Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Pohľady z Ruska
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Zháňam knihu ... Téma Next Topic: Scenar kratkeho krestanskeho filmu  

juja

Stav: offline

Odoslaný - 12 august 2007 :  21:28:19  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
dávam do pozornosti tento link: http://www.grkat.nfo.sk/Texty/rusko2007.html
mám ho od Andreiosa, bol tam nedávno sa vrátil, spracoval a toto pekné umiestnil na grkat fóre. Odporúčam si pozrieť!

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora 

Pierre

Odoslaný - 13 august 2007 :  11:15:49  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Ano, moc pekne. Tie ruske chramy mi vzdy pripadali take rozpravkove, ako z rozpravky .

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 13 august 2007 :  12:25:11  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ja len mala otazka, neviem zistit co ma za fotak , fotky su dooost dobre (sorry za profesionalnu deformaciu )

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 13 august 2007 :  12:59:08  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
určite Ti odpovie, ale naďabíš naňho aj na http://www.grkat.nfo.sk/, kde celkom dole je malinkými červenými písmenkami napísané andreios a tam sa skontaktuješ. Alebo to tu zbadá a odpovie Ti.

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Zháňam knihu ... Téma Next Topic: Scenar kratkeho krestanskeho filmu  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06