Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťania a spoločnosť
 Kniha zdarma
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: PRAVÉ A FALOŠNÉ ZJAVENIA, ktoré riadia svet nábože Téma Next Topic: Zaujímavé posolstvo a jeho zmysel v dnešnom svete  

Azuritko

Stav: offline

Odoslaný - 14 máj 2010 :  07:19:01  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Prišiel mi email, kde je písané o pochode 15. mája za ochranu rodiny http://zor.webnode.sk/ z dôvodu homosexuálneho pochodu (na stránke je aj petícia). Je tam aj odkaz http://www.zakrestanske.sk/ZaKS/ZaKS_kniha.html na knihu "Evanjelium: Ako čeliť svetu v rozvrate" a posielajú ju vraj zdarma. Nepoznáte tú knihu náhodou?

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora 

saxsax

Odoslaný - 15 máj 2010 :  11:04:24  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
ak som ja dobre pochopil, knihu dostanes do daru iba v pripade :

Benefity za podporu:

BRONZE: 0 - 35 EUR.
- Každy kto prispeje dostane knihu do daru.

SILVER: 35+ EUR
- kto prispeje nad 35 EUR dostane knihu do daru a bude mu poďakované za podporu v spoločnom poďakovani na začiatku knihy.

GOLD: top 3 donors
- Im bude osobne poďakované na špecialnej strane a dostanu knihu s autogramom od autora Mons. Michela Schooyansa!

vyckaj casu, coskoro bude stiahnutelna volne na nete

ale fakt je, ze na tej stranke je formular pre objednane tej knihy zadarmo ?

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 16 máj 2010 :  12:46:25  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Vyplnil som formulár, kde sa písalo, že príspevok môžem poskytnúť ak chcem, ale to priamo na účet. Formulár je len adresa na prijatie zásielky, a nevyžaduje nijakú platbu.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 16 máj 2010 :  13:49:50  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
Ano, urobil som to tiez, ale celkom som nepochopil to potrdenie linku, co prisiel v maily, ked som nan klikol, ponuklo dalsi formular, ten asi netreba uz hadam vyplnat, pretoze ked som to skusil, upozornilo ma, ze take prihlasovacie meno uz existuje ??

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 16 máj 2010 :  15:27:39  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Ten druhý som už nevypĺňal... Ktovie čo to je, ale asi to majú tak blbo z odkazované.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 24 máj 2010 :  19:56:48  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
Knihu mam uz doma, prave mi prisla.

Azuritko

Odoslaný - 24 máj 2010 :  22:13:42  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
aj mne prišla dnes akurát. Je hrubšia ako som čakal.

Rímskokatolík

Rafael

Odoslaný - 27 október 2010 :  18:15:49  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
A ?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: PRAVÉ A FALOŠNÉ ZJAVENIA, ktoré riadia svet nábože Téma Next Topic: Zaujímavé posolstvo a jeho zmysel v dnešnom svete  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06