Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Modlitba
 Prosba o modlitbu
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Prosím o pomoc a modlitbu Téma Next Topic: Čo je modlitba?
Strana: z 2

Benjamín

Stav: offline

Odoslaný - 26 júl 2006 :  18:37:21  Zobraziť profil  Pridať Benjamín do zoznamu priateľov
Prosím o modlitbu za uzdravenie. Mám depresiu, neurózu, som škrupulant a som homosexuálne cítiaci, aj keď som nikdy nemal priateľa. Chodím k psychiatrom a psychológom už 6 rokov, ale príliš mi to nepomáha. Ale možno je úspech aj to, že sa to už nezhoršuje a začínam užívať polovičné dávky antidepresív. Mám aj duchovného sprievodcu, ale zatiaľ mi ani to zvlášť nepomohlo. Bol som už aj u exorcistu.
Tento víkend sa chystám na semínár o vnútornom uzdravovaní. Bol som už na viacerých takýchto akciách, ale vždy som odtiaľ odchádzal so silnou depresiou, že sa nič nestalo. Ale Boh zrejme nechce konať v mojom prípade zázračne, ale krok za krokom, trvá to však už veľmi dlho a teraz som navyše v stave, keď už vôbec neviem, čo bude. Horko - ťažko som skončil vysokú školu, uvedomil som si, že psychickou prácou, aj keď by ma bavila, sa rozhodne živiť nemôžem, nemám na to síl a k manuálnej mám odpor a ani nemám danosti, neuveriteľne ma unavuje, ale bez práce len ešte viac upadnem do depresie. Neviem ako ďalej.
Prosím o modlitbu. Nech sa Boh nado mnou zmiluje a uzdraví ma pre svoje milosrdenstvo!

Benjamín

Počet príspevkov: 3  ~  Člen od: 26 júl 2006  ~  Posledná návšteva: 02 august 2006 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 26 júl 2006 :  18:50:28  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
benjamin normalne mam pocit ako keby som v depke prispel ja sem, teda okrem pszchiatrov a pszchologov a antidepresiv. ale ak chces, a nie si moc daleko od Tn mozem prist za tebou a zmlatit ta. bitka obcas pomaha. ale taku chut mlatit iba gmk by zvadol...
modlit sa pre istotu nebudem ale drzim palce, a aked sa z toho dostanes, porad. inac ak chces napis na alesko@cenntrum.sk a poradim. alebo aspon vypocujem.
ale rozhodni napis. to ti odpoírucam, a napis aj odkial si, mozno zbehnem za tebou na pokec.... su veci ktore mam vyriesene a som presiel podobnymi hlupostami ako ty, takze chapem co prezivas. ale z tej homosexuality si nic nerob. to zazil v zivote kazdy muz. smola je len ta ze niektorych to tak oslovilo ze v tom ostali.
napis.... co najskor ako chces a mozes.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 26 júl 2006 :  19:56:24  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Benjamín, budem na Teba myslieť a neboj, Aleško je dobrý, teda fajn kámoš, takže s tou "bitkou" to nebude také zlé

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 26 júl 2006 :  20:06:46  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
juja ma pravdu nemyslel som to vazne s tou bitkou...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

arpad

Odoslaný - 27 júl 2006 :  12:52:12  Zobraziť profil  Pridať arpad do zoznamu priateľov
Benjamín, cením si Tvoju odvahu otvorene sem napísať.
Tvojim úspechom je aj to, ako si napísal, že už berieš iba polovičnú dávku liekov. To je výborné.
Verím, že Boh s Trebou chce jednať a úplne Ťa zbaviť Tvojich problémov.
V tomto je Tvoj záujem a snaha mimoriadne dôležitá. Pozri, Boh hovorí, že má cenu sa snažiť:

Proste, a bude vám dané; hľadajte a najdete; klepte a otvorí sa vám;
lebo každý, kto prosí, berie; kto hľadá, nachádza, a tomu kto klepe, bude otvorené. (Lukáš 11:9,10)

Poznám sa s ľudmi, ktorý boli z podobných problémov vyslobodení. Medzi kresťanmi to nie je nič neobvyklé, že sa modlia za uzdravenia, a to akéhokoľvek charakteru.
Ak by som Ti mal poradiť, hľadaj veriacich kresťanov, ktorí veria tomu, že modlitba k Bohu je účinná. V Biblii je o nich napísané:

A uverivších budú sprevádzať tieto znamenia: v mojom mene budú vyháňať démonov, budú hovoriť novými jazyky,...
...na chorých budú vzkladať ruky, a budú uzdravení.
(Mar 16:17-18)

Je to poslanie kresťanov veriacich Božiemu Slovu. Ja mám osobnú skúsenosť s uzdravujúcou modlitbou pri epilepsii a viem, že

modlitba viery uzdraví chorého, a Pán ho pozdvihne, a jestli urobil hriechy, odpustí sa mu.

