Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Dokonalost
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nešťastie v Japonsku a kresťanské protirečenie Téma Next Topic: Vykanie a slusnost
Strana: z 10

mortinia

Stav: offline

Odoslaný - 12 júl 2011 :  01:46:06  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
citácia:
[quote]ja si nepotrebujem potlapkavat po pleci s inymi ateistami a od nich sa uz nic nove nedozviem

smejes sa?
chciet verit? to je naivne...vobec nezalezi na tom kto chce v co verit ale aka je skutocnost

Pôvodne zaslal guest636 - 11 júl 2011 :  23:04:30

áno guest - smejem sa ..
OK - tak teda - ak sa od neveriacich (ateistov) nič nové nedozvieš, znamená to, že od nás kresťanov sa niečo nové teda dozvieš - tak? správne som pochopila? .. dúfam že áno. Aaaa OK - to je OK - je to super že sa veľa pýtaš, kto sa veľa pýta, veľa sa dozvie - dávaš tu celkovo dosť komentov - niekedy za nimi nie sú otázniky, a ľudia ti napriek tomu odpovedajú - teda dostávaš odpovede. . a je dokonca super, že v niektorých svojich komentoch používaš citáty z biblie alebo evanjelia - je to vlastne úplne super - len tak ďalej, pomaly sa chytás :)
Vieš - lebo je naozaj zaujímavé, že si na katolíckom fóre, hoci podľa tvojich tvrdení si ateista - tak čo by si tu robil , keby si niečo nehľadal? Možno teda predsa len hľadáš.. možno o tom ani nevieš, ale možno ťa hľadá Boh!! Pretože viem, že s každým z nás má plán - naozaj teda len náš najvyšší Boss vie, čo s tebou :D teda ak by si Pravdu nehľadal, mohol si sa kľudne ocitnúť na budhistickom fóre :)
možno som na teba išla zo zlej strany... aj by som sa za teba možno pomodlila, keby si tak nebojoval..
PS: použila som veľa "možno" sama neviem, nie som sibila :D

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 12 júl 2011 :  10:40:10  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
Súhlasím Azuritko, myslím dokonca, že možno predsa len hľadajú odpovede, argumenty, fakty.. a všetci vieme, ako to chodí.. kto hľadá ten nájde..

Pôvodne zaslal mortinia - 12 júl 2011 :  01:29:34

Niektorí áno, väčšina ale sa tak len tvári, že hľadá.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 12 júl 2011 :  10:51:56  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

Ak dôverujem Bohu, pôsobí cez svedomie o to intenzívnejšie. Tým som si istý. Ale nie som si vždy istý, či si nevytváram sebaklam. Čiže v nejakom konaní alebo uvažovaní, či počúvam svedomie, abo ho sebaklamom chlácholím. A v dnešnej dobe aj na Slovensku, je mnoho ľudí, čo ani tú vieru nemajú dostatočnú, a sebaklam sa u nich potom veľmi od neveriacich nelíši.
Pôvodne zaslal Azuritko - 12 júl 2011 :  01:17:55

slusne...

mysis si ze vsetci neveriaci "trpia" sebaklamom? ak ano, cim sa klamu?

povodny GUEST635

He will learn... no king rules forever...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 12 júl 2011 :  11:43:41  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

áno guest - smejem sa ..
OK - tak teda - ak sa od neveriacich (ateistov) nič nové nedozvieš, znamená to, že od nás kresťanov sa niečo nové teda dozvieš - tak? správne som pochopila? .. dúfam že áno. Aaaa OK - to je OK - je to super že sa veľa pýtaš, kto sa veľa pýta, veľa sa dozvie - dávaš tu celkovo dosť komentov - niekedy za nimi nie sú otázniky, a ľudia ti napriek tomu odpovedajú - teda dostávaš odpovede. . a je dokonca super, že v niektorých svojich komentoch používaš citáty z biblie alebo evanjelia - je to vlastne úplne super - len tak ďalej, pomaly sa chytás :)
Vieš - lebo je naozaj zaujímavé, že si na katolíckom fóre, hoci podľa tvojich tvrdení si ateista - tak čo by si tu robil , keby si niečo nehľadal? Možno teda predsa len hľadáš.. možno o tom ani nevieš, ale možno ťa hľadá Boh!! Pretože viem, že s každým z nás má plán - naozaj teda len náš najvyšší Boss vie, čo s tebou :D teda ak by si Pravdu nehľadal, mohol si sa kľudne ocitnúť na budhistickom fóre :)
možno som na teba išla zo zlej strany... aj by som sa za teba možno pomodlila, keby si tak nebojoval..
PS: použila som veľa "možno" sama neviem, nie som sibila :D

