Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Všetci majú nejaký problém.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Zdravie - zivot - vecny zivot Téma Next Topic: Milan a jeho problém  

zrno

Stav: offline

Odoslaný - 11 január 2009 :  19:58:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Sledujem ako dokáže jedno priznanie k hriešnosti rozpútať nekonečné diskusie a rozdeliť jednotlivcov na dva tábory.
Chcem Vás všetkých poprosiť aby ste sa viac nehádali kvôli mne.
Každý Váš komentár na moju hriešnosť mi stále viac spôsobuje väčšie duševné trápenie.
Viem, že každý z vás má veľa svojich problémov a tiež by som nechcel svojim komentárom zväčšovať vaše utrpenie.
Preto všetkých prosím aby sa držali pravidla: „ Nikdy nerob druhému to čo nechceš aby robil tebe.“
Ale ak niekomu robí dobre keď niekoho môže trápiť tak nech v tom pokračuje.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora 

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 11 január 2009 :  21:08:48  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Sledujem ako dokáže jedno priznanie k hriešnosti rozpútať nekonečné diskusie a rozdeliť jednotlivcov na dva tábory.

Ako som už bol býval povedal istú ľudovú múdrosť: Trafená hus zagága. Najčastejšie pri svojej slabej stránke.

citácia:
Chcem Vás všetkých poprosiť aby ste sa viac nehádali kvôli mne.

Ubezpečujem ťa, že tá situácia, ktorú popisuješ nie je kvôli tebe. Nenesieš za ňu žiadnu zodpovednosť.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Zdravie - zivot - vecny zivot Téma Next Topic: Milan a jeho problém  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06