Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 životopisný film o prešovských biskupoch
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Sklamanie z Boha Téma Next Topic: Johanka z Arcu
Strana: z 2

sergej ivanovič

Stav: offline

Odoslaný - 15 august 2005 :  22:27:58  Zobraziť profil  Pridať sergej ivanovič do zoznamu priateľov
Slava Isusu Christu!

Už dávnejšie som uvažoval o tom, že by som natočil životopisný film o Prešovských svjajščenomučenikoch- Vasiľovi Hopkovi a P.P.Gojdičovi (prípadne len o jednom z nich), pripravujem práve scenár, zatiaľ sa mi zdá vhodnejšia téma život V. Hopku, pretože sa dá po technickej stránke ľahšie natočiť, než ten o P.P.Gojdičovi. Ak by mi niekto z vás chcel pomôcť, alebo poradiť, uvítam akúkoľvek pomoc.

Jedno kresťanstvo,
jedna Cirkev,
jeden Boh

Krajina: Bhutan  ~  Počet príspevkov: 94  ~  Člen od: 15 august 2005  ~  Posledná návšteva: 03 jún 2007 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 15 august 2005 :  22:30:51  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Drzim Ti palce, ja mam menej narocny sen, natocit aspon kratky film s krestanskym posolstvom (vid temu Scenar kratkeho krestanskeho filmu, ale zatial som nenasiel scenaristu
Ak by si potreboval nejaku technicku pomoc (strih, upravy, DVD authoring) kludne sa ozvi.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sergej ivanovič

Odoslaný - 16 august 2005 :  09:00:11  Zobraziť profil  Pridať sergej ivanovič do zoznamu priateľov
Scenár by som ti mohol napísať, keby si chcel. Máš aspoň nejak konkrétnejšie vymyslené o čom to má byť? Čítal som si tú tému, tie nápady boli celkom dobré.

Ja som už natočil s kresťanskou témou jeden film, trval dve hodiny a okrem toho ešte asi pätnásť kratších filmov z rôznych prostredí a s rôznymi témamy.

Jedno kresťanstvo,
jedna Cirkev,
jeden Boh

Krajina: Bhutan  ~  Počet príspevkov: 94  ~  Člen od: 15 august 2005  ~  Posledná návšteva: 03 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 16 august 2005 :  09:22:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
su tie filmy niekde dostupne? napr. na webe?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 16 august 2005 :  10:42:52  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Ja by som natocil film Ako sa biskup Vojtassak a Pius XII . nestali blahoslavenymi

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 16 august 2005 :  12:00:38  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No ak mas za sebou takuto kinematograficku karieru, dost pochybujem, ze potrebujes pomoc niekoho z tohto fora.
Ale beriem Ta za slovo s tym scenarom.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sergej ivanovič

Odoslaný - 16 august 2005 :  12:25:34  Zobraziť profil  Pridať sergej ivanovič do zoznamu priateľov
Tie filmy nemám zatiaľ na webe a asi tak skoro nebudem mať.

Čo sa týka toho Pia XII. - bezváhania by som sa do toho pustil, keby som mal možnosť ísť do Ríma a natočiť to priamo tam, ale zatiaľ takúto možnosť nemám a tak to budem musieť odložiť. Myslím si, že život Pia XII. je veľmi vhodný námet.

Jedno kresťanstvo,
jedna Cirkev,
jeden Boh

Krajina: Bhutan  ~  Počet príspevkov: 94  ~  Člen od: 15 august 2005  ~  Posledná návšteva: 03 jún 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 16 august 2005 :  16:26:25  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Ja iba ze to bolo trosku trapne ked sa hladal partner pre blahorecenie k Janovi XXIII. ,( to aby aj tradicionalisti boli spokojny a dostali toho svojho ) a ked sa pri procese verejne deklarovalo , ze Pius IX . je vlastne nahradnik . Ako na fotbale . Takze len tolko k tomu . Lepsie by bolo keby tie veci sa neboli ani otvarali . Lenze ono ziadne prekazky k blahoreceniu neboli , len svet si to neprial a bolo mu vyhovene .

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 18 august 2005 :  08:17:21  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal sergej ivanovič

Slava Isusu Christu!

Už dávnejšie som uvažoval o tom, že by som natočil životopisný film o Prešovských svjajščenomučenikoch- Vasiľovi Hopkovi a P.P.Gojdičovi (prípadne len o jednom z nich), pripravujem práve scenár, zatiaľ sa mi zdá vhodnejšia téma život V. Hopku, pretože sa dá po technickej stránke ľahšie natočiť, než ten o P.P.Gojdičovi. Ak by mi niekto z vás chcel pomôcť, alebo poradiť, uvítam akúkoľvek pomoc.