Ak takýchto kresťanov vo svojom okolí nepoznáš, napíš mi do mailu, rád Ti odpoviem, alebo sa budem osobne modliť.

Všetko môžem, ale nie všetko prospieva.

Počet príspevkov: 672  ~  Člen od: 20 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 01 apríl 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 27 júl 2006 :  13:53:49  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal arpad
Ak takýchto kresťanov vo svojom okolí nepoznáš, napíš mi do mailu, rád Ti odpoviem, alebo sa budem osobne modliť.

Předpokládám, že se budeš osobně modlit, i když mejl nedostaneš.
O to zřejmě Benjamin prosí.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Benjamín

Odoslaný - 28 júl 2006 :  12:09:33  Zobraziť profil  Pridať Benjamín do zoznamu priateľov
Ďakujem všetkým za reakciu. Dôvod, prečo som sem písal, bola predovšetkým prosba o modlitbu, ale aj tak vďaka. Ak sa za mňa budete modliť Aleško, Arpád,Juja a Radek, urobíte pre mňa maximum, čo teraz môžte.

Benjamín

Počet príspevkov: 3  ~  Člen od: 26 júl 2006  ~  Posledná návšteva: 02 august 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 28 júl 2006 :  14:02:39  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Ale je ešte jeden príhovorca, ten Spravodlivý, Kristus. Aj Ty musíš ísť za Ním. On oslobodzuje.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Benjamín

Odoslaný - 02 august 2006 :  12:17:46  Zobraziť profil  Pridať Benjamín do zoznamu priateľov
Ďakujem všetkým za modlitby a tým, čo poslali komentáre aj za ne.
Seminár mi pomohol uvedomiť si koľko môžem mať rán, a to aj z ranného detstva a obdobia pred narodením, tiež som sa dozvedel cez maminu, ktorá bola na seminári, o ľuďoch z našeho rodu, od ktorých by som mal čo negatívneho zdediť. A ak je pravda, že Boh trestá neprávosti predkov na potomkoch, tak je čo uzdravovať. Dám slúžiť za mojich predkov omšu, odpúšťam im. Na podobnom seminári som už bol a odchádzal som z neho s ťažkou depkou, že Boh ma neuzdravil. Neuzdravil ma ani teraz, ale žiadna depka sa nedostavila. A to som sa už veľa krát pri akciách zameraných aj na uzdravovanie snažil nič neočakávať, prijať to, čo príde, ale vždy to tou depresiou skončilo. Tentokrát to tak nebolo. Verím, že sa tak stalo aj vďaka Vašim modlitbám.
P.S.Anikó, máš pravdu, aj ja musím ísť za ním a aj idem.
Arpád, veľká vďaka za svedectvo o uzdravení z epilepsie. CHvála Pánovi!!!
Aleško, veľmi si vážim ochotu pomôcť aj inak ako modlitbou. Snáď Ti neskôr napíšem, teraz však potrebujem oddych, odísť na chvíľu z domu, najlepšie v prírode.
Ešte raz vďaka všetkým za modlitby!

Benjamín

Počet príspevkov: 3  ~  Člen od: 26 júl 2006  ~  Posledná návšteva: 02 august 2006 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 02 august 2006 :  12:23:30  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal rad.ek

quote:
Pôvodne poslal arpad

Předpokládám, že se budeš osobně modlit, i když mejl nedostaneš.
O to zřejmě Benjamin prosí.

Arpad nam chcel povedat, ze on splna kriteria dobreho krestana, ale my nie, nepochopil si?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 02 august 2006 :  15:59:37  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Benjamín

..aj ja musím ísť za ním a aj idem.
Nech Ti Kristus požehná, posilní.. Sláva MU.
Dnes som uvažovala, ako sa občas ťažko pozerá na nebesia /na to čo je hore/, tá naša "zemskosť" ťahá dosť dole.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 03 august 2006 :  10:28:58  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal arpad

Benjamín, cením si Tvoju odvahu otvorene sem napísať.
Tvojim úspechom je aj to, ako si napísal, že už berieš iba polovičnú dávku liekov. To je výborné.
Verím, že Boh s Trebou chce jednať a úplne Ťa zbaviť Tvojich problémov.
V tomto je Tvoj záujem a snaha mimoriadne dôležitá. Pozri, Boh hovorí, že má cenu sa snažiť:

Proste, a bude vám dané; hľadajte a najdete; klepte a otvorí sa vám;
lebo každý, kto prosí, berie; kto hľadá, nachádza, a tomu kto klepe, bude otvorené. (Lukáš 11:9,10)

Poznám sa s ľudmi, ktorý boli z podobných problémov vyslobodení. Medzi kresťanmi to nie je nič neobvyklé, že sa modlia za uzdravenia, a to akéhokoľvek charakteru.
Ak by som Ti mal poradiť, hľadaj veriacich kresťanov, ktorí veria tomu, že modlitba k Bohu je účinná. V Biblii je o nich napísané:

A uverivších budú sprevádzať tieto znamenia: v mojom mene budú vyháňať démonov, budú hovoriť novými jazyky,...
...na chorých budú vzkladať ruky, a budú uzdravení.
(Mar 16:17-18)

Je to poslanie kresťanov veriacich Božiemu Slovu. Ja mám osobnú skúsenosť s uzdravujúcou modlitbou pri epilepsii a viem, že

modlitba viery uzdraví chorého, a Pán ho pozdvihne, a jestli urobil hriechy, odpustí sa mu.

vies arpad, niekedy napr. fyzicka choroba je znakom duchovnej alebo dusevnej choroby. a proste odstavi cloveka len aby si mohol odpocinut.
alebo preto aby ho uchranil tooh ze velkym nadsenim sa posunie tam kam nema... teda neprajem nikomu zle ani chorobu. ale treba ju prijat.
a pomoct tomu cloveku po duchovnej i dusevnej stranke. takze myslim si ze Jezis uzdravoval na dialku. Ty to nedokazes? to mas tak slabu vieru?

miska

Odoslaný - 21 august 2006 :  20:15:49  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Mily Benjamin,
mila mi je Tvoja uprimnost, pripajam sa k modlitbam....
Z Tvojho mailu mam pocit, ze nesies kriz za svojich predkov, na odcinenie ich hriechov, obetuj tieto Tvoje trapenia za nich...a ako sam pises, nechces cakat zazraky, Pan Ta uzdravuje postupne....On by Ta mohol uzdravit hned, ale Tvoj kriz je mu vzacny,preto neklesaj na duchu ked nevidis ziadne zlepsenie, Pan Ta miluje a nezabuda na Teba.
Verim, ze Ta nenecha padnut a kriz Ti ulahci alebo odnime. Prajem vela Bozieho pokoja.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 21 august 2006 :  20:26:19  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal miska

Mily Benjamin,
On by Ta mohol uzdravit hned, ale Tvoj kriz je mu vzacny,preto neklesaj na duchu ked nevidis ziadne zlepsenie, Pan Ta miluje a nezabuda na Teba.

Toto je peknou odpoveďou aj pre Aleška, ale i pre iných pochybujúcich. Takto sa dívať na vlastný, či kohosi iného kríž, hádam ani mne ešte v makovici neskrslo

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 21 august 2006 :  20:28:14  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
juja ja za seba nebudem komentovat misku si dost vazim na to aby som jej vynadal...

miska

Odoslaný - 22 august 2006 :  23:32:31  Zobraziť profil  Pridať miska do zoznamu priateľov
Alesko, ja som nic zle nemienila...co som napisala, ze by Ta to mohlo nahnevat

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 638  ~  Člen od: 03 január 2004  ~  Posledná návšteva: 17 júl 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 23 august 2006 :  09:34:15  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
nie tz ale juja.... bozechran ....

janka

Odoslaný - 28 november 2006 :  07:33:37  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
priatelia, chcem vas poprosit o modlidbu

s mojim priatelom sa chceme zasnubit, a diabol nam kladie prekazky
malo by to byt o dva tyzdne v nedelu

dakujem vam

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 28 november 2006 :  08:59:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal janka

dakujem vam

Je to diabol, a ci niektori ludia, ktori si inak predstavuju vase zivoty_?

Kazdopadne, moju modlidbu mas v lubovolnom pripade.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 28 november 2006 :  17:57:24  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
To: Janka

Nem boj. Ak je to ten partner, ktorého Ti Boh vybral.... všetko dobre dopadne. Nuž a ak nie, nemáš čo ľutovať.... a tiež to v konečnom dôsledku pre Teba dobre dopadlo!

Reagujem tak preto, lebo si nedefinovala, o aké prekážky ide... a to pri zamilovaných je veľmi komplikované.... určiť, či Ti kladie do cesty prekážky satan, alebo či Ti Boh, prostredníctvom DS hovorí "ruky preč".

Ale ak mu budeš veriť, všetko bude ok.