Pôvodne zaslal mortinia - 12 júl 2011 :  01:46:06

na tomto fore hladam vedomosti/udaje, lebo tym sa ucim (nie je to iste ako poznanie), ako s tymito udajmi nalozim je uz moja vec

mozno ta to prekvapi ale mna pravda ani Pravda nezaujima lebo nie je podstatna, mna zaujima iba skutocnost a jedine ta je podstatna

moj "boj" s vami nie je zlozity, lebo ja nemusim nic dokazovat a vase dokazy dokazmi nie su, lebo v nich nie je stipka empirie

povodny GUEST635

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mortinia

Odoslaný - 12 júl 2011 :  12:03:16  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
ok - tak teda nič ... skúsila som z jednej aj druhej strany..
azuritko má teda pravdu v príspevku v tomto fóre zo 12 júla 2011 : 01:04:18 - si tu , lebo si sám dávaš odpovede, sám žiješ v akomsi bludnom kruhu.. Guest, nemusíš kresťanov - katolíkov poúčať, od teba sa napr. ja nenaučím nič - ja mám dom na skale :)
Len stále nejak neviem pochopiť prečo si sa prihlásil na túto stránku, myslíš si, že tieto info raz využiješ pri písaní nejakej "odbornej literatúry", ktorou popireš existenciu Boha, alebo čo? Lebo inak fakt neviem ako chceš info o Bohu využiť.. ak aj áno, ver mi, že s takým niečim by si vyšiel len na smiech, Inak neviem ako chces svoju realizáciu tu využiť..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 12 júl 2011 :  13:21:16  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
, Inak neviem ako chces svoju realizáciu tu využiť..

Pôvodne zaslal mortinia - 12 júl 2011 :  12:03:16

To je zahadou aj pre mna, guest sa tu drzi zubami nechtami, raz uz dostal ban, ked to trosku prestreloval, prisiel znova, teraz si dava velky pozor, aby nedostal dalsi ban.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 12 júl 2011 :  14:03:37  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
, Inak neviem ako chces svoju realizáciu tu využiť..

To je zahadou aj pre mna, guest sa tu drzi zubami nechtami, raz uz dostal ban, ked to trosku prestreloval, prisiel znova, teraz si dava velky pozor, aby nedostal dalsi ban.

Pôvodne zaslal Mato - 12 júl 2011 :  13:21:16

moje prestrelenie bolo smiesne male oproti inym prestreleniam, ktore tu predvazali niektori veriaci alebo neveriaci

povodny GUEST635

guest636

Odoslaný - 12 júl 2011 :  14:50:35  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
ok - tak teda nič ... skúsila som z jednej aj druhej strany..
azuritko má teda pravdu v príspevku v tomto fóre zo 12 júla 2011 : 01:04:18 - si tu , lebo si sám dávaš odpovede, sám žiješ v akomsi bludnom kruhu.. Guest, nemusíš kresťanov - katolíkov poúčať, od teba sa napr. ja nenaučím nič - ja mám dom na skale :)
Len stále nejak neviem pochopiť prečo si sa prihlásil na túto stránku, myslíš si, že tieto info raz využiješ pri písaní nejakej "odbornej literatúry", ktorou popireš existenciu Boha, alebo čo? Lebo inak fakt neviem ako chceš info o Bohu využiť.. ak aj áno, ver mi, že s takým niečim by si vyšiel len na smiech, Inak neviem ako chces svoju realizáciu tu využiť..

teraz ja pouzijem tu skratku - LOL

info o vasom bohu mozem ziskat iba z jedneho zdroja - biblie, pripadne jej vykladov, na to diskusiu nepotrebujem resp mozem si vydiskutovat to, ako som to info pochopil

mne ide o uplne ine info - sposob akym vy rozmyslate o svojej viere a nazoroch na nu (tiez aj o nazoroch napr na moj svetonazor), to je cielom mojho zaujmu

nic take ako dokaz neexistencie boha nemoze byt kvoli principu veci ziskane (lebo neexistencia sa nedokazuje), jedine dokaz sporom (moze vylucit existenciu niecoho na ukor existencie niecoho ineho), alebo priamy dokaz moze dokazat existenciu niecoho

povodny GUEST635

Anna

Odoslaný - 12 júl 2011 :  15:10:19  Zobraziť profil  Pridať Anna do zoznamu priateľov
citácia:
info o vasom bohu mozem ziskat iba z jedneho zdroja - biblie

guest636, azda sa nenahneváš keď ťa trochu opravím: Z Biblie a Tradície. Sú dva zdroje, každý katolík i pravoslávny ti potvrdí.