Ak chces pomozem. Posli maila. Dohodneme sa, ci som pre teba vobec zaujimavy.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

roni

Odoslaný - 07 január 2006 :  23:11:17  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: roni  Pridať roni do zoznamu priateľov
Ja by som natocil film Ako sa biskup Vojtassak a Pius XII . nestali blahoslavenymi

no, nechcem sa zdať osobne zaujatá, ale väčšinou som nepočula na Vojtaššáka dobré veci... príliš však o ňom neviem, takže sa nechcem do toho miešať:)

scio cui credidi:)

Počet príspevkov: 11  ~  Člen od: 07 január 2006  ~  Posledná návšteva: 25 január 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

miska

Odoslaný - 08 január 2006 :  19:27:36  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Nuz, nech Vam Pan zehna tuto pracu, ja Vas mozem podporit financne kupovu Vasich filmov, ktore si rada pozriem.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 13 január 2006 :  10:48:29  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal roni

no, nechcem sa zdať osobne zaujatá, ale väčšinou som nepočula na Vojtaššáka dobré veci... príliš však o ňom neviem, takže sa nechcem do toho miešať:)

Ani ja hlavne z pera pana Mnacka Alebo ze by z publikacie O vlastizradych biskupech ...

roni

Odoslaný - 14 január 2006 :  10:22:47  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: roni  Pridať roni do zoznamu priateľov
quote:

Ani ja hlavne z pera pana Mnacka Alebo ze by z publikacie O vlastizradych biskupech ...

:) neviem odkiaľ ty, ale ja zo slov tých, čo ho, dá sa povedať, poznali moji rodičia pochádzajú z toho okolia, taže o ňom počuli dosť

Počet príspevkov: 11  ~  Člen od: 07 január 2006  ~  Posledná návšteva: 25 január 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 14 január 2006 :  15:21:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
A co si pocul povedz

Mato

Odoslaný - 14 január 2006 :  16:53:51  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Roni sa v profile vyhlasila za zenu. I ked je pravda, ze z prispevkov to nie je jasne

quote:

Ja by som natocil film...

nechcem sa zdať osobne zaujatá

amerika1

Odoslaný - 14 január 2006 :  20:27:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
No ved nevadi , aj taky su ! Ale ja by som rad tu obzalobu biskupa Vojtassaka , lebo nemam rad , ked niekto zatne a nepretne .

roni

Odoslaný - 15 január 2006 :  19:34:08  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: roni  Pridať roni do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Roni sa v profile vyhlasila za zenu. I ked je pravda, ze z prispevkov to nie je jasne

quote:

Ja by som natocil film...

nechcem sa zdať osobne zaujatá

nie nie, tá prvá veta je kopírovaná:) treba všímať celú diskusiu

roni

Odoslaný - 15 január 2006 :  19:35:49  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: roni  Pridať roni do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amerika1

No ved nevadi , aj taky su ! Ale ja by som rad tu obzalobu biskupa Vojtassaka , lebo nemam rad , ked niekto zatne a nepretne .

jaj, tak to by som si ju rada pamätala...skúsim popýtať:)

amerika1

Odoslaný - 16 január 2006 :  22:35:35  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
no to je uzasne ! Najskor obvinenie a potom skusim popytat ! Neuveritelne !

Marcelllooo

Odoslaný - 17 január 2006 :  08:42:15  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal amerika1

no to je uzasne ! Najskor obvinenie a potom skusim popytat ! Neuveritelne !

Ale ved to je bezna praktika FBI, ako i vysetrovatelov Uradu Inkvizicneho Vysetrovania.

Ale vzdy je to lepsejsie ako najprv strielat a potom klast otazky.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 17 január 2006 :  09:21:59  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
gmk predvedieme pred sud, obvinime ho z kradeze(to ze to bude nepravda nas teraz trapit nebude...) a prihodime nejakych doveryhodnych svedkov. popripade aj par dobrych dokazov. a uvidime ci sa gmk z toho vykruti. najme ak sudca bude "nabruseny" voci zlodejom".

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 17 január 2006 :  12:13:30  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

gmk predvedieme pred sud, obvinime ho z kradeze(to ze to bude nepravda nas teraz trapit nebude...) a prihodime nejakych doveryhodnych svedkov. popripade aj par dobrych dokazov. a uvidime ci sa gmk z toho vykruti. najme ak sudca bude "nabruseny" voci zlodejom".

Hovoris o inkvizicnej judikature?

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 17 január 2006 :  13:07:48  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
prakticky ano.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 17 január 2006 :  14:19:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

prakticky ano.

Som si myslel. Nastastie, ci ChvalaBohu, sme uz taketo praktiky zanechali.

Ales

Odoslaný - 17 január 2006 :  15:30:48  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
som chcel len vysvetlit, ako sa da zmanipulovat ludi. v tom mojom pripade sud, ktoremu mohlo ist cisto o nespravodlivost a prakticky si ani nemohol uvedomit ze sluzi nespravodlivosti.

Marcelllooo

Odoslaný - 17 január 2006 :  16:15:11  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

som chcel len vysvetlit, ako sa da zmanipulovat ludi. v tom mojom pripade sud, ktoremu mohlo ist cisto o nespravodlivost a prakticky si ani nemohol uvedomit ze sluzi nespravodlivosti.

To mi je vsak, alesko, uz davno zname. Nic nove pod Slnkom.

Nic nove, na Svete, dali sme si Repete...

Strana: z 2 Previous Topic: Sklamanie z Boha Téma Next Topic: Johanka z Arcu  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06