Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Nova domena pre forum
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nova chyba v kode? Téma Next Topic: sasulnik
Strana: z 8

veritas

Stav: offline

Odoslaný - 09 november 2005 :  09:53:21  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
No je, to je pravda, ale je výrečnejšia, ako "skl.sk" alebo "eskael.sk", či "kfm.sk"...

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 09 november 2005 :  12:24:55  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Vitaj Mirecnr. Som rád, že si opäť medzi nami.

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 09 november 2005 :  23:17:33  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Priebezne vysledky hlasovania. Z nasledujucich kandidatov na domeny:
www.krestanskastranka.sk
www.kfm.sk - katolícke fórum mladých (duchom)
www.kredo.sk
www.verime.sk
www.skal.sk alebo www.skla.sk
www.eskael.sk

ma zatial www.krestanskastranka.sk 1 hlas, www.kfm.sk 1 hlas, www.kredo.sk 4 hlasy, ostatne navrhy 0 hlasov.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 10 november 2005 :  10:52:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Samozrejme kredo je to pekne , vystizne a aj ekumenicke

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

alg1

Odoslaný - 10 november 2005 :  11:34:10  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
V zasade by som nedal verime.sk, lebo to sa dost podoba na verim.sk, naviac nevyzera to dost originalne.
nieco co je dost kratke a dobre zapamatatelne je kredo.sk ale aj kfm.sk, je to takze rozhodnutie, ale najlepsie je asi predsa kredo.sk - je lepsie zapamatatelne.
Davam hlas kredo.sk!

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 10 november 2005 :  11:42:04  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
www.krestanskastranka.sk
www.kredo.sk
www.verime.sk
www.eskael.sk

ma zatial www.krestanskastranka.sk 1 hlas, www.kfm.sk 1 hlas, www.kredo.sk 6 hlasov, ostatne navrhy 0 hlasov.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

costa

Odoslaný - 10 november 2005 :  18:42:28  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: costa  Pridať costa do zoznamu priateľov
KREstanska DOmena sa mi paci.
Teda ja osobne som za KREDO.

Pánovi zver svoje cesty a jemu dôveruj, on sa už postará.

Počet príspevkov: 87  ~  Člen od: 19 január 2005  ~  Posledná návšteva: 10 január 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

tothjuraj

Odoslaný - 10 november 2005 :  19:11:10  Zobraziť profil  Pridať tothjuraj do zoznamu priateľov
v tomto hektickom predvolebnom case (VUC)
verim, ze moj kandidat KREstanska DOmena splni moje ocakavania a bude verny svojmu programu a preto davam svoj hlas subjektu www.kredo.sk

Počet príspevkov: 151  ~  Člen od: 24 jún 2004  ~  Posledná návšteva: 25 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 10 november 2005 :  21:15:18  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
www.krestanskastranka.sk
www.kredo.sk
www.verime.sk
www.eskael.sk

ma zatial www.krestanskastranka.sk 1 hlas, www.kfm.sk 1 hlas, www.kredo.sk 8 hlasov, ostatne navrhy 0 hlasov.

Patrik

Odoslaný - 10 november 2005 :  23:06:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Patrik  Odoslať ICQ správu pre: Patrik  Pridať Patrik do zoznamu priateľov
Zdravim vas priatelia, vidim ze sa tu deju vazne veci...
TO: Mato. Nic si nerob z toho ze zavistlivci kuju pikle... vies ako to povedal Werich... Lidi jsou ruzni povetsinou...
ASi je na navrhy neskoro, ale napadlo ma napriklad www.logos.sk kedze na pociatku bolo Slovo... alebo www.vecnost.sk akurat ze to je večnosť a nie vecnosť... alebo www.golgota.sk ale to je asi dost morbidne pre niekoho... /aj ked som premyslal, kolko ludi nosi popravci nastroj na krku, aj neveriacich dokonca, teda kriz... ako by sa asi tvarili keby som si na krk zaveslil napriklad gilotinu alebo elektricke kreslo... /
Ale inac ak mam dat hlas, tak kedze je jednooky medzi slepymi kralom, tak asi za to KREDO /KREmove DOrtiky.. a keby boli s jahodovym džemom tak by GMK hlasoval za vsetkymi desiatimi, ze?/
Tak sa tu majte fajn ja sa zasa niekedy ukazem...