A myslím, že čiastočne sa dá vypozorovať aj z prírody.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 24  ~  Člen od: 16 jún 2011  ~  Posledná návšteva: 17 október 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 12 júl 2011 :  16:06:52  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
mysis si ze vsetci neveriaci "trpia" sebaklamom? ak ano, cim sa klamu?

Pôvodne zaslal guest636 - 12 júl 2011 :  10:51:56

Nie všetci. Určite sú výnimky, ale zaručene k nim nepatrí nikto kto tu na fóre diskutuje. To už nieje nezavinené. To už je vedomé odmietanie a sebaklam. A základný sebaklam je v tom, že si človek myslí, že je to v poriadku tak, ako to jemu vyhovuje. Čo u mnohých badať, ako dokážu ignorovať a odvádzať pozornosť od jednoznačných vysvetlení, lebo im nechcú uveriť. Nechcú ich prijať a tak sebaklamom si myslia, že majú pravdu ak tak robia. Často je to aj tak, že to nedokážu pochopiť, alebo je chyba na strane toho čo vysvetľuje tiež značná. No vždy tu ozaj spoznať, keď je to úplné odmietanie, je to doslova len snaha obhájiť si svoj názor, čiže vytvoriť čo najdôveryhodnejší sebaklam sám pre seba.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 12 júl 2011 :  16:25:12  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
mne ide o uplne ine info - sposob akym vy rozmyslate o svojej viere a nazoroch na nu (tiez aj o nazoroch napr na moj svetonazor), to je cielom mojho zaujmu

Pôvodne zaslal guest636 - 12 júl 2011 :  14:50:35

Uvažuj:

Sebaklam: Ide my o info, ako rozmýšľate o svojej viere, a o názor na môj svetonázor.

Realita: Ide my o info, ako rozmýšľate o svojej viere, a o názor na môj svetonázor, aby som sa uistil, či je môj svetonázor správny vo všetkých ohľadoch.

Rímskokatolík

guest636

Odoslaný - 12 júl 2011 :  16:36:54  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

Uvažuj:

Sebaklam: Ide my o info, ako rozmýšľate o svojej viere, a o názor na môj svetonázor.

Realita: Ide my o info, ako rozmýšľate o svojej viere, a o názor na môj svetonázor, aby som sa uistil, či je môj svetonázor správny vo všetkých ohľadoch.

Pôvodne zaslal Azuritko - 12 júl 2011 :  16:25:12

uvazuj ty - ty nie si telepat, nemozes vediet co si ja myslim

na spravnosti svetonazoru nezalezi; zalezi na tom, ci axioma svetonazoru je v zhode so skutocnostou

daj mi priklad nejakeho nespravneho svetonazoru a dovod preco je nespravny

povodny GUEST635

guest636

Odoslaný - 12 júl 2011 :  16:37:59  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

guest636, azda sa nenahneváš keď ťa trochu opravím: Z Biblie a Tradície. Sú dva zdroje, každý katolík i pravoslávny ti potvrdí.

A myslím, že čiastočne sa dá vypozorovať aj z prírody.

Pôvodne zaslal Anna - 12 júl 2011 :  15:10:19

predava sa tradicia pisomne? ak nie tak nie je podstatna lebo nie je mozne ju kontrolovat

uved taky priklad, ktory mozno vypozorovat z prirody

povodny GUEST635

guest636

Odoslaný - 12 júl 2011 :  16:41:44  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

Nie všetci. Určite sú výnimky, ale zaručene k nim nepatrí nikto kto tu na fóre diskutuje. To už nieje nezavinené. To už je vedomé odmietanie a sebaklam....
Pôvodne zaslal Azuritko - 12 júl 2011 :  16:06:52

co takeho mozem vedome odmietat, co je pre krestana "empiricky zjavne" ohladom jeho viery?

povodny GUEST635

Azuritko

Odoslaný - 12 júl 2011 :  17:02:49  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
uvazuj ty - ty nie si telepat, nemozes vediet co si ja myslim

