|
Odoslaný - 13 január 2006 : 10:27:34
|
tento tyzden bol na Joj-ke film o nej tusim od Luca Besona...sa mi to pacilo, len som nepochopila co znazornovala ty postava muza v plasti, ktoru videla len ona...najprv som myslela, ze je to zly duch a potom mi z toho vyslo, ze je to jej svedomie...tak neviem teraz...vie mi to niekto vysvetlit? a zakladal sa ten film na faktoch?zdal sa mi byt nezaujaty, preto aj vierohodny
|
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 január 2006 : 10:38:36
|
Satana |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 13 január 2006 : 10:40:32
|
Zakladal sa na faktoch , ale hlavna postava bola vykreslena priserne Dufam ze hovorime o tej hlavnej postave ktoru stvarnila MIla Jowovic |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 13 január 2006 : 11:00:29
|
hej hrala tam mila jowovic... a ta cast co sa pred smrtou chcela vyspovedat a potom si spytovala svedomie, tak som nechapala preco jej teda ten satan dal akoze rozhresenie? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 január 2006 : 11:35:01
|
no viacmenej to musis brat ako film Nie vsetko doslovne Skus to chapat tak , ze svatci v hodine smrti mavaju problemy s pokusenim |
|
|
|
Odoslaný - 13 január 2006 : 12:39:59
|
aha, vdaka...lebo az do tej chvile akoze rozhresenia ta osoba vystupovala ako pokusitel a to ma zmiatlo
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|