Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Motlidba
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: GMK hviezdi koleduje si o uplny banan Téma Next Topic: Treba sa bat, ci ani nestihneme ?  

Mirka24

Stav: offline

Odoslaný - 10 september 2008 :  21:43:56  Zobraziť profil  Pridať Mirka24 do zoznamu priateľov
Jezisu verim ze si na krizi zomrel za moje hriechy,verim ze si vstal z mrtvych a teraz zijes.Prosim odpust mi moje hriechy,prid do mojho zivota a ucin ma novym stvorenim...Ja ta prijmam ako svojho Pana a Spasitela.Dakujem ze ma uzdravujes a oslobodzujes z chorob a od necistych duchovnych moci.Dakujem ze si zmenil moj zivot a pozehnal ma.Boze,teraz som tvoje dieta lebo som prijal Jezisa ako slovo Spasitela.Dakujem,ze si mi dal vecny zivot.V mene Jezisa AMEN.

miss

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 47  ~  Člen od: 10 september 2008  ~  Posledná návšteva: 06 október 2008 Upozorniť moderátora 

Marcelllooo

Odoslaný - 10 september 2008 :  22:18:26  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Amen.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 11 september 2008 :  00:35:02  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
citácia:
Jezisu verim ze si na krizi zomrel za moje hriechy,verim ze si vstal z mrtvych a teraz zijes.Prosim odpust mi moje hriechy,prid do mojho zivota a ucin ma novym stvorenim...Ja ta prijmam ako svojho Pana a Spasitela.Dakujem ze ma uzdravujes a oslobodzujes z chorob a od necistych duchovnych moci.Dakujem ze si zmenil moj zivot a pozehnal ma.Boze,teraz som tvoje dieta lebo som prijal Jezisa ako slovo Spasitela.Dakujem,ze si mi dal vecny zivot.V mene Jezisa AMEN.

Pôvodne zaslal Mirka24 - 10 september 2008 : 21:43:56

Jako první krok to není špatné, pokud je to upřímné.
A co včil?
Otázka je třeba jestli Ty, i my, i Církev svatá rozumí stejně tomu, co vyznáváš a o co prosíš?

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 15 september 2008 :  15:25:53  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal Mirka24 - 10 september 2008 : 21:43:56

nuž pome analyzovať a dekonštruovať robiťím na najmenšie kúsky!
Jako první krok to není špatné, pokud je to upřímné.
A co včil?
Otázka je třeba jestli Ty, i my, i Církev svatá rozumí stejně tomu, co vyznáváš a o co prosíš?

Pôvodne zaslal rad.ek - 11 september 2008 :  00:35:02

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 15 september 2008 :  21:44:15  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
citácia:

nuž pome analyzovať a dekonštruovať robiťím na najmenšie kúsky!
Pôvodne zaslal Marcelllooo - 15 september 2008 : 15:25:53

Však co děláme?
Už jsme tu společně popsali nějakou tu stránku ne?

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 16 september 2008 :  12:59:05  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Však co děláme?
Už jsme tu společně popsali nějakou tu stránku ne?

Pôvodne zaslal rad.ek - 15 september 2008 :  21:44:15

nuž popsali sme tu tých stránek vraj asi ovela vícejky pretože sa toho tu uš veru napísalo dosť pretože ale já som smeroval trošku inďe pretože já sem scel naznačiť že vraj tá analýza dokázala hovno (Zóna A) pretože to je tá dekonštrukcia pretože to je vraj rozklad pretože my víme že co sa rozkladá je vraj mŕtve.

Previous Topic: GMK hviezdi koleduje si o uplny banan Téma Next Topic: Treba sa bat, ci ani nestihneme ?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06