Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Antológia moderného ateizmu.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Čo mi povedal ten film Téma Next Topic: Zošity humanistov.  

Norman

Stav: offline

Odoslaný - 23 jún 2006 :  10:39:48  Zobraziť profil  Pridať Norman do zoznamu priateľov

Zostavili Adam Roman a Rastislav Škoda.

Viac kníh sa dá získať na adrese:

http://slovakia.humanists.net/knihy.htm

Počet príspevkov: 18  ~  Člen od: 23 jún 2006  ~  Posledná návšteva: 21 jún 2009 Upozorniť moderátora 

rad.ek

Odoslaný - 23 jún 2006 :  11:28:23  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Norman

Zostavili Adam Roman a Rastislav Škoda.

Viac kníh sa dá získať na adrese:

http://slovakia.humanists.net/knihy.htm

Začínám to chápat?
Tvé příspěvky jsou nabídkou knih od Adama Romana?

P.S.
Myslel jsem podle předchozího příspěvku, že adam Roman je vědec.
On vydává i knihy s filosofickou tématikou?
(Většinou vraj když toho člověk dělá moc, tak nic z toho není pořádně).

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Norman

Odoslaný - 23 jún 2006 :  11:31:51  Zobraziť profil  Pridať Norman do zoznamu priateľov
Otázky: Začínám to chápat?

Vôbec nie! Napísal som len pár titulov, ktoré sú podľa mňa zaujímavé na čítanie. Neponúkam knihy, ponúkam zoznam kníh na čítanie.

Počet príspevkov: 18  ~  Člen od: 23 jún 2006  ~  Posledná návšteva: 21 jún 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 23 jún 2006 :  11:36:15  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Norman

Otázky: Začínám to chápat?

Vôbec nie! Napísal som len pár titulov, ktoré sú podľa mňa zaujímavé na čítanie. Neponúkam knihy, ponúkam zoznam kníh na čítanie.

JAk už v jiném tématu se opět omlouvám.
až později jsem si všimnul, že jsme v sekci literatura.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 23 jún 2006 :  12:04:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal rad.ek
Myslel jsem podle předchozího příspěvku, že adam Roman je vědec.
On vydává i knihy s filosofickou tématikou?

Adam Roman rad sam seba oznacuje za vedca, v skutocnosti je vsak skor pseudointelektualsky filozof, ktory ma nahodou iste poznatky z fyziky...

Jeho web je vsevravny!

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Norman

Odoslaný - 23 jún 2006 :  12:20:09  Zobraziť profil  Pridať Norman do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
Jeho web je vsevravny!

Príliš všeobecná mienka. Ťažko tomu rozumieť. Čo všetko vraví?

Počet príspevkov: 18  ~  Člen od: 23 jún 2006  ~  Posledná návšteva: 21 jún 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 23 jún 2006 :  16:17:13  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Norman

quote:
Pôvodne poslal GMK
Jeho web je vsevravny!

Príliš všeobecná mienka. Ťažko tomu rozumieť. Čo všetko vraví?

Ja nemienim rozmyslat za teba.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Norman

Odoslaný - 24 jún 2006 :  09:00:23  Zobraziť profil  Pridať Norman do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Ja nemienim rozmyslat za teba.

Nezvyknem odpovedať na hlúpe poznámky. Tentoraz som spravil výnimku.

Marcelllooo

Odoslaný - 24 jún 2006 :  10:27:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Norman
Nezvyknem odpovedať na hlúpe poznámky. Tentoraz som spravil výnimku.

Mas chybu vo formatovani-
Poznamka: Nezvyknem odpovedať na hlúpe poznámky.
Odpoved: Tentoraz som spravil výnimku.

Mato

Odoslaný - 24 jún 2006 :  23:28:56  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK
Jeho web je vsevravny!

Suhlas.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Čo mi povedal ten film Téma Next Topic: Zošity humanistov.  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06