|
Odoslaný - 31 október 2009 : 23:56:50
|
Otváram diskusiu o Michaelovi Jackson. Včera som bol v kine na This is it. http://www.csfd.cz/film/264853-michael-jacksons-this-is-it-this-is-it/
Bol to veriaci človek a fascinujúco originálny spevák a tanečník. V dokumentárnom filme často krát hovoril svojim kolegom a pracovníkom Boh vás žehnaj, mám vás rád a podobne.
Myslíte si, že bol Michael pedofil? Že by dokázal sexuálne zneužiť dieťa? Osobne si myslím, že nie. Bol to zvláštny človek so zvláštnym správaním. Je dokázané, že s ním deti, dokonca so súhlasom rodičov, spali na jednej posteli. Je to zvláštne a svojím deťom by som takéto niečo nedovolil, nech je akokoľvek známy. Zo strany rodičov to bola nezodpovednosť, alebo vopred pripravený ťah pre súd a vymáhanie miliónového odškodného? Verejným tajomstvom je, že ak sa obvinený v USA mimosúdne s obžalobou finančne vyrovná, tým de facto priznáva svoju vinu a chce čím skôr ukončiť mediálne šialenstvo okolo prípadu. Bolo to tak aj v jeho prípade? Čo ak predvídal dopredu a nechcel zruinovať rodinu, ktorá ho obžalovala za sexuálne zneužívanie maloletého a chcel im pomôcť finančne, nech už má pokoj? Máte slovo.
|
Boh existuje pre toho, kto v neho verí.
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
Albert Einstein ______ Na každého rovným metrom. |
Krajina: Denmark ~
Počet príspevkov: 296 ~
Člen od: 24 jún 2008 ~
Posledná návšteva: 04 február 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 november 2009 : 00:40:59
|
pedofil |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 november 2009 : 04:47:24
|
Neviem sa k nemu vyjadriť, ale iste to bol zranený človek. Neužil si detstvo a jeho správanie ostávalo precitlivené a detinské. Nebol sám sebou, veď inak by nemenil tak príliš svoj zovňajšok. Aj ten, ako aj jeho zvláštny vzťah k deťom mu bol osudný. Je mi ho ľúto, nič viac. Mal obavu z chorôb, ale spevák bol dobrý. A či mal viac úchyliek, ťažko povedať. Ani my nie sme 100%, ale nie sme až takí známi, preto sa to nešíri do sveta. Nech je ako chce, tento svet mu už nepatrí a jeho pravda odišla s ním. Je v Božích rukách... Ostali len tí, čo ho obdivujú, zatracujú, alebo chcú na ňom zarobiť. |
katolíčka
|
Počet príspevkov: 137 ~
Člen od: 01 október 2009 ~
Posledná návšteva: 18 február 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 november 2009 : 14:34:37
|
Priniesol úspešnú hudbu a tanec. Stal sa slávnym až moc a celé toto jeho obrovské medializovanie je o peniazoch, a je to podľa mňa moc prehnané. Ale môj názor ohľadom toho či bol pedofil je podobný ako u Chochološka. Ako som kedysi videl o ňom taký dokument alebo ako to nazvať, že s ním chodila kamera určitú dobu osobne, a proste nadobudol som doslova dojem, že bol skutočne podivný, veľmi podivný vo svojej povahe, a v podstate to dosvedčuje celý jeho život. Napr. to dieťa, ktoré skoro spustil z balkóna. On chcel ukázať, že je to dieťa pri ňom v bezpečí, pričom si pri svojej divnej povahe neuvedomil to, aké môže mať následky spôsob, ktorým to predviedol. A preto si naozaj myslím, že deti nezneužíval. On mal radosť, keď im robil radosť, a robil to spôsobmi, ktoré mohli vyznieť možno ako pedofilizmus, ale on to nepovažoval za divné a nerobil to s týmto úmyslom. A udanie a súd a svedectvá už boli len o získaní peňazí na sláve iného. Takže nemyslím si, že bol pedofil, ani že sa nejako pedofilne správal k nejakému dieťaťu. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 november 2009 : 21:50:49
|
Azuritko trefné.