Pôvodne zaslal guest636 - 12 júl 2011 : 16:36:54

Poviem to na rovinu. Ak jediným tvojím cieľom je iba získať info na katolíckom fóre o viere a názore veriacich na tvoj svetonázor a ďalej nijak toto info nevyužiť pre iný cieľ, čiže čisto to čo píšeš, že získať info a tým to hasne, tak si divný. Nemusím byť telepat aby bolo jasné, že nikto nič nerobí bezcielne, kým má v hlave všetko v poriadku.

citácia:
na spravnosti svetonazoru nezalezi; zalezi na tom, ci axioma svetonazoru je v zhode so skutocnostou

daj mi priklad nejakeho nespravneho svetonazoru a dovod preco je nespravny

Pôvodne zaslal guest636 - 12 júl 2011 :  16:36:54

Že plod nieje človek a dôvod jeho nesprávnosti je v tom, že plod je človek.

Ak by platila tvoja teória neexistencie správneho svetonázoru, tak by nikto nemal právo vytvárať, a nikto by nebol nútený dodržiavať nejaké zákony alebo niečo podobné. Prečo by mal? Veď je to len výsledok vplyvnosti určitých ľudí, ktorý vyhlásili práve toto za svetonázor, a ja s tým nesúhlasím, tak s čistým svedomím môžem robiť opak...

Rímskokatolík

Azuritko

Odoslaný - 12 júl 2011 :  17:05:03  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
co takeho mozem vedome odmietat...

Pôvodne zaslal guest636 - 12 júl 2011 :  16:41:44

Pravdu. Boha. ---- Z tohto sa odvíja úplne všetko.

Rímskokatolík

mortinia

Odoslaný - 12 júl 2011 :  18:30:44  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
Guest - buď aspoň k sebe trošku úprimný - ani sám nevieš nači tu si.. Myslíš si, že ti nejaký "skalný" kresťan dá raz za pravdu? Nie nie, myslím, že tu sa uznania za svoje "vedomosti" nedočkáš.
Tvrdíš, že chceš vedomosti - Vedomosti? Je mnoho mnoho vhodnej literatúry (nihil obstat), z ktorých môžeš čerpať vedomosti.
Ja netvrdím, že kresťania sú bez hriechu, že sú dokonalí.. každý z nás má svoje trápenie, svoj kríž. Dokonca kresťan má viac trápenia, ako nie kresťan. Chceš vedieť, čo je umenie? Umenie je naučiť sa (vedomosť) za svoj kríž poďakovať... až potom pochopíš...
Táto téma má názov "dokonalosť". Takže - azuritko má pravdu. Aj nasciturus má právo na život, je to totiž človek (či čo guest- je to malá srnka????? ). Podľa slovenského práva má nasciturus právo dokonca dediť! Deti sú dar od Boha. Nie je to dokonalé, že Boh daruje manželom malého človeka? Je!!!
My ľudia sme príliž nedokonalí, veľa za života dokážeme pokaziť, kazíme si medziľudské vzťahy, sme egoisti, všeliakými megaveľkými priemyselnými parkami kazíme a ničíme prírodu, sme neskromní, ženieme sa za majetkom, doslova sa ideme zožrať... a pod.! A ON nás napriem tomu, že máme otrasné povahy, miluje - je to Dokonalosť, odpúšťa nám... Je mi to veľmi ľúto, že sa pre nás tak veľmi obetoval a my ho ďalej ukrižovávame, že mu ďalej ubližujeme.. (áno guest, aj ty mu ubližuješ aj ja, aj xy ďalších - takže proti tomu nereptaj)
OK guest? Boh je dokonalý, človek nie je - je to jednoznačná odpoveď, môžme ísť na ďalšiu tému.

mortinia

Odoslaný - 12 júl 2011 :  18:39:59  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
"info o vasom bohu mozem ziskat iba z jedneho zdroja - biblie, pripadne jej vykladov, na to diskusiu nepotrebujem resp mozem si vydiskutovat to, ako som to info pochopil"

OK - tak si teda ďalej čítaj bibliu, čítaj ju dovtedy, kým ju nepochopíš, lebo ako vidím tak zatial všetko, čo si prečítal, si pochopil zle!! Si hlúpy? - fakt sa pýtam, lebo neviem ako môže niekto niečo prečítať a vyčítať z toho úplný opak, ako tomu pochopili všetci ostatní,, Si ambivalentný! si na kresťanskom fóre a pritom sa snažíš popierať Boha.. Mňa by v živote nenapadlo prihlásiť sa napr. na islamistické fórum, aby som popierala to ich náboženstvo..
Ludia sa snažia odpovedať ti - odpovedajú ti správne (v zmysle kresťanskej viery) - tak začni dobre čítať !! vnímaj čo ti píšu! otvor oči a uši! počúvaj!!!!! (myslím, že som ešte nikomu lepšie neporadila) :)

Godwin

Odoslaný - 12 júl 2011 :  20:50:54  Zobraziť profil  Pridať Godwin do zoznamu priateľov
Azuritko, ty si neuveriteľne inteligentný a vzdelaný človek. Študuješ teológiu?

