|
Odoslaný - 19 október 2010 : 22:11:03
|
Video zamerané proti lavicovej (liberálnej) politike dnešného sveta. Je trochu rasisticky podfarbené to sa nedá poprieť.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.
|
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 október 2010 : 22:16:41
|
citácia: citácia: s tymto by sa dalo polemizovat, tu sa porovnavaju aj ine znaky fyzickej krasy dane prave tymto mixom Pôvodne zaslal saxsax - 18 október 2010 : 11:20:15 ake? Pôvodne zaslal janka - 18 október 2010 : 21:18:49
napoviem ti,
poznas nieco ako " krasne cokoladovo opaleny" ? alebo " chorobne biely" ? , genofond takehoto mixu vytvara zvacsa zdravu krasu
biela rasa je odsudena na vyhynutie
|
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 október 2010 : 12:35:14
|
citácia: biela rasa je odsudena na vyhynutie Pôvodne zaslal saxsax - 19 október 2010 : 22:16:41
Nepísal si tu ešte nedávno o tom, že je niečo rasistické? Pretože aj tento Tvoj výrok taký je... |
GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS |
Počet príspevkov: 1877 ~
Člen od: 16 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 27 november 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 október 2010 : 14:29:52
|
citácia: citácia: biela rasa je odsudena na vyhynutie Pôvodne zaslal saxsax - 19 október 2010 : 22:16:41 Nepísal si tu ešte nedávno o tom, že je niečo rasistické? Pretože aj tento Tvoj výrok taký je... Pôvodne zaslal Reconquistador - 20 október 2010 : 12:35:14
to je vyvoj, to nie je rasizmus , toto konstatatuju i niektori vedci na poli genetiky
ja som len citoval (bielych vedcov)
|
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 október 2010 : 14:52:27
|
Vedci nevedia z určitosťou odhadnúť aké bude zajtra počasie. Čo môžu odhadovať na X rokov dopredu o vývoji človeka, ktorý sa ešte k tomu slobodne rozhoduje. Zbytočné o tom vôbec polemizovať. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 október 2010 : 18:50:53
|
|
|
Odoslaný - 20 október 2010 : 19:38:39
|
citácia: napoviem ti, poznas nieco ako " krasne cokoladovo opaleny" ? alebo " chorobne biely" ? , genofond takehoto mixu vytvara zvacsa zdravu krasu biela rasa je odsudena na vyhynutie Pôvodne zaslal saxsax - 19 október 2010 : 22:16:41 ale zas ide len o mienku ludi...kedysi bolo moderne byt chorobne bielym teraz je moderne byt zmixovanym...no biela rasa je aj podla mna odsudena na vyhynutie...len to nema nic spolocne s tym, ze "slabsia" ako ostatne...vsetky su podla mna vyrovnane a mozu rovnocenne vedla seba zit, ale tym ze sa budu miesat nakoniec vyhynie aj cierna, cervena a zlta rasa...miesanim sa nielen miesa farba koze, ale ja kultura...miesanim vznikne zmatok, nikto nebude vediet kam patri a to asi niekomu vyhovuje, ked chce a predpoveda zanik rasy |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 október 2010 : 22:47:49
|
Janka, tvoja posledná veta je hlúposť. Ak sa všetko zmieša do jedného, tak bude každý patriť do toho jednotného celku, nie, že "nikto nebude vedieť, kam patrí". |
"You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe." - Carl Sagan |
Počet príspevkov: 683 ~
Člen od: 10 august 2010 ~
Posledná návšteva: 18 apríl 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 október 2010 : 19:36:20
|
citácia: Janka, tvoja posledná veta je hlúposť. Ak sa všetko zmieša do jedného, tak bude každý patriť do toho jednotného celku, nie, že "nikto nebude vedieť, kam patrí". Pôvodne zaslal Kolji - 20 október 2010 : 22:47:49 ale ten celok bude miesanina, strati sa pestrost, roznorodost, vynimocnost jednotlivych narodov...hoci len na Slovensku ked prejdes z jednej dediny do druhej vidis a pocujes na tych ludoch odkial su...aj ked dnes to uz az tak zrejmé nie je...tak o co viac sa da na cloveku vybadat podla jeho reci, spravania, ze je z ineho statu...najocividnejsia je farba pleti...a pomaly uz ani podla nej nebude clovek vediet kde ma ten druhy korene...samotny miesanec (staci byt aj miesanec rodicov dvoch statov) bude mat aj miesanu kulturu...nieco prevezme od jedneho rodica, nieco od druheho...napr. taky Fredy Aisy...keby ho pocujes v radiu: velmi pekne rozprava po slovensky...povies si, Slovak...ked ho pocuvas dlhsie: nema nazory typicky slovenske (cvici jogu a pod.)...hm, mozes zapochybovat, zeby niekto z vychodu, co dlho zije na Slovensku a vie dobre po slovensky?...no a keby ho len niekde uvidis: povies si, to nie je Slovak...toto som tym myslela |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 10:58:39