Michael Jackson mal ťažké detstvo, takmer si ho neužil. Jeho despotický otec ho odmalička využíval na zarábanie peňazí, o nejakej skutočnej láske medzi otcom a synom nemohlo byť ani reči, aj keď nepochybujem, že ho Mike mal rád. Jeho otec ho v 15-tich chcel zaučiť do tajov sexuality tak, že objednal prostitútku a zamkol ju s Michaelom do izby na pár hodín. Samozrejme, sex nebol. Namiesto toho využili čas lepšie a rozprávali sa. Pravdepodobne najmä táto divná skúsenosť ho poznačila natoľko, že nebol schopný žiť normálnym životom - v manželstve a splodiť potomkov. To, že jeho otec bol na peniaze a Michaela len využíval svedčí v neposlednom rade aj to, že aj pohreb vlastného syna dokázal speňažiť vyberaním vstupného pre novinárov a fanúšikov. Ktorý normálny otec by toto svojmu synovi urobil? Ja ho považujem za mierne povedané pohlavný orgán. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 november 2009 : 22:46:36
|
hm je to taka hviezda vytlacena dobrym marketingom a ted s ana nom snazia zarobyt aj po smrti....mno blee a samoz esa ted mrtne historky budu sirit..a hudba mno nikdy ma niak neoslovila.. |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 november 2009 : 07:56:40
|
Michael Jackson je odstrašujúci príklad, keďže celý život "superhviezdy" žil pohoršujúco. Podľa pravidla: nik nedá, čo nemá, a každý dá, čo má, MJ nedá nič, čo stálo za to. Bližšie v tejto téme na inom fóre.
Jeho pozitívna propagácia nemá nič spoločné s pravidlami fóra. Ak sa v nej bude pokračovať, téma sa uzamkne. |
|
|
|
Odoslaný - 02 november 2009 : 09:42:59
|
Ja si myslim ze na tuto temu sa netreba zaoberat na to je Pan Boh aby ho sudil a nie my .Len on sam pozna pravdu ,a pravdu sa nedozvieme od novinarov lebo ty pisu len to co chceme pocut z opacneho uhla pohladu.Mrtvym treba dat pokoj.Odpocinutie vecne daj mu Pane a svetlo vecne nech mu svieti nech odpociva vo sv.pokoji Amen.
|
Počet príspevkov: 68 ~
Člen od: 13 máj 2009 ~
Posledná návšteva: 07 apríl 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 november 2009 : 13:53:03
|
citácia: Michael Jackson je odstrašujúci príklad, keďže celý život "superhviezdy" žil pohoršujúco. Podľa pravidla: nik nedá, čo nemá, a každý dá, čo má, MJ nedá nič, čo stálo za to. Bližšie v tejto téme na inom fóre. Jeho pozitívna propagácia nemá nič spoločné s pravidlami fóra. Ak sa v nej bude pokračovať, téma sa uzamkne. Pôvodne zaslal sasulnik - 02 november 2009 : 07:56:40 Ja len dodám, že nemyslím, že je toto pozitívna propagácia Jacksona, mne ide skôr len o spravodlivosť, ale je to iba z môjho subjektívneho pohľadu, takže neviem či bol hlavne v tom zneužívaní vinný alebo nie, iba si myslím, že nie. Ale jeho pohoršujúci život je druhá vec. Ale je pravda, že zo života už je súdený Bohom. |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 november 2009 : 16:09:05
|
Môžete načrtnúť, čo ste mysleli tým pohoršujúcim životom? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 november 2009 : 20:51:53
|
Žime tak, aby sme tu po smrti niečo zanechali, a aby sme luďom chýbali.
Myslím že jemu sa to podarilo, ovplyvnil vyvoj hudby, ľudí...
