Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Nezabudnite
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: 2.Veľkonočná nedeľa-sviatok Božieho milosrdenstva Téma Next Topic: Ste niekedy smutny na duši ???  

Bykovec

Stav: offline

Odoslaný - 02 apríl 2010 :  23:10:49  Zobraziť profil  Pridať Bykovec do zoznamu priateľov
Dnes presne uplynulo 5 rokov od smrti svatca svatého otca Jána Pavla druhého ,ktorý nesmierne miloval Slovensko ako krajinu a slovákov obyvateľov tejto krajiny pri tejto príležitosti venujte mu tichú motlidbu a v nrej poproste Boha aby vo svojom nebeskom kráľovstve neopomenul svojho verného sluhu-svatca J.P.druhého

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 7  ~  Člen od: 02 apríl 2010  ~  Posledná návšteva: 08 august 2011 Upozorniť moderátora 

timylee

Odoslaný - 02 apríl 2010 :  23:34:37  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
velmi dobra pripomienka dakujem ti

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 03 apríl 2010 :  09:45:27  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
uz bol aj svatoreceny_?

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zmurka

Odoslaný - 03 apríl 2010 :  09:53:49  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: zmurka  Pridať zmurka do zoznamu priateľov
Nebol.

Život je veľký dar - nepremrhajme ho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 890  ~  Člen od: 28 október 2006  ~  Posledná návšteva: 23 október 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 03 apríl 2010 :  10:12:12  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Volsung, trochu musím odbočiť - dnes ráno som si na teba v modlitbe pomyslel a ty si sa tu po čase objavil. To je náhoda!

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 03 apríl 2010 :  16:04:32  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
ale aj ja som si hovoril ze kde ten nas volsung je :D, uz dlho ho tu nevidim, ci sa na nas nevykaslal, :D

rad ta opat vidim tu na fore priatelu

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 03 apríl 2010 :  22:42:18  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
volsun sa zmietal v istych problemoch rozneho charakteru ale postupne sa to dava dokopi ... rovnako ako kompletizujem niektore casti mojho tela
a pre vas veriacich na fore Christos voskres

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 03 apríl 2010 :  22:45:06  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
a spat k teme mno ja len ze viem ze v sukromnej zboznosti s amozno modlit aj k nesvatorecenemu ale verjne mi podobne prejavy pridu predcasne...

Mato

Odoslaný - 05 apríl 2010 :  00:00:24  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tiez sa mi zda nevhodne oznacovat ho v tejto faze za svateho...

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 06 apríl 2010 :  06:45:35  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Presnejšie povedané: "ľudmi milovaného pápeža".

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 06 apríl 2010 :  11:36:41  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
podla mna ako jeden s mala papezov dokazal sirit prave posolstvo jezisovo,

posolstvo lasky, mieru, priatelstva a pochopenia bez ohladu na rasu, nabozenstvo ci narodnu prislusnost,

pre mna osobnost 20 storocia

volsung

Odoslaný - 06 apríl 2010 :  12:09:48  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
to ze je niekto osobnost neznamena ze je aj svaty slo mi len o to ze treba davat pozor na oznacenia sem tam

Mato

Odoslaný - 06 apríl 2010 :  14:00:22  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Presne. Vyhlasenie niekho za svateho ma isty specificky vyznam a predchadzamu mu (mal by) pomerne dlhy proces skumania.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 06 apríl 2010 :  22:39:16  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Bol to Svätý Otec (Pápež), tak v tom nevidím až taký problém nazývať ho svätým.
Ak chceme prísť do Kráľovstva Nebeského musíme sa stať svätými.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: 2.Veľkonočná nedeľa-sviatok Božieho milosrdenstva Téma Next Topic: Ste niekedy smutny na duši ???  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06