Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Blizsie vysvetlenie prosim
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Godelova veta o neuplnosti - II Téma Next Topic: Godelova veta o neuplnosti
Strana: z 2

executor

Stav: offline

Odoslaný - 19 august 2007 :  22:11:03  Zobraziť profil  Pridať executor do zoznamu priateľov
Ked povies niekomu "Neklam!" tak to berie ako utok na svoju osobu. Co na tom je nepochopitelne??

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 21  ~  Člen od: 03 august 2007  ~  Posledná návšteva: 02 január 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 19 august 2007 :  22:17:27  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
Nie že ja pokladam ale že ludia pokladaju. To už nie je usmernenie Boha že vidíš to čo chceš aby si mi mohol protirečiť a útočiť na mna.

Pôvodne zaslal Azuritko - 19 august 2007 :  21:51:49

Pises v prvej osobe singularu, teda ze ty to tak vnimas. Necuduj sa teda, ze som to tak pochopil. Ak si to myslel inak, vyjadruj sa zrozumitelnejsie.

A prestan ma zase krivo osocovat, ze na teba utocim! Mozno spochybnujem tvoje vyjadrenia, ale nikde som slovkom neutocil na teba!

Pôvodne zaslal Marcelllooo - 19 august 2007 :  22:08:23

A nie je útokom aj samotné spochybnovanie? A od teba to nie je nič iné len to spochybnovanie neuznáš nič. Ja to už cítim ako úplnú netoleranciu a neznášanlivosť voči mojej osobe

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 19 august 2007 :  22:19:29  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Ked povies niekomu "Neklam!" tak to berie ako utok na svoju osobu. Co na tom je nepochopitelne??

Pôvodne zaslal executor - 19 august 2007 :  22:11:03

Ak klame, ci neodovodnene osocuje, tak je to nielenze nepochopitelne, je to navyse i drze.

Ak Azuritko zastaval podobny postoj ako ja a doslo k nedorozumeniu, mohol to napisat jasne asi takto: "Sorry, nevyjadril som sa dost jasne a zretelne, ale nemyslim si, ze vrazda dietata je horsia ako vrazda starsieho. V skutocnosti som si v uvedenom prispevku tiez stazoval, preco to tak ludia chapu." Na to by som mu ja odpisal nieco ako:"Aho sory, tak prepac, myslel som si, ze si to ty myslis. Ale aspon som uviedol jedno z vysvetleni, tak si to nevztahuj na seba".

Takto sa tu teraz dohadujeme o blbosti.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 19 august 2007 :  22:27:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
A nie je útokom aj samotné spochybnovanie?

Ak by som spochybnoval teba, tvoju osobnu integritu, tvoju vaznost ako cloveka, tak iste. Nie som si vsak vedomy, ze by som nieco z uvedeneho urobil.

Ak vsak zastavas nazory, s ktorymi nesuhlasim, tak to uvediem. To nie je utok na teba, ani spochybnenie teba sameho - to je spochybnenie tvojich nazorov v diskusii, ci polemike.

Aspon vidis, ake tazke je mat svoje nazory zalozene len na slepej viere (pre ostatnych - to je nieco o com sme s Azuritkom rozpravali cez PM) bez argumentov. Vlastne o tom hovoril aj Jezis: Pride prvy vetrik a napor vetra...

citácia:
A od teba to nie je nič iné len to spochybnovanie neuznáš nič. Ja to už cítim ako úplnú netoleranciu a neznášanlivosť voči mojej osobe

Neznasanlivost by bola nieco ako toto: Ten blbec Azurit mi lezie na nervy. Alebo, uz zase ten pako Azurit tu nieco pise?

Neber to ako neznasanlivost voci tvojej osobe, lebo tou zatial nedisponujem. Ale ako prilezitost spevnit sa vo svojej viere a vysvetlit ju trpezlivo aj takemu Marcelllooovi.

Alebno si potom stras Marcelllooovov prach zo svojich sandalov...

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zmurka

Odoslaný - 19 august 2007 :  22:29:29  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: zmurka  Pridať zmurka do zoznamu priateľov
citácia:

A možno to vzniklo čiste z toho, že jeden sa vyjadril možno nie úplne presne, ale v kontexte sa to dalo chápať.

Zatiaľ čo druhý s radosťou chytal slovíčka a "bazíroval" na opačnom význame - namiesto aby zachytil a všímal si podstatu.

Život je veľký dar - nepremrhajme ho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 890  ~  Člen od: 28 október 2006  ~  Posledná návšteva: 23 október 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 19 august 2007 :  22:33:21  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal executor - 19 august 2007 :  22:11:03

Ak klame, ci neodovodnene osocuje, tak je to nielenze nepochopitelne, je to navyse i drze.

Ak Azuritko zastaval podobny postoj ako ja a doslo k nedorozumeniu, mohol to napisat jasne asi takto: "Sorry, nevyjadril som sa dost jasne a zretelne, ale nemyslim si, ze vrazda dietata je horsia ako vrazda starsieho. V skutocnosti som si v uvedenom prispevku tiez stazoval, preco to tak ludia chapu." Na to by som mu ja odpisal nieco ako:"Aho sory, tak prepac, myslel som si, ze si to ty myslis. Ale aspon som uviedol jedno z vysvetleni, tak si to nevztahuj na seba".

