|
Odoslaný - 15 august 2005 : 22:27:58
|
Slava Isusu Christu!
Už dávnejšie som uvažoval o tom, že by som natočil životopisný film o Prešovských svjajščenomučenikoch- Vasiľovi Hopkovi a P.P.Gojdičovi (prípadne len o jednom z nich), pripravujem práve scenár, zatiaľ sa mi zdá vhodnejšia téma život V. Hopku, pretože sa dá po technickej stránke ľahšie natočiť, než ten o P.P.Gojdičovi. Ak by mi niekto z vás chcel pomôcť, alebo poradiť, uvítam akúkoľvek pomoc.
|
Jedno kresťanstvo, jedna Cirkev, jeden Boh |
Krajina: Bhutan ~
Počet príspevkov: 94 ~
Člen od: 15 august 2005 ~
Posledná návšteva: 03 jún 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 august 2005 : 22:30:51
|
Drzim Ti palce, ja mam menej narocny sen, natocit aspon kratky film s krestanskym posolstvom (vid temu Scenar kratkeho krestanskeho filmu, ale zatial som nenasiel scenaristu Ak by si potreboval nejaku technicku pomoc (strih, upravy, DVD authoring) kludne sa ozvi. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 august 2005 : 09:00:11
|
Scenár by som ti mohol napísať, keby si chcel. Máš aspoň nejak konkrétnejšie vymyslené o čom to má byť? Čítal som si tú tému, tie nápady boli celkom dobré.
Ja som už natočil s kresťanskou témou jeden film, trval dve hodiny a okrem toho ešte asi pätnásť kratších filmov z rôznych prostredí a s rôznymi témamy. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 august 2005 : 09:22:03
|
su tie filmy niekde dostupne? napr. na webe? |
Počet príspevkov: 2690 ~
Člen od: 06 november 2003 ~
Posledná návšteva: 04 marec 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 august 2005 : 10:42:52
|
Ja by som natocil film Ako sa biskup Vojtassak a Pius XII . nestali blahoslavenymi |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 16 august 2005 : 12:00:38
|
No ak mas za sebou takuto kinematograficku karieru, dost pochybujem, ze potrebujes pomoc niekoho z tohto fora. Ale beriem Ta za slovo s tym scenarom. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 august 2005 : 12:25:34
|
Tie filmy nemám zatiaľ na webe a asi tak skoro nebudem mať.
Čo sa týka toho Pia XII. - bezváhania by som sa do toho pustil, keby som mal možnosť ísť do Ríma a natočiť to priamo tam, ale zatiaľ takúto možnosť nemám a tak to budem musieť odložiť. Myslím si, že život Pia XII. je veľmi vhodný námet. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 august 2005 : 16:26:25
|
Ja iba ze to bolo trosku trapne ked sa hladal partner pre blahorecenie k Janovi XXIII. ,( to aby aj tradicionalisti boli spokojny a dostali toho svojho ) a ked sa pri procese verejne deklarovalo , ze Pius IX . je vlastne nahradnik . Ako na fotbale . Takze len tolko k tomu . Lepsie by bolo keby tie veci sa neboli ani otvarali . Lenze ono ziadne prekazky k blahoreceniu neboli , len svet si to neprial a bolo mu vyhovene . |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 18 august 2005 : 08:17:21
|
quote: Pôvodne poslal sergej ivanovič
Slava Isusu Christu!
Už dávnejšie som uvažoval o tom, že by som natočil životopisný film o Prešovských svjajščenomučenikoch- Vasiľovi Hopkovi a P.P.Gojdičovi (prípadne len o jednom z nich), pripravujem práve scenár, zatiaľ sa mi zdá vhodnejšia téma život V. Hopku, pretože sa dá po technickej stránke ľahšie natočiť, než ten o P.P.Gojdičovi. Ak by mi niekto z vás chcel pomôcť, alebo poradiť, uvítam akúkoľvek pomoc.
