Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Vianocne stretnutie?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Príbeh Fedora15 Téma Next Topic: Slovensky Davinciho kod
Strana: z 2

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 05 december 2006 :  18:59:30  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tymto pozyvam vsetkych starych (aj tych co uz sme prestali prispievat) a novych diskutujucich na osobne predvianocne stretnutie v dnoch medzi

16.12. - 23.12.

na mieste, ktore sa urci vseobecnym konsenzom.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 05 december 2006 :  20:37:24  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
BojnicE? ako to tu uz minule odsuhlasili niektori?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 05 december 2006 :  21:26:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

BojnicE? ako to tu uz minule odsuhlasili niektori?

Vianocne nie. Uz je zima. To musi byt niekde, kde je zazemie, teplo domova a jedlo.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 06 december 2006 :  09:01:06  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja viem, nece sa ti cestovat po slovensku.....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 06 december 2006 :  09:31:22  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

ja viem, nece sa ti cestovat po slovensku.....

Ide o Vianocne POSEDENIE, nie o Vianocny VYLET.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 06 december 2006 :  18:26:09  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
a to mi ces povedat ze sa v Bojniciach neda posediet? Pali sak mu cosi povedz,....

Marcelllooo

Odoslaný - 06 december 2006 :  19:45:33  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

a to mi ces povedat ze sa v Bojniciach neda posediet?

Mame tam take dobre zazemie? Je tam dobre dopravne spojenie, aby sa dalo ist neskoro domov?

quote:
Pali sak mu cosi povedz,....

Noo, nic.

Ales

Odoslaný - 06 december 2006 :  22:10:18  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
no bojnice su pri prievidzi... neni to taky zapadakov.... tak potom nove mesto....

Marcelllooo

Odoslaný - 07 december 2006 :  08:13:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

no bojnice su pri prievidzi... neni to taky zapadakov....

A z Prievidze su blbe spoje.

quote:
tak potom nove mesto....

Tam budeme kde_?

Ales

Odoslaný - 07 december 2006 :  17:17:01  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ty si este nebol v novom meste nad vahom?

Marcelllooo

Odoslaný - 07 december 2006 :  21:36:15  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

ty si este nebol v novom meste nad vahom?

A kde tam budeme v tom NMnV_?

Mato

Odoslaný - 07 december 2006 :  22:07:35  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Najprv by sa snad mohli vyjadrit ludia, ci vobec maju zaujem a az potom budeme riesit kde.

Na margo Prievidze som raz dostal pesnicku od nemenovanej skupiny ktora sa volala Najvacsia diera je Prievidza

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 08 december 2006 :  09:37:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Najprv by sa snad mohli vyjadrit ludia, ci vobec maju zaujem a az potom budeme riesit kde.

Na margo Prievidze som raz dostal pesnicku od nemenovanej skupiny ktora sa volala Najvacsia diera je Prievidza

Najvacsia diera je Prievidza, Prievidza je vyborna. Dobra rit je aj Dubnica a Kremnica a Lucenec. Protipoziarna zbrojnica, Satinsky a Lasica. Kukurica a petlica...

Vsimnime si vsak jedneho zaujimaeho faktu: Vo vypocte miest v danej pesnicke chyba Bratislava, Malacky, Skalica a Senica (cize Zahorie), ktore su najlepsie!

Vlastne - tam by to malo byt.

Ales

Odoslaný - 08 december 2006 :  10:48:17  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
navrh : Trnava

Marcelllooo

Odoslaný - 08 december 2006 :  10:54:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
SENICA

Ales

Odoslaný - 08 december 2006 :  10:56:44  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
dobre, ale robis hostitela.....

Marcelllooo

Odoslaný - 08 december 2006 :  11:11:03  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
S.E.N.I.C.A.

Mato

Odoslaný - 08 december 2006 :  11:23:57  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Co znamena tatto skratka?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 08 december 2006 :  11:33:11  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
SENICA

Ales

Odoslaný - 08 december 2006 :  12:23:20  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
a naco to duplujes ked som suhlasil?

Marcelllooo

Odoslaný - 08 december 2006 :  12:37:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
SENICA

Ales

Odoslaný - 08 december 2006 :  13:43:07  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
zabezpecujes miesto kde si pojdeme sadnut, popripade odvoz z/na stanicu (pravdepodobne pojdem smer blava)....je ti to dufam jasne?

Marcelllooo

Odoslaný - 08 december 2006 :  13:52:52  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
SENICA

Laco

Odoslaný - 08 december 2006 :  15:10:53  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
Ešte nedávno existoval v Senici hotel Branč, bolo to tam tiché, aj trochu lacnejšie, pretože tam praxujú (praxovali?) učni kuchári-čašníci.

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 09 december 2006 :  19:27:03  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
quote:
A z Prievidze su blbe spoje.
pises ako keby ta nemal kto odviezt Ale myslim ze je relativne jedno kde to bude, sak Slovak je doma vsade. Ale mysim ze by to malo byt na hlavnom zeleznicnom tahu BA-ZA-LM-PP-KE, kedby chcel niekto prist spojom, aby to mal v pohode. Takze Kosice?

Dufam z moj prispevok nebude zmazany ani dodatocne upravovany. Inak som rad, ze som stihol prispiet pred zamknutim temy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 09 december 2006 :  19:34:46  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Ježkove gätky, Lajoš, čakala som Bratislavu , priskoro som sa začala tešiti

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 2 Previous Topic: Príbeh Fedora15 Téma Next Topic: Slovensky Davinciho kod  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06