|
Odoslaný - 10 september 2008 : 21:43:56
|
Jezisu verim ze si na krizi zomrel za moje hriechy,verim ze si vstal z mrtvych a teraz zijes.Prosim odpust mi moje hriechy,prid do mojho zivota a ucin ma novym stvorenim...Ja ta prijmam ako svojho Pana a Spasitela.Dakujem ze ma uzdravujes a oslobodzujes z chorob a od necistych duchovnych moci.Dakujem ze si zmenil moj zivot a pozehnal ma.Boze,teraz som tvoje dieta lebo som prijal Jezisa ako slovo Spasitela.Dakujem,ze si mi dal vecny zivot.V mene Jezisa AMEN.
|
miss |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 47 ~
Člen od: 10 september 2008 ~
Posledná návšteva: 06 október 2008
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 september 2008 : 22:18:26
|
Amen. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 september 2008 : 00:35:02
|
citácia: Jezisu verim ze si na krizi zomrel za moje hriechy,verim ze si vstal z mrtvych a teraz zijes.Prosim odpust mi moje hriechy,prid do mojho zivota a ucin ma novym stvorenim...Ja ta prijmam ako svojho Pana a Spasitela.Dakujem ze ma uzdravujes a oslobodzujes z chorob a od necistych duchovnych moci.Dakujem ze si zmenil moj zivot a pozehnal ma.Boze,teraz som tvoje dieta lebo som prijal Jezisa ako slovo Spasitela.Dakujem,ze si mi dal vecny zivot.V mene Jezisa AMEN. Pôvodne zaslal Mirka24 - 10 september 2008 : 21:43:56
Jako první krok to není špatné, pokud je to upřímné. A co včil? Otázka je třeba jestli Ty, i my, i Církev svatá rozumí stejně tomu, co vyznáváš a o co prosíš? |
rad.ek |
|
|
|
Odoslaný - 15 september 2008 : 15:25:53
|
citácia: citácia: Jezisu verim ze si na krizi zomrel za moje hriechy,verim ze si vstal z mrtvych a teraz zijes.Prosim odpust mi moje hriechy,prid do mojho zivota a ucin ma novym stvorenim...Ja ta prijmam ako svojho Pana a Spasitela.Dakujem ze ma uzdravujes a oslobodzujes z chorob a od necistych duchovnych moci.Dakujem ze si zmenil moj zivot a pozehnal ma.Boze,teraz som tvoje dieta lebo som prijal Jezisa ako slovo Spasitela.Dakujem,ze si mi dal vecny zivot.V mene Jezisa AMEN. Pôvodne zaslal Mirka24 - 10 september 2008 : 21:43:56 nuž pome analyzovať a dekonštruovať robiťím na najmenšie kúsky! Jako první krok to není špatné, pokud je to upřímné. A co včil? Otázka je třeba jestli Ty, i my, i Církev svatá rozumí stejně tomu, co vyznáváš a o co prosíš? Pôvodne zaslal rad.ek - 11 september 2008 : 00:35:02 |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 september 2008 : 21:44:15
|
citácia: nuž pome analyzovať a dekonštruovať robiťím na najmenšie kúsky! Pôvodne zaslal Marcelllooo - 15 september 2008 : 15:25:53
Však co děláme? Už jsme tu společně popsali nějakou tu stránku ne? |
rad.ek |
|
|
|
Odoslaný - 16 september 2008 : 12:59:05
|
citácia: Však co děláme? Už jsme tu společně popsali nějakou tu stránku ne? Pôvodne zaslal rad.ek - 15 september 2008 : 21:44:15 nuž popsali sme tu tých stránek vraj asi ovela vícejky pretože sa toho tu uš veru napísalo dosť pretože ale já som smeroval trošku inďe pretože já sem scel naznačiť že vraj tá analýza dokázala hovno (Zóna A) pretože to je tá dekonštrukcia pretože to je vraj rozklad pretože my víme že co sa rozkladá je vraj mŕtve. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|