Pôvodne zaslal Marcelllooo - 19 august 2007 :  22:19:29

No ved ja s tým súhlasím ale aj executor sa čuduje kde si zobral že hovorím ktorá vražda je horšia. Ja práveže hovorím že sú to všetko rovnaké vraždy. Nejak si ma nedobre pochopil. To čo si teraz napísal okrem Ved hovoris, ze stari nemaju take pravo na ochranu pred vrazdou, ako deti. tak s tým súhlasím a nikde v príspevkoch to nevyvraciam ale obhajujem. Teraz si mi dosť ukrivdil ale omylom takže ti odpúšťam
vidiš a už vytrhávaš z kontextu. Ale tam je ešte že ja neviem prečo si to tak ludia myslia. A potom to ešte súvisí s textom dalej to by sa proste malo citovať komplet pochopiť a potom odpovedať lebo som to trochu asi nezrozumitelne napisal ale v podstate tam píšem to čo ty Marcelllooo

Ale ved tieto príspevky boli v podobnom duchu ako si teraz napísal ide zase len o to ako si si ich sám vyložil a ako si ich chcel pochopiť.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

executor

Odoslaný - 19 august 2007 :  22:37:44  Zobraziť profil  Pridať executor do zoznamu priateľov
Presne na to co povedal azuritko som chcel akurat poukazat ale predbehol ma. A zas sa dostavame k tomu ze nevies citat medzi riadkamy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 21  ~  Člen od: 03 august 2007  ~  Posledná návšteva: 02 január 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 19 august 2007 :  23:05:18  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

A možno to vzniklo čiste z toho, že jeden sa vyjadril možno nie úplne presne
Pôvodne zaslal zmurka - 19 august 2007 :  22:29:29

Presne tak, nevyjadril sa dost presne. Coho dosledkom bolo moje zle pochopenie, ze aj on zastava tento nazor.

Za to sa Azuritkovi ospravedlnujem, za zle pochopenie ako i prisudenie mu niecoho, co nezastaval.

Azuritko

Odoslaný - 19 august 2007 :  23:07:35  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
citácia:

A možno to vzniklo čiste z toho, že jeden sa vyjadril možno nie úplne presne

Presne tak, nevyjadril sa dost presne. Coho dosledkom bolo moje zle pochopenie, ze aj on zastava tento nazor.

Za to sa Azuritkovi ospravedlnujem, za zle pochopenie ako i prisudenie mu niecoho, co nezastaval.

Pôvodne zaslal Marcelllooo - 19 august 2007 :  23:05:18

Ospravedlnenie prijímam a ja sa ti ospravedlnujem že som to nenapísal zrozumitelnejšie. Budem sa viac snažiť lepšie formulovať vety a používať rozumnejšie výrazy. Úprimne prepáč.

Rímskokatolík

Marcelllooo

Odoslaný - 19 august 2007 :  23:12:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

A možno to vzniklo čiste z toho, že jeden sa vyjadril možno nie úplne presne, ale v kontexte sa to dalo chápať.

Zatiaľ čo druhý s radosťou chytal slovíčka a "bazíroval" na opačnom význame - namiesto aby zachytil a všímal si podstatu.

A zatial niekto treti ma predsudky a predpoklada u druheho zly umysel?

Marcelllooo

Odoslaný - 19 august 2007 :  23:13:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Ospravedlnenie prijímam a ja sa ti ospravedlnujem že som to nenapísal zrozumitelnejšie. Budem sa viac snažiť lepšie formulovať vety a používať rozumnejšie výrazy. Úprimne prepáč.

Pôvodne zaslal Azuritko - 19 august 2007 :  23:07:35

OK.

zmurka

Odoslaný - 19 august 2007 :  23:22:41  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: zmurka  Pridať zmurka do zoznamu priateľov
citácia:
A zatial niekto treti ma predsudky a predpoklada u druheho zly umysel?

No - ako sme to tu pozorovali...
Podľa môjho názoru to boli fakty z diskusných príspevkov

Život je veľký dar - nepremrhajme ho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 890  ~  Člen od: 28 október 2006  ~  Posledná návšteva: 23 október 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 19 august 2007 :  23:24:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
No - ako sme to tu pozorovali...

... predpokladali ste u druheho zly umysel?

executor

Odoslaný - 20 august 2007 :  00:00:06  Zobraziť profil  Pridať executor do zoznamu priateľov
Ak sa do toho mozem vlozit tak musim povedat ze to co sa tu deje uz vobec nieje k teme. Ak sa chcete hadat je tu PM. Tam si vydiskutujte vsetko co mate proti sebe. Ja som svoju odpoved dostal a ked sa tu ma niekto hadat nevidim dovod aby bola tato tema dalej otvorena.

Strana: z 2 Previous Topic: Godelova veta o neuplnosti - II Téma Next Topic: Godelova veta o neuplnosti  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06