Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 homeopatiká
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Zomrel prirodzenou smrtou. Téma Next Topic: Pre niektorych zaciatok duchovneho zivota.
Strana: z 2

Greta

Stav: offline

Odoslaný - 10 september 2012 :  04:57:36  Zobraziť profil  Pridať Greta do zoznamu priateľov
citácia:

mon ty si veriaca katolíčka alebo ako vlastne to s tebou je? dakujem za odpoved.

aj veriaca aj katolíčka :)
prečo sa pýtaš?

Pôvodne zaslal mon - 09 september 2012 :  00:17:11

chcela som sa uistit aj sa mi zdalo, len tak aby som ta nejak vedela zaradit, ma to teší teda a lebo sa mi niektoré tvoje vyroky zdali noo ako proti nabozenstvu nasemu. dakujem za odpoved. maj sa pekne pekný den ti prajem aj ostatným.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 373  ~  Člen od: 29 august 2011  ~  Posledná návšteva: 24 október 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 25 október 2012 :  21:16:11  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
keďže so zdravotníctvom to vidím takto http://www.youtube.com/watch?v=GUfX3PplM6A tak je celkom namieste porozoberať ako inak. Homeopatiká nepoznám, ale z diskusie mi nejako nie je jasné či teda áno, či nie. Fakt to má prvky mágie?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 25 október 2012 :  22:08:57  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
pre fanatickych krestanov urcite ano, pre normalnych krestanov to ma prvky okultizmu a pre ateistov ide o pseudovedu

povodny GUEST635

He will learn... no king rules forever...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 25 október 2012 :  22:18:29  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
díki, tak tá pseudoveda by mi vadila najmenej.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 2 Previous Topic: Zomrel prirodzenou smrtou. Téma Next Topic: Pre niektorych zaciatok duchovneho zivota.  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06