|
citácia: citácia: Janka, tvoja posledná veta je hlúposť. Ak sa všetko zmieša do jedného, tak bude každý patriť do toho jednotného celku, nie, že "nikto nebude vedieť, kam patrí". Pôvodne zaslal Kolji - 20 október 2010 : 22:47:49 ale ten celok bude miesanina, strati sa pestrost, roznorodost, vynimocnost jednotlivych narodov...hoci len na Slovensku ked prejdes z jednej dediny do druhej vidis a pocujes na tych ludoch odkial su...aj ked dnes to uz az tak zrejmé nie je...tak o co viac sa da na cloveku vybadat podla jeho reci, spravania, ze je z ineho statu...najocividnejsia je farba pleti...a pomaly uz ani podla nej nebude clovek vediet kde ma ten druhy korene...samotny miesanec (staci byt aj miesanec rodicov dvoch statov) bude mat aj miesanu kulturu...nieco prevezme od jedneho rodica, nieco od druheho...napr. taky Fredy Aisy...keby ho pocujes v radiu: velmi pekne rozprava po slovensky...povies si, Slovak...ked ho pocuvas dlhsie: nema nazory typicky slovenske (cvici jogu a pod.)...hm, mozes zapochybovat, zeby niekto z vychodu, co dlho zije na Slovensku a vie dobre po slovensky?...no a keby ho len niekde uvidis: povies si, to nie je Slovak...toto som tym myslela Pôvodne zaslal janka - 21 október 2010 : 19:36:20
takze urobis vsetko preto, aby si tvoje dieta nebodaj nezobralo za partnera co i len Cecha napriklad ?
pekna blbost
a mimochodom, Aisy ma prekrasnu dceru, mulatka |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 11:54:30
|
A v čom je dobrá "výnimočnosť" jednotlivých národov? |
"You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe." - Carl Sagan |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 14:20:17
|
Nemyslím si, že by sa niekedy svet úplne domiešal do tej miery, že by neostali žiadny pôvodný obyvatelia... Ale nedá sa to výlučiť. No ak sa tak stane, tak sa tak stane a neviem načo by mal človek prepadať panike alebo rasizmu.... Ale zase výnimočnosť každej krajiny, je pre človeka hrdosť. Aspom pre mňa je. Ako keď je otec hrdý na syna, tak môže človek byť hrdý na svoju vlasť, na kultúru, na to kde žije. A ja som na niektoré veci hrdý a napr. mi strašne vadí, že tradičné zvyky nahrádzajú zvyky Americké (haloween napr.) a veľká noc upadá. Každému sa to zdá trápne a neviem čo všetko. Pričom haloween je desná trapošina. A nieje to ani naša tradícia. Bez určitej hrdosti ľudí, by sme tu mali len americké zvyky a naše tradičné by upadli do zabudnutia. Pritom na ameriku nadáva kde kto. Ale zvyky už nikomu nevadia. (aj taký santa klaus -- nad tým sa pravidelne rozčulujem, že normálne nahradil mikuláša už takmer úplne. A malé decká už ani nevedia, ako sa oblieka mikuláš a nevidia rozdiel medzi ním a santaklausom. Minulý rok keď rodičia boli vo Viedni, tam že bol na námestí a v električke či kde všade proste klasický Mikuláš v bielom s biskupskou čiapkou a čerti a anjeli.... proste tradičné. A na Slovensku si nevedia ľudia svoje tradície vážiť.) |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 15:03:40
|
a pritom ta traposina, haloween ma povod v Europe ... do ameriky sa iba tento zvyk doviezol
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 15:58:33
|
Nuž, to nič nemení na fakte, že sú ľuďom milšie cudzie tradície ako ich vlastné. |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 16:11:57
|
cudzie ako cudzie, krestanstvo ma kolko svojich zvykov? a kolko z nich prevzalo od pohanov ??
