Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Scenar kratkeho krestanskeho filmu
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Pohľady z Ruska Téma Next Topic: Gospelová hudba
Strana: z 4

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 17 január 2006 :  15:32:46  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
dobre, ja zas idem pisat o stretku. ozik mato. dakujem za splnenie jedneho sukromneho priania na stretku.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 17 január 2006 :  16:40:05  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Akeho? Zabudol som na nieco, co som slubil?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 18 január 2006 :  10:02:41  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Pozri si moj prispevok Zaslaný - 20 Oct 2005 : 13:12:54 v teme Pozvanie na stretnutie prispievatelov. je to hned na prvej strane temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 20 november 2006 :  13:36:16  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tak je zasa cas po pol roku Vam opat pripomenut, ze myslienka na tento projekt nezomrela, stale caka na scenaristu.
Medzitym som sa mierne zdokonalil v kamerovych technikach, strihu a animacii, zohnal som kvalitny mikrofon na dialogy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 20 november 2006 :  15:08:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Tak je zasa cas po pol roku Vam opat pripomenut, ze myslienka na tento projekt nezomrela, stale caka na scenaristu.
Medzitym som sa mierne zdokonalil v kamerovych technikach, strihu a animacii, zohnal som kvalitny mikrofon na dialogy.

A ja som sa tejto myslienky ako i prac tiez nevzdal, mam to na pamati akurat minuly tyzden som na tom trosku premyslal.

Problemom je: Fyzicka odlucenost timu. Na to, aby sa nieco dobre urobilo treba byt nejasky cas spolu a spolu vymyslat a klbit a vysledkom bude scenar aj film.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 20 november 2006 :  15:43:23  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No ano, fyzicka odlucenost je trochu problem, ale praci na scenari by to az tak velmi nemalo vadit. A ostatne ma zacne trapit az tez scenar bude. Keby som sa trapil uz teraz, tak sa utrapim uplne zbytocne.

Mimochodom nasiel som talentovaneho cloveka, ktory dokaze bez pripravy prirodzene nahovorit komentar na kameru a predpokladam, ze by rovnako prirodzene vedel aj zahrat.

Marcelllooo

Odoslaný - 20 november 2006 :  16:35:17  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

No ano, fyzicka odlucenost je trochu problem, ale praci na scenari by to az tak velmi nemalo vadit.

To je omyl. Scenar je nielen pribeh, ale i urcenie scen, nalad atd.

Ak chceme urobit nieco pekne, neda sa to robit izolovane.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 20 november 2006 :  16:50:22  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
rovno gmkpovedz: na vianocnom stretku prispievatelov budeme vymyslat krestansky film....

dodatocne ma npaadA: co takto urobit kratky krestansky film ako stretnutie? krestanstvo je o spolocenstve a spolocnych stretnutiach... co povies gmk?

Marcelllooo

Odoslaný - 20 november 2006 :  17:14:29  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko
dodatocne ma npaadA: co takto urobit kratky krestansky film ako stretnutie? krestanstvo je o spolocenstve a spolocnych stretnutiach... co povies gmk?

To by mohlo byt.

Ako subor kratkych etud o jednotlivcoch zasadeny do nejakeho spolocneho ramca.

Ustredna myslienka tohoto konceptu by mohla byt: Kde sa dvaja alebo traja zidu v mojom mene, som v ich strede.

Mato

Odoslaný - 20 november 2006 :  17:38:00  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Zacina to dobre...

Mimochodom, bude vianocne stretnutie?

Marcelllooo

Odoslaný - 20 november 2006 :  17:43:38  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Zacina to dobre...

Mimochodom, bude vianocne stretnutie?

Snad ano.

Lajos

Odoslaný - 20 november 2006 :  17:48:25  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
Dufam ze hej.

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 22 december 2006 :  21:05:34  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
tesit sa mozes.....

Ales

Odoslaný - 01 apríl 2007 :  11:18:40  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mato:
tuto kratke videjko na nejaku krestansku pesnicku

http://youtube.com/watch?v=Z3RemuBom6k

mozno mala inspiracia pre teba.

Mato

Odoslaný - 19 máj 2007 :  13:58:56  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dobra sprava, vdaka jednemu nemenovanemu pomocnikovi, sa prace na scenari prehupli do druhej polovice a blizia sa ku koncu. Za chvilu budeme robit casting

Petros

Odoslaný - 20 máj 2007 :  19:25:07  Zobraziť profil  Pridať Petros do zoznamu priateľov
Dobrých kresťanských filmov je skutočne ako šafránu. Ak by bol scenár zaujímavý, poznám jedno kresťanké stúdio...

Počet príspevkov: 87  ~  Člen od: 07 apríl 2007  ~  Posledná návšteva: 16 apríl 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 07 august 2007 :  21:56:16  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Znie to neuveritelne, ale skutocne sa ideme pokusit o natacanie. Scenar je takmer hotovy, hladame teraz hercov. Hlavne ulohy snad mame obsadene, potrebovali by sme dvoch ludi do uvodnej sceny a par statistov do dalsej sceny (podrobnosti jedine pre serioznych zaujemcov).

Honorar je samozrejme vyplacany vo vatikanskej mene, takze sa ponuka tyka len nadsencov, ale keby ste o niekom vedeli, nasmerujte ho na moj mail. Dakujem.

Strana: z 4 Previous Topic: Pohľady z Ruska Téma Next Topic: Gospelová hudba  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06