Mňa by si pamätalo len pár blízkych ľudí. |
Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!! |
Počet príspevkov: 478 ~
Člen od: 13 september 2009 ~
Posledná návšteva: 24 marec 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 november 2009 : 21:21:35
|
pc maniak ale to sa podarilo aj inym ked uz je tu popularne davat ako priklady autoritativne rezimi naprikla aj stalin ci nie?? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 november 2009 : 21:46:28
|
citácia: Žime tak, aby sme tu po smrti niečo zanechali, a aby sme luďom chýbali. Myslím že jemu sa to podarilo, ovplyvnil vyvoj hudby, ľudí... Mňa by si pamätalo len pár blízkych ľudí. Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 02 november 2009 : 20:51:53
Tvoja prvá veta je rovnako pravdivá k druhej ako aj k tretej vete. Pričom ide iba o množstvo, ale je to podstatné? Aj tak sú pre každého slávneho podstatné aby na nich nezabudli blízky. |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 november 2009 : 10:06:22
|
volsung: áno Stalin tiež velká osobnosť, len neviem či niekomu chýba... |
Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!! |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 november 2009 : 11:40:40
|
to asi nevies ze skoro 92 percent Rusov uznava, ze pocas rezimu diktatora Josipa Stalina sa diali politicke cistky, Stalin je stale na tretom mieste najpopularnejsich politickych osobnosti Ruska |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 november 2009 : 11:52:15
|
veru veru asi preto ze nebola voci nemu taka negativna propaganda ako voci inym osobnostiam autyoritativnych rezimov... hm ale ano je stale popularny...ale to aj mnohe ine kontroverzne osobnosti.... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 november 2009 : 13:17:22
|
Ja stále hovorím, aj negatívna reklama je reklama. Jednoducho nech už ktokoľvek urobil čokoľvek, aj tak sa nájdu taký, čo ho kôli sláve a vplyvu prakticky aj po smrti uznávajú. A nemusia vedieť ani prečo, stačí im byť v komunite ľudí, vytvárať partie a podobne, lebo potom sa človek cíti lepšie ak má pri sebe ľudí čo za ním vždy stoja. Takže príslušnosť k niečomu je pre väčšinu len nevyhnutná omáčka. |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 november 2009 : 14:19:21
|
podla mna je dnes rovnako dolezite pre niektorych sa neustale zas vyclenovat...
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 november 2009 : 14:30:21
|
Ako to nehovorím, že je zlé vyčleňovať sa, ale niektorý sa vyčleňujú do skupín, ktoré ubližujú druhým a majú to ako nepísané pravidlo, pričom ani nepoznajú históriu vzniku svojej skupiny, ako napríklad skinhead, kde väčšina je považovaná za rasistov a podobne, pričom pôvodný skinhead bol založený jamajskými černochmi a je známy počúvaním rege hudby. Čiže nič proti ak je niekto v takejto skupine, ale ak ubližujú druhým, už nie som za. Vyčleňujem sa ale aj ja ako metalista |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 november 2009 : 14:36:21
|
Azuritko: ejha, metalista, no to sa mi páči. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 november 2009 : 14:50:28
|
mnuz mnuz metalista vpoho ja som dlhu dobu bol iked cisty asi nikdy pocuval som vela inych zanrov napr goths rock ... a ted hlavne industrial |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2009 : 19:15:35
|
citácia: Ja len dodám, že nemyslím, že je toto pozitívna propagácia Jacksona, mne ide skôr len o spravodlivosť, ale je to iba z môjho subjektívneho pohľadu, takže neviem či bol hlavne v tom zneužívaní vinný alebo nie, iba si myslím, že nie. Ale jeho pohoršujúci život je druhá vec. Ale je pravda, že zo života už je súdený Bohom.
Môžeš načrtnúť, v čom bol jeho život pohoršujúci? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2009 : 21:02:48
|
Vycházdam z toho, že Sasulnik uviedol, že žil pohoršujúco. A predpokladám, že vie o čom hovorí. Ja viem o Jacksonovom živote veľmi málo a o osobnom vlastne nič, viem iba tých pár udalostí, čo boli strašne medializované a videl som ten jeden dokument. A tam si pamätám hlavne ako kupoval extrémne drahé zbytočnosti. |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 november 2009 : 22:20:55
|
Michela Jacksona prosim riesit na forach hudobneho zamerania. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|