Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 GMK hviezdi koleduje si o uplny banan
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Adopcia pre každého Téma Next Topic: Motlidba  

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 15 september 2008 :  15:30:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
nepokladam sa za vykladaca Pisma.
Pôvodne zaslal yyyno - 04 september 2008 :  20:18:50

nuž to vraj vôbec ňič neznamená poňevať Marcelllooo ťa za jedného veru pokladá.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora 

Rafael

Odoslaný - 16 september 2008 :  07:42:25  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
M. Slávika čvirikanie nectí.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 16 september 2008 :  19:41:40  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
V tej piesni vnimam dva zmysly, aj ten medzi Bohom - Kristom a jeho cirkvou, a aj ten medzi muzom a zenou.

Marcelllooo: No a tebe sa kieho porobilo, ze takto hutoris?
A inak co nove?

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 16 september 2008 :  22:28:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Marcelllooo: No a tebe sa kieho porobilo, ze takto hutoris?
A inak co nove?

Pôvodne zaslal Pierre - 16 september 2008 :  19:41:40

nuž já sem vraj asfaltovač chosňíkúpretože já asfaltujemchodňíky pretože asfaltovať chodňíky je moje posláňí

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 17 september 2008 :  08:50:13  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Marcelllooo: Ked som bol maly, asvaltovanie sa mi velmi pacilo. No a ti asvaltovaci, ktorych som ja obdivoval, takto veru nerozpravali. Skor rozpravali takto nejako: Boha, boha, boha...

Asvaltovač chodnikov, hmm, to asi ale nemas nejako extra vela prace, pač co ja dnes vsade vidim, chodniky sa uz vacsinou dlazdickuju. A aj tam kde bol asvalt, sa to preraba na dlazbu

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 17 september 2008 :  09:32:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Marcelllooo: Ked som bol maly, asvaltovanie sa mi velmi pacilo. No a ti asvaltovaci, ktorych som ja obdivoval, takto veru nerozpravali. Skor rozpravali takto nejako: Boha, boha, boha...
Pôvodne zaslal Pierre - 17 september 2008 : 08:50:13

nuž to my vraj téš tak vyprávame pretože mňa ale minule náš pán farár upravil že vraj to neňí správné pretože je to vraj nesprávné.

citácia:
Asvaltovač chodnikov, hmm, to asi ale nemas nejako extra vela prace, pač co ja dnes vsade vidim, chodniky sa uz vacsinou dlazdickuju. A aj tam kde bol asvalt, sa to preraba na dlazbu

nuž a to neňí žádná pravda pretože asfaltovaný chodňík je vraj božský pretože ale betonári nespia pretože oňi presadzujú betón pretože aj tá dlažba je z betónu pretože já ale betón neznášam pretože betonári sú sily ťemna poňevaš oňi sú na špatnej straňe chodňíka!

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mirka24

Odoslaný - 17 september 2008 :  18:40:07  Zobraziť profil  Pridať Mirka24 do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
Pôvodne zaslal Pierre - 17 september 2008 : 08:50:13

nuž to my vraj téš tak vyprávame pretože mňa ale minule náš pán farár upravil že vraj to neňí správné pretože je to vraj nesprávné.

citácia:

nuž a to neňí žádná pravda pretože asfaltovaný chodňík je vraj božský pretože ale betonári nespia pretože oňi presadzujú betón pretože aj tá dlažba je z betónu pretože já ale betón neznášam pretože betonári sú sily ťemna poňevaš oňi sú na špatnej straňe chodňíka!

Pôvodne zaslal Marcelllooo - 17 september 2008 :  09:32:31

Še chcece dohvarac po vychodňarsky????

miss

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 47  ~  Člen od: 10 september 2008  ~  Posledná návšteva: 06 október 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 17 september 2008 :  20:38:51  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Še chcece dohvarac po vychodňarsky????

Pôvodne zaslal Mirka24 - 17 september 2008 :  18:40:07

nuž to by sme vraj aj mohli pretože já si ale budem aj tak furt vyprávať záhoráckym dialektom pretože ale to buďe vraj zaujímavá symbióza

Azuritko

Odoslaný - 18 september 2008 :  09:45:52  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
já si ale budem aj tak furt vyprávať záhoráckym dialektom

No ak záhoráci používajú každé 4-5 slovo pretože, tak by som zošalel pri rozhovore s nimi. Mám dosť keď to marcelllooo napíšeš tri krát v krátkej vete a pritom to niekedy ani nemá s ničím súvis. Skús písať normálne, ja by som bol spokojnejší.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 19 september 2008 :  16:07:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
já si ale budem aj tak furt vyprávať záhoráckym dialektom

No ak záhoráci používajú každé 4-5 slovo pretože, tak by som zošalel pri rozhovore s nimi. Mám dosť keď to marcelllooo napíšeš tri krát v krátkej vete a pritom to niekedy ani nemá s ničím súvis. Skús písať normálne, ja by som bol spokojnejší.

Pôvodne zaslal Azuritko - 18 september 2008 :  09:45:52

nuž dobrá tedy já vraj budme teda písať normálňe pretože si to teda praješ pretože já ťi teda vyhoviem.

Previous Topic: Adopcia pre každého Téma Next Topic: Motlidba  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06