Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 chat
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Forum - velkost Téma Next Topic: Chybicka sa vludila  

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 08 august 2006 :  20:46:09  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
http://denar.xf.cz/chat/chat_reg.php

davam vam k dispozici chat. ide mi o to aby ked sa tu zideme online, mohli si spolocne podebait a pritom nemuseli zatazovat databazu. resp. online debata niekedy skrati aj to co sa tu bavime uz povedzme tyzdne...

islo mi skor o temy ktore su osobne... a nie kazdy ma icq, skype... msn a podobne. a nie kazdy mas cas to zhanat najme ked kazdy z nas je na niecom inom.... a najme ked mne icq nefunguje...

ak zanechate tu odkaz o case kedy budete na nete(aspon den vopred), pokusim sa dostavit sa a mozme si podebatit.... ak cchete dohodnite sa medzi sebou a mozete aj vy ostatni. ide mi o registrovanych na krede.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 08 august 2006 :  20:59:13  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ja by som bol rad keby som si tam mohol podebatit s pavelbom, mal by si cas pavel? napis kedy vo stvrtok 10.8. ja sa pokusim prisposobit.

alebo i vlcko, potesim sa i ked obidvja pridete... kedze stretnut sa normalne bude asi problem.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 09 august 2006 :  22:15:20  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
arpad dohodneme sa na vikend?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 13 august 2006 :  23:49:55  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
oprava
http://denar.xf.cz/chat

uvod je po nemecky ale ja to casom prelozim.
mannlich - muž
weiblich - žena

Previous Topic: Forum - velkost Téma Next Topic: Chybicka sa vludila  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06