Počet príspevkov: 1409  ~  Člen od: 06 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 02 január 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

costa

Odoslaný - 11 november 2005 :  08:52:27  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: costa  Pridať costa do zoznamu priateľov
Inak, vsetko najlepsie Mato.....

Pánovi zver svoje cesty a jemu dôveruj, on sa už postará.

Počet príspevkov: 87  ~  Člen od: 19 január 2005  ~  Posledná návšteva: 10 január 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 11 november 2005 :  08:56:54  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal costa

Inak, vsetko najlepsie Mato.....

Sa pripajam:)
Len snehu nikde...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 11 november 2005 :  09:20:54  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Všetko najlepšie!

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 11 november 2005 :  10:23:54  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
www.krestanskastranka.sk
www.kredo.sk
www.verime.sk
www.eskael.sk

ma zatial www.krestanskastranka.sk 1 hlas, www.kfm.sk 1 hlas, www.kredo.sk 9 hlasov, ostatne navrhy 0 hlasov.

Mato

Odoslaný - 11 november 2005 :  10:24:29  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dakujem vsetkym, co si na mna spomenuli

janka

Odoslaný - 11 november 2005 :  11:02:31  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
davam hlas kremovym dortikom www.kredo.sk

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 11 november 2005 :  13:28:11  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal janka

davam hlas kremovym dortikom www.kredo.sk

Ááano_! Kremove dortiky...

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 13 november 2005 :  23:13:47  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
www.krestanskastranka.sk
www.kredo.sk
www.verime.sk
www.eskael.sk

ma zatial www.krestanskastranka.sk 1 hlas, www.kfm.sk 1 hlas, www.kredo.sk 10 hlasov, ostatne navrhy 0 hlasov.

Ela

Odoslaný - 13 november 2005 :  23:18:07  Zobraziť profil  Pridať Ela do zoznamu priateľov
mne sa tiez pozdava www.kredo.sk, pozdravujem vsetkych a zelam pokojne fungovanie stareho fora v novom sate. Nech sa mu vyhnu intrigy a intrigani a zaroven nech vsetci ucastnici - prispievatelia dodrzia vzdy pravidla slusnosti, t.j. nech su ich prispevky vedene v duchu krestanskej lasky. Ela

Počet príspevkov: 745  ~  Člen od: 13 november 2003  ~  Posledná návšteva: 21 november 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 14 november 2005 :  07:40:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Ela

mne sa tiez pozdava www.kredo.sk, pozdravujem vsetkych a zelam pokojne fungovanie stareho fora v novom sate. Nech sa mu vyhnu intrigy a intrigani a zaroven nech vsetci ucastnici - prispievatelia dodrzia vzdy pravidla slusnosti, t.j. nech su ich prispevky vedene v duchu krestanskej lasky. Ela

Ela-hop.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 14 november 2005 :  14:52:25  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Priebezne vysledky hlasovania (ak som sa nesekol). Z nasledujucich kandidatov na domeny:
www.krestanskastranka.sk
www.kredo.sk
www.verime.sk
www.eskael.sk

ma zatial www.krestanskastranka.sk 1 hlas, www.kfm.sk 1 hlas, www.kredo.sk 11 hlasov, ostatne navrhy 0 hlasov.

Ideme na to, ci este cakame? Zda sa, ze kredo s prehladom vitazi.

mirecnr

Odoslaný - 14 november 2005 :  16:55:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
navrhujem ist na to...
cim skor, tym mas vacsiu sancu vyhnut sa dalsim (zbytocnym) konfliktom.

(Skoda, ze nie vsetci katolici su katolici, ale...kto je dokonaly?)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 14 november 2005 :  18:46:05  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Chod na to!

Mato

Odoslaný - 15 november 2005 :  14:26:59  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Takze je to tu, poziadal som o zaregistrovanie domeny a zriadenie noveho webu, uvidime ako to bude dlho trvat.

pavelba

Odoslaný - 15 november 2005 :  16:48:42  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Kedže dokopy bolo 13 hlasujúcich, z celkového počtu 150 aktívnych prispievateľov z 264 zaregistrovaných členov, malo sa pouvažovať i o názve:

www.forum pre trinastich

Hahahahahaha.

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 8 Previous Topic: Nova chyba v kode? Téma Next Topic: sasulnik  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06