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 17:29:22
|
Ale no, veď to sa nedá porovnávať. Ak je niečo Pravda, je jedno koľko zvykov prevzalo, ak Pravdu nelikvidujú. Ale tradície a zvyky národov je trošku čosi iné... |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 17:37:19
|
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 18:25:48
|
citácia: takze urobis vsetko preto, aby si tvoje dieta nebodaj nezobralo za partnera co i len Cecha napriklad ? pekna blbost a mimochodom, Aisy ma prekrasnu dceru, mulatka Pôvodne zaslal saxsax - 22 október 2010 : 10:58:39 ja len teoretizujem, nehovorim o tom, co by som robila keby...
este som to nezazila, ale co viem podla seba tak v dospelosti maju uz deti svoj rozum a tazko ich ovplyvnovat |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 október 2010 : 18:46:32
|
citácia: A v čom je dobrá "výnimočnosť" jednotlivých národov? Pôvodne zaslal Kolji - 22 október 2010 : 11:54:30 ked si ty v niecom vynimocny, iny, dokazes inych obohacovat prave tou vynimocnou vlastnostou...ked je niekto iny vynimocny v niecom inom, dokaze ta zas obohatit on...tymto doplnanim vznika rovnovaha ak sa tvoja vynimocnost potlaci, budes v tom dobry mozno ako ten vedla teba, ale uz ho nedokazes nicim obohatit... podobne je podla mna dobre, ze ludia nie su klonmi a kazdy je iny...asi najhorsie je, ked sa niekto zacne "opicit" po niekom inom...byt sam sebou a to by malo platit aj pre jednotlive narody
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2010 : 12:56:14
|
Ale toto sa dá preniesť aj na výnimočnosť jednotlivcov. Ja sa pýtam, prečo by sa tá hranica delenia mala vzťahovať na národy, nie rovno na jednotlivcov? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2010 : 12:46:52
|
citácia: Ale toto sa dá preniesť aj na výnimočnosť jednotlivcov. Ja sa pýtam, prečo by sa tá hranica delenia mala vzťahovať na národy, nie rovno na jednotlivcov? Pôvodne zaslal Kolji - 23 október 2010 : 12:56:14
Niekto má národnú hrdosť a niekto nie. Prvý vie prečo, druhému to je fuk. |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2010 : 14:23:29
|
Človek, ktorý nemá národnú hrdosť, nemôže vedieť, prečo tú hrdosť nemá? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2010 : 17:20:10
|
Ten čo má hrdosť, vie prečo je významná výnimočnosť národa. Ten čo ju nemá, je mu fuk, či je národ výnimočný alebo nie. To bola reakcia na tvoj príspevok ale nezrozumiteľne som to asi napísal. Proste ak ti je jedno, či sme výnimočný, tak sa pýtaš prečo by sme mali byť? Lenže niekomu to jedno nieje, a ten si chce zachovať to, čo robí národ výnimočným. |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 október 2010 : 19:28:35
|
citácia: Ale toto sa dá preniesť aj na výnimočnosť jednotlivcov. Ja sa pýtam, prečo by sa tá hranica delenia mala vzťahovať na národy, nie rovno na jednotlivcov? Pôvodne zaslal Kolji - 23 október 2010 : 12:56:14 pretoze narod tvoria jednotlivy ludia...ludia potrebuju tvorit spolocenstva, bez nich by dlho nemohli existovat...kazdy jeden clovek potom cosi zo seba vklada do tohto spolocenstva a toto spolocenstvo sa tym stava jedinecnym...aj ked teraz je snaha vytvorit taketo spolocenstvo z inych spolocenstiev (EU)...co by nebolo az take zle, len keby to nebolo na ukor potlacenia jedinecnosti tychto spolocenstiev...a toto od zaciatku diskusie kritizujem |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 október 2010 : 23:50:59
|
Azuritko: ten, kto hrdosť nemá, ju môže aj z nejakého dôvodu odmietať, nie len "nemať, pretože mu to je fuk"
janka: Ale prečo staviaš túto výnimočnosť na úroveň národov? Tak, ako môže pri zostavovaní EU zanikať jedinečnosť národov, tak môže pri vytváraní národa zanikať jedinečnosť menších skupín / jednotlivcov. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|