Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Michael Jackson
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Ako sa vyrovnávate so smrťou blízkych? Téma Next Topic: Vrah  

Chocholoušek

Stav: offline

Odoslaný - 31 október 2009 :  23:56:50  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Otváram diskusiu o Michaelovi Jackson. Včera som bol v kine na This is it. http://www.csfd.cz/film/264853-michael-jacksons-this-is-it-this-is-it/

Bol to veriaci človek a fascinujúco originálny spevák a tanečník. V dokumentárnom filme často krát hovoril svojim kolegom a pracovníkom Boh vás žehnaj, mám vás rád a podobne.

Myslíte si, že bol Michael pedofil? Že by dokázal sexuálne zneužiť dieťa?
Osobne si myslím, že nie. Bol to zvláštny človek so zvláštnym správaním. Je dokázané, že s ním deti, dokonca so súhlasom rodičov, spali na jednej posteli. Je to zvláštne a svojím deťom by som takéto niečo nedovolil, nech je akokoľvek známy. Zo strany rodičov to bola nezodpovednosť, alebo vopred pripravený ťah pre súd a vymáhanie miliónového odškodného? Verejným tajomstvom je, že ak sa obvinený v USA mimosúdne s obžalobou finančne vyrovná, tým de facto priznáva svoju vinu a chce čím skôr ukončiť mediálne šialenstvo okolo prípadu. Bolo to tak aj v jeho prípade? Čo ak predvídal dopredu a nechcel zruinovať rodinu, ktorá ho obžalovala za sexuálne zneužívanie maloletého a chcel im pomôcť finančne, nech už má pokoj? Máte slovo.

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora 

saxsax

Odoslaný - 01 november 2009 :  00:40:59  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
pedofil

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sloboda

Odoslaný - 01 november 2009 :  04:47:24  Zobraziť profil  Pridať sloboda do zoznamu priateľov
Neviem sa k nemu vyjadriť, ale iste to bol zranený človek. Neužil si detstvo a jeho správanie ostávalo precitlivené a detinské. Nebol sám sebou, veď inak by nemenil tak príliš svoj zovňajšok. Aj ten, ako aj jeho zvláštny vzťah k deťom mu bol osudný. Je mi ho ľúto, nič viac. Mal obavu z chorôb, ale spevák bol dobrý. A či mal viac úchyliek, ťažko povedať. Ani my nie sme 100%, ale nie sme až takí známi, preto sa to nešíri do sveta. Nech je ako chce, tento svet mu už nepatrí a jeho pravda odišla s ním. Je v Božích rukách... Ostali len tí, čo ho obdivujú, zatracujú, alebo chcú na ňom zarobiť.

katolíčka

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 137  ~  Člen od: 01 október 2009  ~  Posledná návšteva: 18 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 01 november 2009 :  14:34:37  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Priniesol úspešnú hudbu a tanec. Stal sa slávnym až moc a celé toto jeho obrovské medializovanie je o peniazoch, a je to podľa mňa moc prehnané. Ale môj názor ohľadom toho či bol pedofil je podobný ako u Chochološka. Ako som kedysi videl o ňom taký dokument alebo ako to nazvať, že s ním chodila kamera určitú dobu osobne, a proste nadobudol som doslova dojem, že bol skutočne podivný, veľmi podivný vo svojej povahe, a v podstate to dosvedčuje celý jeho život. Napr. to dieťa, ktoré skoro spustil z balkóna. On chcel ukázať, že je to dieťa pri ňom v bezpečí, pričom si pri svojej divnej povahe neuvedomil to, aké môže mať následky spôsob, ktorým to predviedol. A preto si naozaj myslím, že deti nezneužíval. On mal radosť, keď im robil radosť, a robil to spôsobmi, ktoré mohli vyznieť možno ako pedofilizmus, ale on to nepovažoval za divné a nerobil to s týmto úmyslom. A udanie a súd a svedectvá už boli len o získaní peňazí na sláve iného. Takže nemyslím si, že bol pedofil, ani že sa nejako pedofilne správal k nejakému dieťaťu.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Chocholoušek

Odoslaný - 01 november 2009 :  21:50:49  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Azuritko trefné.

