Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Duchovný život
 Modlitba vkladanim ruk
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Cim je iny zivot krestana? Téma Next Topic: Podla radu Melchizedechovho  

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 20 január 2005 :  20:50:07  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Modlil sa niekedy niekto za vas tymto sposobom? Ak ano, co ste pri tom citili? Bolo to to iste, alebo niecim ine ako modlitba bez vkladania ruk?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

veritas

Stav: offline

Odoslaný - 21 január 2005 :  08:25:28  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ja som sa tak už za niekoho modlil. Osobne som necítil nič zvláštne, no túžil som byť akoby "lievikom", cez ktorý by Boh dával dobrodenia osobe, za ktorú sme sa modlili...
Pri tejto modlitbe, podľa môjho názoru, je to úplne osobné - lebo je tam blízky kontakt... Je to mimoriadne osobné...
Na modlitbu vkladaním rúk treba mať mnoho dispozíci - od Pána Boha...
Je to náročné aj na sústredenie, ale mne to vtedy prinášalo obrovskú radosť, že sa za túto osobu môžem takto pomodliť...

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Cim je iny zivot krestana? Téma Next Topic: Podla radu Melchizedechovho  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06