Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Scenar kratkeho krestanskeho filmu
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Pohľady z Ruska Téma Next Topic: Gospelová hudba
Strana: z 4

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 12 máj 2005 :  19:37:10  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Po viac ako 2 mesiacoch sa opat vraciam k tejto mojej predstave (stale ma neopustila ). Narazil som totiz na taku seriu kratkych filmikov, dej je jednoduchy uvediem dva priklady:
1. maly chlapec pride k skupine vyrastkov a povie im vy ste zly od kosti, samozrejme sa na neho vyrosatkovia vrhnu a zmlatia. A potom nasleduje kratky napis, ze ak som dva krat mensi a ich je tri krat viac tak je velmi zly napad im nieco vycitat. Rovnako zly, ako si mysliet, ze dokazam zvladnut hriech.
2. Chlapik vybera z chladnicky mlieko, ovonia ho, pokrci nosom ze smrdi, ale aj tak si ho naleje do pohara a ochutna a samozrjeem ho okamzite vypluje a skoro sa povracia. Potom nasleduje napis, chybne rozhodnutie c.30. Rovnako chybne ako odmietanie vecneho zivota.

Kratke tak do minuty kazdy a vystizne, aj ked nie uplne dotiahnute.

Co takto skusit spolocne nejako tuto myslienku rozviinut a vytvorit dalsi diel

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 14 máj 2005 :  23:02:06  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Mame sancu, v jednom diskusnom fore video nadsencov mi doporucili tuto stranku:
http://www.fea.net/bobsnook/

A vieto co to je? Scenare s krestanskou tematikou a k tomu UPLNE ZADARMO.

Takze prosim anglicky hovoriacu cast o pomoc pri vybere nejakeho zaujimaveho.

Jupiiiiii

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 21 jún 2005 :  13:02:20  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Že by sme sa prihlásili s našimi krátkymi evanjelizačnými filmami:
http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20050621010

P.S.
Alebo nominujeme toto fórum ako evanjelizačnú webstránku? Je toho hodná?

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 21 jún 2005 :  15:29:39  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Nie je. A sice z jedneho jednoducheho dovodu, ze ani po roku a pol jej fungovania sa nenasiel ziaden knaz/teolog, kotry by bol ochotny aspon niektore stale sa dokola opakujce otazky zodpovedat.

veritas

Odoslaný - 21 jún 2005 :  15:31:33  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Dá sa to? Majú čas?
Ale ja verím, že raz to bude... A ten čas nie je ďaleko...

Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 25 august 2005 :  12:26:52  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
www.alesko.host.sk/igalo.doc
viem ze to nie je v nasich podmienkach filmovatelne, ale nevedel som , kde to dat.

ono to bude chvilku haprovat, ale ak by ste silou mocou chceli, treba ist na www.alesko.host.sk

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 31 august 2005 :  14:14:49  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Chlapci a dievcata vzchopte sa, sme ponuka 100 000 Sk za minutovu reklamu o nasom zivote. Nie je to sanca a zaroven motivacia?

Skuste vyuzit uhorkovu sezonu a pohnut rozumom

Ales

Odoslaný - 31 august 2005 :  14:19:31  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja by som polminutu ukazoval na pocitac druhu polminutu na postel a tretiu na jedlo. mozno by sa usla sekunda pre kostol. ale s takym by ma poslali asi kade lahsie....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 31 august 2005 :  17:03:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
minuta ma tri polminuty ? Netrapte sa urcite tych 100 litrov nevyhrate . Nemate asi ci ukazat nejake take , co by bolo pre dnesny svet in .

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 31 august 2005 :  21:10:31  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Mne nejde o tych sto litrov. Ja sa len zufalo snazim zohant scenaristu, aby som si mohol splnit zivotny sen

amerika1

Odoslaný - 31 august 2005 :  21:22:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Zivotne sny sa plnia v 60 - tke Takze mas este dost casu na to hladanie

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 31 august 2005 :  21:24:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Ja viem stale by si hovoril , ze si si splnil svoj zivotny sen ale hrialo by ta aj tych sto litrov .

Mato

Odoslaný - 01 september 2005 :  16:42:36  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Nehovorim, ze by mi sto litrov nepomohlo, ale ak mi zozenies kvalitny scenar, ktory ich vyhra, mas ich mat

Mato

Odoslaný - 01 september 2005 :  17:19:26  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Pre inspiraciu par filmov/klipov http://www.mooreschapel.org/videos/christian-evangelistic-videos.html

Ales

Odoslaný - 05 september 2005 :  12:00:20  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mato, vsimol som si, ze pre teba je predstava krestanskeho filmu spojena s krestanskym pohladom na manzelstvo, s nim spojene prikazania a takisto akesi porovnanie s nekrestanskym manzelstvom a prislusnymi vecami. je tak?

Ales

Odoslaný - 14 september 2005 :  10:19:22  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Rozpravka o piesni

Nie je kazda rozpravka kratkym krestanskym filmom? Ved vsade vitazi dobro nad zlom, hovori sa o dobrote a sebazapierani...

p.s. mato, potrebujem poradit, aby to spravne linkovalo.

Mato

Odoslaný - 14 september 2005 :  10:49:34  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
V com je problem?

veritas

Odoslaný - 14 september 2005 :  10:59:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
No nejde mu ten link... :(

...urob to takto, alesko: (url="cela_cesta_aj_s_http_a_www")Rozpravka(/url)

Len namiesto gulatých zátvoriek daj hranaté.
A pôjde to:
Rozpravka

A nastav práva súboru...

Ales

Odoslaný - 14 september 2005 :  14:14:14  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
rozpravka

neviem skusam, ale nic nefunguje. tak chodte na moju stranku. prava som nastavil vsetky. aj citanie, zapis i spustanie.

mirecnr

Odoslaný - 14 september 2005 :  15:58:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
nemoze to blokovat priamo provider? otvaranie cohokolvek ineho, okrem html? co takto ulozit rozpravku vo formate *.html?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 14 september 2005 :  17:53:14  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mirec, z mojho servera to ide. tak neviem kde je problem. ale nechajme to teda tak. hoci to tiez nie je zly napad.

Mato

Odoslaný - 14 september 2005 :  18:59:01  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Myslim, ze to je nastavenim host.sk. Nedovoluje priame linkovanie dokumentu. Skusil som napisat priamo cestu do noveho okna browsera a to iste. Musite teda ist cez aleskovu stranku.

Mato

Odoslaný - 15 január 2006 :  23:45:05  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Uz som tu zasa, nasiel som stranku, kde su volne scenare s krestanskymi scenarmi. Nasiel som par, ktore by sa celkom dali spracovat a maju aj celkom zaujimavu myslienku, len povodne su to scenare pre divadlo, bolo by ich treba prisposobit pre film.
Nasiel by sa dobrovolnik?

Ales

Odoslaný - 16 január 2006 :  09:24:21  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
uved radsej linku nech si ju moze kazdy pozriet. ja sice nestiham co mam, ale na divadlo sa rad pozriem(vraj ucitelia ssu herci)

Mato

Odoslaný - 17 január 2006 :  14:56:56  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Su to ale vsetko veci v anglictine. Mozem prelozit jeden zo scenarov do slovenciny a potom ho ponuknut na filmovu adaptaciu. Ale az v polovici marca

Strana: z 4 Previous Topic: Pohľady z Ruska Téma Next Topic: Gospelová hudba  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06