Michael Jackson mal ťažké detstvo, takmer si ho neužil. Jeho despotický otec ho odmalička využíval na zarábanie peňazí, o nejakej skutočnej láske medzi otcom a synom nemohlo byť ani reči, aj keď nepochybujem, že ho Mike mal rád. Jeho otec ho v 15-tich chcel zaučiť do tajov sexuality tak, že objednal prostitútku a zamkol ju s Michaelom do izby na pár hodín. Samozrejme, sex nebol. Namiesto toho využili čas lepšie a rozprávali sa. Pravdepodobne najmä táto divná skúsenosť ho poznačila natoľko, že nebol schopný žiť normálnym životom - v manželstve a splodiť potomkov. To, že jeho otec bol na peniaze a Michaela len využíval svedčí v neposlednom rade aj to, že aj pohreb vlastného syna dokázal speňažiť vyberaním vstupného pre novinárov a fanúšikov. Ktorý normálny otec by toto svojmu synovi urobil? Ja ho považujem za mierne povedané pohlavný orgán.

Albert Einstein
______

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 01 november 2009 :  22:46:36  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
hm je to taka hviezda vytlacena dobrym marketingom a ted s ana nom snazia zarobyt aj po smrti....mno blee a samoz esa ted mrtne historky budu sirit..a hudba mno nikdy ma niak neoslovila..

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sasulnik

Odoslaný - 02 november 2009 :  07:56:40  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
Michael Jackson je odstrašujúci príklad, keďže celý život "superhviezdy" žil pohoršujúco.
Podľa pravidla: nik nedá, čo nemá, a každý dá, čo má, MJ nedá nič, čo stálo za to. Bližšie v tejto téme na inom fóre.

Jeho pozitívna propagácia nemá nič spoločné s pravidlami fóra. Ak sa v nej bude pokračovať, téma sa uzamkne.

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

evitajanita

Odoslaný - 02 november 2009 :  09:42:59  Zobraziť profil  Pridať evitajanita do zoznamu priateľov
Ja si myslim ze na tuto temu sa netreba zaoberat na to je Pan Boh aby ho sudil a nie my .Len on sam pozna pravdu ,a pravdu sa nedozvieme od novinarov lebo ty pisu len to co chceme pocut z opacneho uhla pohladu.Mrtvym treba dat pokoj.Odpocinutie vecne daj mu Pane a svetlo vecne nech mu svieti nech odpociva vo sv.pokoji Amen.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 68  ~  Člen od: 13 máj 2009  ~  Posledná návšteva: 07 apríl 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 02 november 2009 :  13:53:03  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
Michael Jackson je odstrašujúci príklad, keďže celý život "superhviezdy" žil pohoršujúco.
Podľa pravidla: nik nedá, čo nemá, a každý dá, čo má, MJ nedá nič, čo stálo za to. Bližšie v tejto téme na inom fóre.

Jeho pozitívna propagácia nemá nič spoločné s pravidlami fóra. Ak sa v nej bude pokračovať, téma sa uzamkne.

Pôvodne zaslal sasulnik - 02 november 2009 :  07:56:40

Ja len dodám, že nemyslím, že je toto pozitívna propagácia Jacksona, mne ide skôr len o spravodlivosť, ale je to iba z môjho subjektívneho pohľadu, takže neviem či bol hlavne v tom zneužívaní vinný alebo nie, iba si myslím, že nie. Ale jeho pohoršujúci život je druhá vec. Ale je pravda, že zo života už je súdený Bohom.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Chocholoušek

Odoslaný - 02 november 2009 :  16:09:05  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Môžete načrtnúť, čo ste mysleli tým pohoršujúcim životom?

Albert Einstein
______

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 02 november 2009 :  20:51:53  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Žime tak, aby sme tu po smrti niečo zanechali, a aby sme luďom chýbali.

Myslím že jemu sa to podarilo, ovplyvnil vyvoj hudby, ľudí...

Mňa by si pamätalo len pár blízkych ľudí.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:21:35  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
pc maniak ale to sa podarilo aj inym ked uz je tu popularne davat ako priklady autoritativne rezimi naprikla aj stalin ci nie??

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 02 november 2009 :  21:46:28  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
Žime tak, aby sme tu po smrti niečo zanechali, a aby sme luďom chýbali.

Myslím že jemu sa to podarilo, ovplyvnil vyvoj hudby, ľudí...

