|
Odoslaný - 09 január 2009 : 08:34:19
|
Nadväzuje na tému "Kakas a jeho problém" http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=2212
Myslíte si, tak ako Marcelllooo, že Milanova reakcia na kakasov problém je len príznakom a prejavom skutočnosti, že obdobný problém má aj on?
Že by to bolo zároveň aj príčinou jeho emocionálnej nestabilitu, ktorú si (nielen) tu dlhodobo ventiloval a ventiluje?
Ako by sme sa mohli pokúsiť Milanovi pomôcť?
|
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 09:06:40
|
Marcellliiinko - a ty máš ešte aké problémy? |
Život je veľký dar - nepremrhajme ho
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 890 ~
Člen od: 28 október 2006 ~
Posledná návšteva: 23 október 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 09:09:48
|
citácia: Marcellliiinko - a ty máš ešte aké problémy? Pôvodne zaslal zmurka - 09 január 2009 : 09:06:40 to si môžeme (ne)prebrať v osobitej téme, ktorú pri tejto príležitosti azda hádam niekto možno aj založí.
Neodbáčajme a nezahovárajme však tému súčasnú - Milan a jeho problém. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 09:13:45
|
Tak keď už - nazvala by som to Marcellliiinnnooo a jeho problém s Milanom. |
Život je veľký dar - nepremrhajme ho
|
Počet príspevkov: 890 ~
Člen od: 28 október 2006 ~
Posledná návšteva: 23 október 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 09:21:34
|
citácia: Tak keď už - nazvala by som to Marcellliiinnnooo a jeho problém s Milanom. Pôvodne zaslal zmurka - 09 január 2009 : 09:13:45 Nazývaj si to ako chceš - ale v príslušnej sekcii.
Tu je priestor len pre Milana a - jeho problém. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 09:30:35
|
Na kakasov pseudoproblem treba otvorit este zopar tem. Napriklad: Milan ma pravdu, kakasa nachytal. Kakasove problemy a jeho nezrelost. Slavikove problemy s Milanom. Problemy kakasovcov proti milanovcom. Problem kakasovej manzelky. Probem rady kakasovho knaza. Problem toho, kto ku kakasovmu pseudoproblemu vyslovi podporu. Problem kazdeho,kto sa kvoli kakasovmu pseudoproblemu urazi. |
Počet príspevkov: 3722 ~
Člen od: 18 január 2008 ~
Posledná návšteva: 10 jún 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 09:35:26
|
citácia: Na kakasov pseudoproblem treba otvorit este zopar tem. Napriklad: Milan ma pravdu, kakasa nachytal. Kakasove problemy a jeho nezrelost. Slavikove problemy s Milanom. Problemy kakasovcov proti milanovcom. Problem kakasovej manzelky. Probem rady kakasovho knaza. Problem toho, kto ku kakasovmu pseudoproblemu vyslovi podporu. Problem kazdeho,kto sa kvoli kakasovmu pseudoproblemu urazi. Pôvodne zaslal Rarach - 09 január 2009 : 09:30:35 Iste. Nič ti nebráni, aby si tieto témy povytváral a tam sa im aj venoval. Do sýta.
Tu je však stále priestor len pre Milana a jeho problém. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 09:40:13
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 09:56:19
|
jeho problem, ale aj moj(neviem, ci neklesnem teraz aj ja v jeho ociach ako katolicka-ak som uz davno neklesla) je v tom, ze ma urcite ockavania od ludi, ktore ale lahko nesplnia a potom ho to sklame...a jedno sklamanie k druhemu a clovek zatrpkne...a tym si skodi hlavne sebe...netvrdim, ze netreba mat naroky na ludi, ale treba ich mat aj na seba...a ak ma niekto sklame v mojich ocakavaniach, tak sa pozriet aj pravdivo na seba: ja som nikdy nemohla niekoho sklamat???...a odpoved je: urcite ano, vsak nie som dokonala...tato odpoved by mala zas cloveka uzemnit a vratit na uroven toho druheho- nedokonaleho...a potom je dobre hladat na tom druhom jeho skutocne prednosti, prijimat ho takeho aky je...sice v tomto dobry nie je, ale zas v inej veci je super...co sa ale aj ja stale ucim... |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 09:57:23
|
citácia: Milan ti už vysvetlil, že on problém sám so sebou nemá Mne sa skôr zdá, že len niečo také nepresvedčivo spomenul, čo v kombinácii s náhlym stiahnutím do ulity mi dodáva presvedčenie o opaku - že proste dajaký problém z tejto oblasti má.
citácia: a tuším ani s tebou... To by som mu ani neradil. :°)
Ja proti Milanovi tiež nič nemám, ale kebyže to mám - tak to použijem.
citácia: a na kakasov príspevok už zareagoval dostatočne jasne - ta ne? Jediný jasný výsledok jeho reakcie je, že ho osobne irituje kakasov problem - co je dôkazom, že je to pre neho tema velmi citliva. Ja sa snazim teraz dopatrat korenu tej citlivosti. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 10:00:24
|
citácia: jeho problem, ale aj moj(neviem, ci neklesnem teraz aj ja v jeho ociach ako katolicka-ak som uz davno neklesla ) je v tom, ze ma urcite ockavania od ludi, ktore ale lahko nesplnia a potom ho to sklame...a jedno sklamanie k druhemu a clovek zatrpkne...a tym si skodi hlavne sebe...netvrdim, ze netreba mat naroky na ludi, ale treba ich mat aj na seba...a ak ma niekto sklame v mojich ocakavaniach, tak sa pozriet aj pravdivo na seba: ja som nikdy nemohla niekoho sklamat???...a odpoved je: urcite ano, vsak nie som dokonala...tato odpoved by mala zas cloveka uzemnit a vratit na uroven toho druheho- nedokonaleho...a potom je dobre hladat na tom druhom jeho skutocne prednosti, prijimat ho takeho aky je...sice v tomto dobry nie je, ale zas v inej veci je super...co sa ale aj ja stale ucim... Pôvodne zaslal janka - 09 január 2009 : 09:56:19 Veľmi zaujímavý pohľad a nová rovina. Čiže niečo ako že príčina toho vzplanutia je predchádzajúce sklamanie z ľudí všeobecne, či sklamanie zo ženy, ktorá niečo takéyto spravila? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 január 2009 : 10:09:46
|
I ked je jasne, ze na internete sa pohybuje mnoztvo ludi so sirokym spektrom problemov, pre zivenie ktorych je internet dokonalym mediom, nie je cielom tohoto fora tieto problemy riesit.
Ospravedlnujem sa ctenym prispievatelom, za zlyhanie pri filtorvani temy, ktora toto cele spustila a odkladam predmetne temy do archivu. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|