|
Odoslaný - 16 jún 2005 : 16:22:11
|
Tvoje myšlienkové pochody som pochopil. OK. My nie sme odborníci. Ale chápeš aj interpretáciu tých, ktorí sa tomu venujú a študujú to a dlhé roky sa táto definícia aj napriek pokroku ľudského zmýšľania nezmenila? |
2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22 Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem! |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2806 ~
Člen od: 11 august 2004 ~
Posledná návšteva: 22 február 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 jún 2005 : 16:25:48
|
to ze niekto dlhe roky nieco studuje este neznamena ze danu vec vie dobre interpretovat a o pokroku ludskeho myslenia by sme tiez mohli viest polemiku, ktorym smerom sa ubera. Ale OK. |
Počet príspevkov: 2570 ~
Člen od: 29 február 2004 ~
Posledná návšteva: 16 február 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 jún 2005 : 17:30:31
|
quote: Pôvodne poslal alesko
ja neviem chlapci ale bavit sa presne o cislach, ked clovek nevie kolko je na slovensku knazov nie to na celom svete. a na zaklade jedneho dvoch hadzat do vreca ostatnych, to musite byt prinajmensom svaty, aby ste si to mohli dovolit, ludia, to sme ani nevedeli ze taki svatci ziju medzi nami. Milan, teraz vazne, existuju take pripady, urcite. to ako keby si ty raz klamal a odvtedy by ti kazdy hovoril klamar.
Nie o cislach sa bavit nemusime ale o tom ze ide o pohorsenie gigantickych rozmerov ano A je jedno kolki to boli . Najhorsie je , ze sa o tom dlhe roky vedelo a tutlalo sa to . To je fakt . |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 16 jún 2005 : 19:16:19
|
bozska ustanovizen = nieco ustanovene Bohom ludska ustanovizen = nieco ustanovene ludmi bozsko - ludska ustanovizen = nieco ustanoven Bohom spolu s ludmi ale Cirkev neustanovili ludia, tu stanovil jedine Boh, takze to, ze je tvorena ludmi este neznamena, ze je to bozsko - ludska ustanovizen.
Bingo Lajoš... máš pravdu! |
Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda. <°)))))><( |
Počet príspevkov: 4769 ~
Člen od: 06 december 2003 ~
Posledná návšteva: 28 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 jún 2005 : 17:37:40
|
Rex, rex ...
Som saleziansky chovanec, bol som kontakte s podzemno cirkvou este pocas komunizmu. Z mojho bezprostredneho okolia(nasej partie) si vybralo cestu povolania viacero chalanov. U jedneho knaza som dokonca 2 roky byval ...
Poznam sukromie viac knazov, kolko si ty maximalne videl nazivo pokope ...
A hovorim ti uprimne, nepoznam jedneho pedofila. Videl som problemy s peniazmi, problemy s alkoholom, s dievcencami. Ale sexialne delikty ani jeden. Som slepy, hluchy, alebo tu verejne klamem ?
Nie moje zistenia su irelevantne, ale to co tu tvrdis. Ponuknes nejaky link a na zaklade toho ides prezentovat teorie. Vyzyvam ta teda, povedz ty meno jedneho pedofilneho knaza, ktoreho osobne poznas, resp. poznas jeho pribeh ... Pri takej statistike by to nemal byt problem ...
|
|
|
|
Odoslaný - 17 jún 2005 : 17:42:50
|
Prepac vlkodlak, preniesol som celu homosexualitu do hadok a polemik, mohol by si tam preniest tento tvoj prispevok a tu ho zmazat? Eventualne mi daj vediet ked budes hotovy a aj ho tu zmazem. Dakujem. Sem: http://www.blumental.sk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=443 |
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 19 jún 2005 : 07:33:23
|
Kasli na to, pomaz co chces. Vsak o nic dolezite neide. |
|
|
|
Odoslaný - 19 september 2005 : 09:47:29
|
Ľudkovia, boli ste niektorí v Petržalke na sv. omši a na slávnostnej procesii? Ja som bol a bolo parádne - úžastný duchovný zážitok.
|
2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22 Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem! |
Počet príspevkov: 2806 ~
Člen od: 11 august 2004 ~
Posledná návšteva: 22 február 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 október 2005 : 12:22:44
|
quote: Pôvodne poslal pavelba
bozska ustanovizen = nieco ustanovene Bohom ludska ustanovizen = nieco ustanovene ludmi bozsko - ludska ustanovizen = nieco ustanoven Bohom spolu s ludmi ale Cirkev neustanovili ludia, tu stanovil jedine Boh, takze to, ze je tvorena ludmi este neznamena, ze je to bozsko - ludska ustanovizen.
Bingo Lajoš... máš pravdu!
lenze bola ustanovena pre ludi, alebo Pana, Boha? |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 október 2005 : 20:42:55
|
Bozsko - ludska ustanovizen = ustanovena Bohom skrze ludi |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
|
|
|