Ak chces pomozem. Posli maila. Dohodneme sa, ci som pre teba vobec zaujimavy. |
|
|
|
Odoslaný - 07 január 2006 : 23:11:17
|
Ja by som natocil film Ako sa biskup Vojtassak a Pius XII . nestali blahoslavenymi
no, nechcem sa zdať osobne zaujatá, ale väčšinou som nepočula na Vojtaššáka dobré veci... príliš však o ňom neviem, takže sa nechcem do toho miešať:)
|
scio cui credidi:) |
|
|
|
Odoslaný - 08 január 2006 : 19:27:36
|
Nuz, nech Vam Pan zehna tuto pracu, ja Vas mozem podporit financne kupovu Vasich filmov, ktore si rada pozriem. |
Počet príspevkov: 638 ~
Člen od: 03 január 2004 ~
Posledná návšteva: 17 júl 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 január 2006 : 10:48:29
|
quote: Pôvodne poslal roni
Ja by som natocil film Ako sa biskup Vojtassak a Pius XII . nestali blahoslavenymi
no, nechcem sa zdať osobne zaujatá, ale väčšinou som nepočula na Vojtaššáka dobré veci... príliš však o ňom neviem, takže sa nechcem do toho miešať:)
Ani ja hlavne z pera pana Mnacka Alebo ze by z publikacie O vlastizradych biskupech ... |
|
|
|
Odoslaný - 14 január 2006 : 10:22:47
|
quote:
Ani ja hlavne z pera pana Mnacka Alebo ze by z publikacie O vlastizradych biskupech ...
:) neviem odkiaľ ty, ale ja zo slov tých, čo ho, dá sa povedať, poznali moji rodičia pochádzajú z toho okolia, taže o ňom počuli dosť |
|
|
|
Odoslaný - 14 január 2006 : 15:21:32
|
A co si pocul povedz |
|
|
|
Odoslaný - 14 január 2006 : 16:53:51
|
Roni sa v profile vyhlasila za zenu. I ked je pravda, ze z prispevkov to nie je jasne
quote:
Ja by som natocil film...
nechcem sa zdať osobne zaujatá
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 január 2006 : 20:27:09
|
No ved nevadi , aj taky su ! Ale ja by som rad tu obzalobu biskupa Vojtassaka , lebo nemam rad , ked niekto zatne a nepretne . |
|
|
|
Odoslaný - 15 január 2006 : 19:34:08
|
quote: Pôvodne poslal Mato
Roni sa v profile vyhlasila za zenu. I ked je pravda, ze z prispevkov to nie je jasne
quote:
Ja by som natocil film...
nechcem sa zdať osobne zaujatá
nie nie, tá prvá veta je kopírovaná:) treba všímať celú diskusiu |
|
|
|
Odoslaný - 15 január 2006 : 19:35:49
|
quote: Pôvodne poslal amerika1
No ved nevadi , aj taky su ! Ale ja by som rad tu obzalobu biskupa Vojtassaka , lebo nemam rad , ked niekto zatne a nepretne .
jaj, tak to by som si ju rada pamätala...skúsim popýtať:) |
|
|
|
Odoslaný - 16 január 2006 : 22:35:35
|
no to je uzasne ! Najskor obvinenie a potom skusim popytat ! Neuveritelne ! |
|
|
|
Odoslaný - 17 január 2006 : 08:42:15
|
quote: Pôvodne poslal amerika1
no to je uzasne ! Najskor obvinenie a potom skusim popytat ! Neuveritelne !
Ale ved to je bezna praktika FBI, ako i vysetrovatelov Uradu Inkvizicneho Vysetrovania.
Ale vzdy je to lepsejsie ako najprv strielat a potom klast otazky. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 január 2006 : 09:21:59
|
gmk predvedieme pred sud, obvinime ho z kradeze(to ze to bude nepravda nas teraz trapit nebude...) a prihodime nejakych doveryhodnych svedkov. popripade aj par dobrych dokazov. a uvidime ci sa gmk z toho vykruti. najme ak sudca bude "nabruseny" voci zlodejom". |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 január 2006 : 12:13:30
|
quote: Pôvodne poslal alesko
gmk predvedieme pred sud, obvinime ho z kradeze(to ze to bude nepravda nas teraz trapit nebude...) a prihodime nejakych doveryhodnych svedkov. popripade aj par dobrych dokazov. a uvidime ci sa gmk z toho vykruti. najme ak sudca bude "nabruseny" voci zlodejom".
Hovoris o inkvizicnej judikature? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 január 2006 : 13:07:48
|
prakticky ano. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 január 2006 : 14:19:01
|
prakticky ano.
Som si myslel. Nastastie, ci ChvalaBohu, sme uz taketo praktiky zanechali. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 január 2006 : 15:30:48
|
som chcel len vysvetlit, ako sa da zmanipulovat ludi. v tom mojom pripade sud, ktoremu mohlo ist cisto o nespravodlivost a prakticky si ani nemohol uvedomit ze sluzi nespravodlivosti. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 január 2006 : 16:15:11
|
som chcel len vysvetlit, ako sa da zmanipulovat ludi. v tom mojom pripade sud, ktoremu mohlo ist cisto o nespravodlivost a prakticky si ani nemohol uvedomit ze sluzi nespravodlivosti.
To mi je vsak, alesko, uz davno zname. Nic nove pod Slnkom.
Nic nove, na Svete, dali sme si Repete... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|