|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 18:40:56
|
Ďakujem za Vaše hodnotenie mojej osoby, pri Vašej horlivosti je pochopiteľné, že ste ma nenechali dohovoriť a vysvetliť svoj postoj k duchovným cvičenia pána Ignáca. Použili ste slová, ktoré som od Vás nečakal, /možno nie tu/. A tak sa pýtam, skutočne ste napísali to, čo si o mne úprimne myslíte? Asi sa odpovede nedočkám, že...? Gmk sa schová za úprimnosť, Patrik mi ani neodpovie, vlkodlak to označí za hádzanie hrachu na stenu, Mato....no možno ten... Mirecnr, pridá jednovetový výstižný slogan...hm.. Dokončil som svoje vyjadrenie k duchovným cvičeniam v sekcii hádky....
http://www.blumental.sk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=323&whichpage=2 |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 19:24:55
|
Gmk sa schová za úprimnosť. GMK sa neschovava ani za asertivitu, ani za falosne smajliky ani za nic. GMK si za svojim stoji. Aj ked chapem, ze nie kazdemu sa paci a moze byt sokujuca. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 19:50:00
|
Vďaka za reakciu, vážim si to...., i keď si sa nevyjadril k tomu ako si to myslel... "Je bezne, ze zavislak zameni jednu formu zavislosti za inu." v spojitosti s mojimi názormi |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 20:18:56
|
quote: Pôvodne poslal pavelba
Vďaka za reakciu, vážim si to...., i keď si sa nevyjadril k tomu ako si to myslel... "Je bezne, ze zavislak zameni jednu formu zavislosti za inu." v spojitosti s mojimi názormi
Ved si si to iste domyslel sam: ze jednu zavislost a hobby, co si mal si zamenil za zavislost a hobby Pismo. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 21:10:59
|
quote: Pôvodne poslal GMK
[b] Suvisi to s odvolanim proti exkomunikacii Lutera a jeho privrzencov na sneme v Speyeri v 1529.
Nie je to presne . Nemecke kniezata sa na risskom sneme v Speyeri roku 1529 rozhodli , ze dalsie POKRACOVANIE REFORMACIE sa zastavuje , az do zvolania vseobecneho cirkevneho snemu , cize koncilu . Sest kniezat a sestnast miest protestovalo proti tomuto rozhodnutiu a odvtedy ich oznacili " protestanti " |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 21:16:35
|
quote: ze jednu zavislost a hobby, co si mal si zamenil za zavislost a hobby Pismo.
Muahaha.. Čítal si celé moje príspevky k duchovným cvičeniam? Až na záver som si dovolil zopár veršíkov z Písma..... Ale účel svätí prostriedky a čo sa babe chcelo, to sa babe prisnilo... keď nie je odpoveď na Písmo, označí sa ako nástroj, modla.... nezabudni : Rímskym 14:12 Tak tedy jeden každý z nás dá sám za seba Bohu počet. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 21:41:56
|
quote: Pôvodne poslal pavelba ... vlkodlak to označí za hádzanie hrachu na stenu ...
Prepáč, zle som sa s tým hrachom vyjadril.
Mal som na mysli to, že na môj príspevok(venovaný tebe) si (ne)odpovedal ďalšími a ďalšími textami z tvojej knihy ... O tom hrachu, to som myslel na seba .. |
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 21:45:39
|
Muahaha.. Si vymysli aspon nieco vlastne, originalne a jedinecne.
Čítal si celé moje príspevky k duchovným cvičeniam? Ááano_.
Ale účel svätí prostriedky a čo sa babe chcelo, to sa babe prisnilo... Spravne. Teraz si to vystihol. Dovol, aby som si tuto tvoju sentenciu zapamatal a vo vhodnom case ju zase vytiahol na svetlo dna slnecneho s miernymi prehankami.
Keď nie je odpoveď na Písmo, označí sa ako nástroj, modla... Nezabudaj, ze aj ty mas problemy s hladanim vhodnych versov z Biblie.
A zdaleka to nie je len taketo jednoduche, ako by si si bol byval zelal.
Tak tedy jeden každý z nás dá sám za seba Bohu počet. Ja zlozim svoje ucty. A hoci si o tom presvedceny aj ty, je mozne, ze sa obaja mylime. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 21:46:32
|
OK, nepochopili sme sa , a za neodpovedanie sa ospravedlňujem... i tak to čo som dal dokopy o Ignácovi ma stálo kopu času a hľadania, takže nie vždy všetko stíham..., ale máme odpustené...hi, však? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 21:50:22
|
OK, nepochopili sme sa Mala oprava: Ty si nepochopil GMK.
ale máme odpustené...hi, však? Nie. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 21:52:31
|
quote: Muahaha.. Si vymysli aspon nieco vlastne, originalne a jedinecne.
