že si aj Ty na to mohol prísť...
A teda, keď sme na to prišli dvaja a nezávisle... čo to značí... že DS pôsobí...
A máme to potvrdené aj zhora!
(že palino, vader...)

Aky DS? A co ked je to diabol? A co ked len blba telepatia? Neodpustil si si toto rypanie zase teraz z tvojej strany?

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 31 október 2005 :  09:49:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Tak na to podme inak. Ako sa da este vyjadrit myslienka katolicky laici? Myslim synonyma...

Takze sme upustili od takeho vseobecnejsieho ponatia krestanskeho?

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 31 október 2005 :  10:36:41  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
A čo tak:
www.kc-vyznanie.sk
www.kc-hladanie.sk
www.kc-priatel.sk

V latine sa mi páči: via, thesaurus, veritatem, /kc/libertas, certamen/haha/, amicus ... ?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 31 október 2005 :  11:41:30  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
quote:
Aky DS? A co ked je to diabol? A co ked len blba telepatia? Neodpustil si si toto rypanie zase teraz z tvojej strany?

Hej, rypol som, prepáčte mi.

http://www.kc-laici.sk

Mato

Odoslaný - 31 október 2005 :  12:01:33  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
Takze sme upustili od takeho vseobecnejsieho ponatia krestanskeho?

Myslim, ze toto bolo od zaciatku vnimane ako katolicke forum, pretoze bezalo pod hlavickou RK farnosti. Tak preco v tom nepokracovat?

Veritas - skusme bez pomlcky, pomlcka zbytocne komplikuje vkladanie nazvu. Testoval som kl, lk, laika - vsetko pase

veritas

Odoslaný - 31 október 2005 :  12:26:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
http://www.unusvia.sk - jedna cesta...
http://www.catovia.sk - katolicka cesta...

Mato

Odoslaný - 31 október 2005 :  12:30:34  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
www.unaec.sk una eccelsia, jedna cirkev

alebo www.skal.sk ta je isto volna a je to Stranka KAtolickych Laikov - nema to tu krasu ako skala, ale asi najlepsie vystihuje o co nam ide

veritas

Odoslaný - 31 október 2005 :  12:38:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Tak tam dajme: www.skaly.sk :)

Mne sa to lúbi: www.skal.sk :)

Marcelllooo

Odoslaný - 31 október 2005 :  16:47:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Myslim, ze toto bolo od zaciatku vnimane ako katolicke forum, pretoze bezalo pod hlavickou RK farnosti. Tak preco v tom nepokracovat?
Toto ano, ale robi sa nove forum a tam sa daju mnohe veci ponat insie - dobrejsie.

Ale OK.

Strana: z 8 Previous Topic: Nova chyba v kode? Téma Next Topic: sasulnik  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06