Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Stvoril vesmír Boh... ?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Milanovi Téma Next Topic: azuritko
Strana: z 3

Azuritko

Stav: offline

Odoslaný - 29 august 2007 :  21:15:14  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
azuritko nenapísal si ako s ním komunikuješ ale hlavne že ma tu očiernuješ ako Ježiša

Pôvodne zaslal peterzba - 29 august 2007 :  21:05:27

Normálne sa s ním rozprávam v rámci modlitby. Ježiša neočierňujem. O tebe píšem len to čo mi vychádza na základe tvojich príspevkov. Takže ak konáš trochu inak v živote ako to píšeš tu, tak áno očierňujem ťa.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

skajose

Odoslaný - 30 august 2007 :  05:33:09  Zobraziť profil  Pridať skajose do zoznamu priateľov
Fosilne nalezy su zdokladovanim postupneho vyvoja...
mozno su len zdokladovanim postupneho zaniku, vyhynutia.
ked dnes vyhynie niektory druh a potom najdu jeho kosti, to budu tvrdit: tak z tohoto sa nahodne vyvinul tamten dokonalejsi ?

bud vola tvoja na Zemi, taka ako je v Nebi...
Napriklad coho?
rozpravame o tom, ze nebestania su hmotni, teda aj Nebo bude zrejme hmotne a ze Boh je sucastou Neba. na co si ty zareagoval negativne.
ked je v Nebi Bozia vola, tak Boh je sucastou Neba (napriklad to je jeden priklad)

Dohladaj si prislusne state v Starom zakone, ja im az taku pozornost nepripisujem.
no hej, ale ja chcem diskutovat.
v novom zakone je to tusim: ked bol Jezis vzaty do Neba, apostoli sa modlili v ocakavani a na desiaty den bol na nich zoslany Duch Svaty (opravte ma ked nehovorim spravne, bo to neviem znova najst aby som citoval), nuz a na zaklade toho som si pomyslel: tak potom Nebo je na 5 dni cesty od Zeme.

Krajina: Canada  ~  Počet príspevkov: 142  ~  Člen od: 23 august 2005  ~  Posledná návšteva: 26 november 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 30 august 2007 :  11:58:18  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Peterzba zamysli sa nad posobenim na tomto fore, prejdi si pravidla a zvaz, ci je Tvoje posobenie v sulade s nimi.

Tato tema uz riesi vsetko mozne a teda nema ziaden kladny vyznam v nej dalej pokracovat.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 3 Previous Topic: Milanovi Téma Next Topic: azuritko  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06