Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 2.Veľkonočná nedeľa-sviatok Božieho milosrdenstva
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Dobročinnosť by sa nemala dať zneužívať Téma Next Topic: Nezabudnite  

rmvn

Stav: offline

Odoslaný - 11 apríl 2010 :  03:02:46  Zobraziť profil  Pridať rmvn do zoznamu priateľov
Drahé Božie Deti - bratia a sestry ... Pokoj Vám

Dnes je veľký sviatok Božieho milosrdenstva.
Ak neveiete o aký sviatok ide, tak viac na:
www.caritas.estranky.sk/clanky/bozie- mil...ozieho-milosrdenstva

Ježiš povedal, že v ten deň bude rozdávať veľké milosti. Aj pápež Ján Pavol II. veľmi poukazoval na úctu k Božiemu milosrdenstvu a tak , keby ste napísali nejaké svedectvá ako k Vám Ježiš bol milosrdný, tak by to bolo veľkým povzbudením ako pre veriacich, tak aj pre ateistov.

Dakujem za vaše svedectvá. God bless you +

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 361  ~  Člen od: 12 december 2009  ~  Posledná návšteva: 25 október 2012 Upozorniť moderátora 

Angelika

Odoslaný - 11 apríl 2010 :  10:52:29  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Angelika  Pridať Angelika do zoznamu priateľov
Ježiš je ku mne milosrdný v každej svätej spovedi, ktorá sa pre mňa stala sviatosťou uzdravenia, a preto ak ste už dlho neboli na spovedi, skutočne odporúčam!

Najkrajšie je, keď ma niečo skutočne zožiera, čo som spravila a potom keď mi kňaz na konci povie "Odpustené - všetko!" - toto úplne milujem, je to super pocit, ani to neviem slovami opísať, aké je to zázračné a uzdravujúce
+

"Boh je naše víťazstvo!" (2Mach 13,15)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 207  ~  Člen od: 05 február 2010  ~  Posledná návšteva: 04 január 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Angelika

Odoslaný - 11 apríl 2010 :  11:08:01  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Angelika  Pridať Angelika do zoznamu priateľov
Myslím, že vo viacerých kostoloch sú dnes pobožnosti k Božiemu Milosrdenstvu, malo by to byť o 15:00, tak kto môže nech ide
+

"Boh je naše víťazstvo!" (2Mach 13,15)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 207  ~  Člen od: 05 február 2010  ~  Posledná návšteva: 04 január 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Dobročinnosť by sa nemala dať zneužívať Téma Next Topic: Nezabudnite  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06