"Blázon si v srdci hovorí: „Boha niet.“ Skazení sú a ohavnosti páchajú. Nikto z nich nerobí dobre." - Žalmy 14:1

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 122  ~  Člen od: 01 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 23 september 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 12 júl 2011 :  21:56:20  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
Azuritko, ty si neuveriteľne inteligentný a vzdelaný človek. Študuješ teológiu?

Pôvodne zaslal Godwin - 12 júl 2011 :  20:50:54

Vďaka, nečakal som takéto niečo, neviem či to je oprávnené pre mňa, ale neštudujem teológiu. Dá sa povedať, že vďaka tomuto fóru a vďaka niektorým ľuďom z neho sa viac zaujímam o svoju vieru. A čítam iba základné veci ako katechizmus, apologetiku, a teraz som dočítal biblické dejiny (to hlavne vďaka jednému človekovi). Plus výchova vo viere. To je tak všetko.
Ale po tých označeniach za klamára, fanatika, zadubenca, toho čo neuvažuje, toho čo nerozmýšľa logicky.... je toto príjemná zmena Teda ak to nieje žart...

Rímskokatolík

Godwin

Odoslaný - 12 júl 2011 :  22:20:54  Zobraziť profil  Pridať Godwin do zoznamu priateľov
Prečo neštuduješ teológiu? Máš na to predpoklady, si na to snáď už pristarý? Alebo si si vybral "ziskovejšie" povolanie? Nezabudni, že výber ľahšej cesty je typické skôr pre neveriacich...

"Blázon si v srdci hovorí: „Boha niet.“ Skazení sú a ohavnosti páchajú. Nikto z nich nerobí dobre." - Žalmy 14:1

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 122  ~  Člen od: 01 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 23 september 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mortinia

Odoslaný - 12 júl 2011 :  22:59:29  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
Godwin, a ty študuješ teológiu? Azuritkovi proste Duch sv. vkláda správne slová a vlastne celé odpovede do úst, resp. keďže píšeme, tak do prstov! :)

Azuritko

Odoslaný - 13 júl 2011 :  01:01:29  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
Prečo neštuduješ teológiu? Máš na to predpoklady, si na to snáď už pristarý? Alebo si si vybral "ziskovejšie" povolanie? Nezabudni, že výber ľahšej cesty je typické skôr pre neveriacich...

Pôvodne zaslal Godwin - 12 júl 2011 :  22:20:54

Ja som Bc. Informatik už 2 roky. Ale na Ing. som sa nedostal kam som chcel a o prácu je núdza... Ale to je o inom... Takže pristarý veru nie som

Rímskokatolík

mortinia

Odoslaný - 13 júl 2011 :  01:04:21  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
Ja som Bc. Informatik už 2 roky. Ale na Ing. som sa nedostal kam som chcel a o prácu je núdza... Ale to je o inom... Takže pristarý veru nie som

Pôvodne zaslal Azuritko - 13 júl 2011 :  01:01:29

[/quote]

Azuritko má iba 23 rokov???!! wow..

Azuritko

Odoslaný - 13 júl 2011 :  01:05:11  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
Godwin, a ty študuješ teológiu? Azuritkovi proste Duch sv. vkláda správne slová a vlastne celé odpovede do úst, resp. keďže píšeme, tak do prstov! :)

Pôvodne zaslal mortinia - 12 júl 2011 :  22:59:29

Nepridŕžal by som sa toho striktne, nepíšem pod záštitou neomylnosti, takže treba byť obozretný. Aby sa tu náhodou nevytvorila u niekoho domnienka, že mám vždy a vo všetkom ohľadom viery pravdu. Ale snažím sa vychádzať z Pravdy a čím viac sa snažím reagovať iba na to, čo mám overené ako Pravdu. Ale obozretnosť je nutná a ešte mám veľa medzier ohľadom vedomostí o viere.

Rímskokatolík

Strana: z 10 Previous Topic: Nešťastie v Japonsku a kresťanské protirečenie Téma Next Topic: Vykanie a slusnost  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06