Ale to je jedna z vecí, ktorú som pochytil od Teba a veeeeeľmi sa mi to páči./A ďakujem za ten nápad!/ Mám fantáziu.... tak ako pri xi,xi,xi... si vybavím toho starého chrchľavého psa,/animovaná rozprávka typu tom a jerry/, ktorý sa smeje ako keby mal astmu, tak pri muaha,ha sa mi vybaví dobre živený jedinec, ktorému sa kotúľajú po lícach slzy od smiechu... niečo ako Werich .... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 22:01:52
|
GMK, opäť mimo!!!!! reagoval som na vlkodlaka! A Ty na mňa: Zaslaný - 22 Mar 2005 : 21:50:22
Teda opakujem príspevok na ktorý som odpovedal:Zaslaný - 22 Mar 2005 : 21:41:56 quote: Prepáč, zle som sa s tým hrachom vyjadril.
Mal som na mysli to, že na môj príspevok(venovaný tebe) si (ne)odpovedal ďalšími a ďalšími textami z tvojej knihy ... O tom hrachu, to som myslel na seba ..
OK, nepochopili sme sa , a za neodpovedanie sa ospravedlňujem... i tak to čo som dal dokopy o Ignácovi ma stálo kopu času a hľadania, takže nie vždy všetko stíham..., ale máme odpustené...hi, však?
Maťo, nemaj za zlé GMKovi, že všetko cituje a až potom odpovedá... má toho veľa a značne a jasne nestíha... a ak niekto druhý odpovedá iným systémom ako je on schopný registrovať, potom prichádza k tomu, k čomu prišlo i tu. Odpovedal na moju odpoveď vlkodlakovi, Muaha. To: GMK Keď sa to svojho času stalo Patrikovi, aspoň to priznal a na svojom omyle sa zasmial, bolo to sympatické a úprimné gesto. U teba som to zaregistroval už po druhý raz.. a .....nič. Pekný večer prajem. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 22:05:33
|
Ale to je jedna z vecí, ktorú som pochytil od Teba a veeeeeľmi sa mi to páči./A ďakujem za ten nápad!/ GMK je plodny, podnetny a kopirovany. GMK ti to vravel.
Mám fantáziu... Nóo_, neviem, neviem, chlapci.
muaha,ha sa mi vybaví dobre živený jedinec, ktorému sa kotúľajú po lícach slzy od smiechu... GMK je dobre ziveny. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2005 : 22:08:50
|
Maťo, nemaj za zlé GMKovi, že všetko cituje a až potom odpovedá... má toho veľa a značne a jasne nestíha... a ak niekto druhý odpovedá iným systémom ako je on schopný registrovať, potom prichádza k tomu, k čomu prišlo i tu. PavelBA, nehnevaj sa na GMK, ze ta vyuzil na nazornu ukazku potreby citacii.
Rachachachachachacha!
Muaha. PavelBA, vymysli si nieco vlastne, originalne a jedinecne.
U teba som to zaregistroval už po druhý raz.. a .....nič. Ááa_ stale nic. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 marec 2005 : 06:39:38
|
quote: Pôvodne poslal GMK GMK je plodny, podnetny a kopirovany. GMK ti to vravel.
Nemôžem si pomôcť, ale po takých slovách ma automaticky napadá ten klas, čo drží hlavu hore ...
|
|
|
|
Odoslaný - 23 marec 2005 : 07:25:05
|
quote: Gmk sa schová za úprimnosť, Patrik mi ani neodpovie, vlkodlak to označí za hádzanie hrachu na stenu, Mato....no možno ten... Mirecnr, pridá jednovetový výstižný slogan...hm..
No mama mi hovorila vzdy, aby som odpovedal len vtedy, ked sa ma na nieco pytaju. Hlada pozorne nejaku otazku, ktoru si mi polozil... ale nic nenachadzam v tejto teme... mozes mi povedat, na co Ti mam odpovedat??? |
|
|
|
Odoslaný - 23 marec 2005 : 07:34:51
|
|
Počet príspevkov: 2690 ~
Člen od: 06 november 2003 ~
Posledná návšteva: 04 marec 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 marec 2005 : 07:57:50
|
Nemôžem si pomôcť, ale po takých slovách ma automaticky napadá ten klas, čo drží hlavu hore ... Hej. Len teraz neviem, ci je to dobre a ci zle. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|