Všetky fóra
O fóre
Voľná diskusia
2.Veľkonočná nedeľa-sviatok Božieho milosrdenstva |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 11 apríl 2010 : 03:02:46
|
Drahé Božie Deti - bratia a sestry ... Pokoj Vám
Dnes je veľký sviatok Božieho milosrdenstva. Ak neveiete o aký sviatok ide, tak viac na: www.caritas.estranky.sk/clanky/bozie- mil...ozieho-milosrdenstva
Ježiš povedal, že v ten deň bude rozdávať veľké milosti. Aj pápež Ján Pavol II. veľmi poukazoval na úctu k Božiemu milosrdenstvu a tak , keby ste napísali nejaké svedectvá ako k Vám Ježiš bol milosrdný, tak by to bolo veľkým povzbudením ako pre veriacich, tak aj pre ateistov.
Dakujem za vaše svedectvá. God bless you +
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 361 ~
Člen od: 12 december 2009 ~
Posledná návšteva: 25 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 apríl 2010 : 10:52:29
|
Ježiš je ku mne milosrdný v každej svätej spovedi, ktorá sa pre mňa stala sviatosťou uzdravenia, a preto ak ste už dlho neboli na spovedi, skutočne odporúčam!
Najkrajšie je, keď ma niečo skutočne zožiera, čo som spravila a potom keď mi kňaz na konci povie "Odpustené - všetko!" - toto úplne milujem, je to super pocit, ani to neviem slovami opísať, aké je to zázračné a uzdravujúce +
|
"Boh je naše víťazstvo!" (2Mach 13,15) |
Počet príspevkov: 207 ~
Člen od: 05 február 2010 ~
Posledná návšteva: 04 január 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 apríl 2010 : 11:08:01
|
Myslím, že vo viacerých kostoloch sú dnes pobožnosti k Božiemu Milosrdenstvu, malo by to byť o 15:00, tak kto môže nech ide + |
"Boh je naše víťazstvo!" (2Mach 13,15) |
Počet príspevkov: 207 ~
Člen od: 05 február 2010 ~
Posledná návšteva: 04 január 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|