Mňa by si pamätalo len pár blízkych ľudí.

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 02 november 2009 :  20:51:53

Tvoja prvá veta je rovnako pravdivá k druhej ako aj k tretej vete. Pričom ide iba o množstvo, ale je to podstatné? Aj tak sú pre každého slávneho podstatné aby na nich nezabudli blízky.

Rímskokatolík

PCmaniak87

Odoslaný - 03 november 2009 :  10:06:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
volsung: áno Stalin tiež velká osobnosť, len neviem či niekomu chýba...

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 03 november 2009 :  11:40:40  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
to asi nevies ze skoro 92 percent Rusov uznava, ze pocas rezimu diktatora Josipa Stalina sa diali politicke cistky, Stalin je stale na tretom mieste najpopularnejsich politickych osobnosti Ruska

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 03 november 2009 :  11:52:15  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
veru veru asi preto ze nebola voci nemu taka negativna propaganda ako voci inym osobnostiam autyoritativnych rezimov... hm ale ano je stale popularny...ale to aj mnohe ine kontroverzne osobnosti....

Azuritko

Odoslaný - 03 november 2009 :  13:17:22  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Ja stále hovorím, aj negatívna reklama je reklama. Jednoducho nech už ktokoľvek urobil čokoľvek, aj tak sa nájdu taký, čo ho kôli sláve a vplyvu prakticky aj po smrti uznávajú. A nemusia vedieť ani prečo, stačí im byť v komunite ľudí, vytvárať partie a podobne, lebo potom sa človek cíti lepšie ak má pri sebe ľudí čo za ním vždy stoja. Takže príslušnosť k niečomu je pre väčšinu len nevyhnutná omáčka.

Rímskokatolík

volsung

Odoslaný - 03 november 2009 :  14:19:21  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
podla mna je dnes rovnako dolezite pre niektorych sa neustale zas vyclenovat...

Azuritko

Odoslaný - 03 november 2009 :  14:30:21  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Ako to nehovorím, že je zlé vyčleňovať sa, ale niektorý sa vyčleňujú do skupín, ktoré ubližujú druhým a majú to ako nepísané pravidlo, pričom ani nepoznajú históriu vzniku svojej skupiny, ako napríklad skinhead, kde väčšina je považovaná za rasistov a podobne, pričom pôvodný skinhead bol založený jamajskými černochmi a je známy počúvaním rege hudby. Čiže nič proti ak je niekto v takejto skupine, ale ak ubližujú druhým, už nie som za.
Vyčleňujem sa ale aj ja ako metalista

Rímskokatolík

PCmaniak87

Odoslaný - 03 november 2009 :  14:36:21  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Azuritko: ejha, metalista, no to sa mi páči.

volsung

Odoslaný - 03 november 2009 :  14:50:28  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
mnuz mnuz metalista vpoho ja som dlhu dobu bol iked cisty asi nikdy pocuval som vela inych zanrov napr goths rock ... a ted hlavne industrial

Chocholoušek

Odoslaný - 05 november 2009 :  19:15:35  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
citácia:

Ja len dodám, že nemyslím, že je toto pozitívna propagácia Jacksona, mne ide skôr len o spravodlivosť, ale je to iba z môjho subjektívneho pohľadu, takže neviem či bol hlavne v tom zneužívaní vinný alebo nie, iba si myslím, že nie. Ale jeho pohoršujúci život je druhá vec. Ale je pravda, že zo života už je súdený Bohom.

Môžeš načrtnúť, v čom bol jeho život pohoršujúci?

Albert Einstein
______

Azuritko

Odoslaný - 05 november 2009 :  21:02:48  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Vycházdam z toho, že Sasulnik uviedol, že žil pohoršujúco. A predpokladám, že vie o čom hovorí. Ja viem o Jacksonovom živote veľmi málo a o osobnom vlastne nič, viem iba tých pár udalostí, čo boli strašne medializované a videl som ten jeden dokument. A tam si pamätám hlavne ako kupoval extrémne drahé zbytočnosti.

Rímskokatolík

Mato

Odoslaný - 05 november 2009 :  22:20:55  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Michela Jacksona prosim riesit na forach hudobneho zamerania.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Ako sa vyrovnávate so smrťou blízkych? Téma Next Topic: Vrah  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06