Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Príbeh Fedora15
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Príbeh Fedora Téma Next Topic: Vianocne stretnutie?
Strana: z 2

Laco

Stav: offline

Odoslaný - 28 december 2006 :  14:02:38  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal juja
...nie je vôbec na mne, ani hádam tu nie, ho posudzovať...

Viem/e, že nie, ale mal som pocit, že nie si celkom v obraze, teda, že si nepoznala začiatok príbehu, ktorý tu samozrejme rozoberáme aj na ponaučenie pre iných.

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 28 december 2006 :  14:19:44  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
mal si pravdu nepoznala som, vyššie som teda napísala môj názor. Ďakujem ešte raz!

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

ena5

Odoslaný - 28 december 2006 :  14:39:07  Zobraziť profil  Pridať ena5 do zoznamu priateľov
Prepáčte ,ale som zle odoslala príspevok na novú tému sorry ale nejak som mimo...stále

Počet príspevkov: 7  ~  Člen od: 22 december 2006  ~  Posledná návšteva: 18 január 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 28 december 2006 :  14:51:10  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
jasné, ale ja si myslím, že nič nie je stratené, všetko potrebuje svoj čas, aj bolesť, aj odpúšťanie.

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 2 Previous Topic: Príbeh Fedora Téma Next Topic: Vianocne stretnutie?  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06