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rad.ek

Odoslaný - 28 november 2006 :  23:58:53  Zobraziť profil  Pridať rad.ek do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal janka

dakujem vam

Janka,
připojuji se ke GMK.
Počítej s mou modlitbou.

rad.ek

Počet príspevkov: 2120  ~  Člen od: 02 január 2006  ~  Posledná návšteva: 09 august 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 29 november 2006 :  09:52:24  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
dakujem vam!

za modlidby aj za povzbudko

myslim, ze je to ten pravy, vsetko tomu naznacuje, uz od zaciatku ako sa pozname
len nasi akosi zacali streckovat, aj ked vedeli, ze nechodime spolu pre srandu a vymyslaju si rozne dovody, preco to odkladat
sa mi zda, ze sa hlavne mamina boji, ze ma strati, pretoze by som bola 170 km od domu...co som aj terazma inu predstavu o mojom zivote...inak nikdy som si nemyslela, ze prave s tymto budu problemy...a tak...

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Laco

Odoslaný - 29 november 2006 :  11:59:13  Zobraziť profil  Pridať Laco do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal janka
...ze sa hlavne mamina boji, ze ma strati...

Milujem Juríkov program Theophilos, hneď tam nájdem, čo potrebujem:

Matúš 19:5 a povedal: Preto opustí človek otca i mať a bude sa pridŕžať svojej ženy, a tí dvaja budú jedno telo?

Marek 10:7 Preto opustí človek svojho otca i mať a bude sa pridŕžať svojej ženy.

Efezským 5:31 Zato opustí človek svojho otca i svoju mať a pripojí sa ku svojej žene, a tí dvaja budú v jedno telo.

Samozrejme, platí to podľa zvyklostí krajiny, teda u nás aj pre ženu, ktorá hodlá pre založenie novej rodiny opustiť rodičov. Vaši to určite pochopia, spomínala si, že si kvôli nim kedysi musela chodiť do kostola.

Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 746  ~  Člen od: 24 október 2006  ~  Posledná návšteva: 31 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

pavelba

Odoslaný - 29 november 2006 :  12:24:27  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: pavelba  Pridať pavelba do zoznamu priateľov
Drahý Pane.
Modlíme sa za našu sestru Janku i za jej priateľa, s ktorým sa rozhodla naplniť Tvoje zasľúbenia. Daj im prosím silu, žehnaj im na ceste k manželstvu, ak je to v súlade s Tvojou vôlou. Upevni ich vo viere, osláv sa v ich životoch tak, aby poznali, že zväzok nad ktorým uvažujú je z Tvojej strany odobrený. Týmto sa ja i moja rodina pripája k bratom a sestrám, ktorým nie je ľahostajný osud Tvojej ovečky a našej setry. Nech je Tvoje rozhodnutie akékoľvek, budeme Ťa chváliť, oslavovať, lebo Tebe patrí všetka moc na zemi i nebi na veky. Sláva Tebe Pane, Haleluja, dej sa Tvoja vôla.
Amen.

PS. Theophilos je ozaj úžasný program, Laco....

Jedine Boh, Jedine Viera, Jedine Písmo, Jedine Pravda.
<°)))))><(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4769  ~  Člen od: 06 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 máj 2007 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 29 november 2006 :  13:03:25  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
amen! pavel

dakujem!

janka

Odoslaný - 04 december 2006 :  14:24:26  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
dakujem vam velmi pekne za cas, ktory ste venovali modlidbe za nase zasnuby...a zaroven vas chcem poprosit, aby aj pripravy na svadbu prebehli v pokoji

velmi mi pomohli modlidby, ktore pan boh vypocul...pretoze ked som prisla teraz v sobotu domov...mamina na mna spustila take slova, ktore sa ma velmi dotkli, pretoze boli vymyslene...mala som sto chuti odist naspat do ba, a aj som bola rozhodnuta, ze vecer pojdem...isla som sa do izby vyplakat...pan boh mi vnukol myslienku, aby som tu moju bolest obetovala za maminu, tak som mu to tak povedala...o chvilu ma plac presiel a ja som mala velku silu ist za maminou a vysvetlit jej, ze to co si namysla, si naozaj len namysla a ze to skodi mne a aj jej...ona to s bozou pomocou pochopila, ospravedlnila sa mi...uz som potom nemusela utekat z domu:)
celkom v pokoji, bez obvinovania a neviem coho sme sa rozpravali o zasnubach, aj ked sme sa nedohodli, aby to bolo tu dalsiu nedelu
v nedelu chcel moj nastavajuci zavolat mamine, ze on sa s nou porozprava...toho som sa velmi bala, ze sa to zacne vsetko odznova, lebo ja som jej v podstate ustupila, aby sa ten termin odlozil na buduci rok
prosila som pana boha aby nam dal silu, nech by mu povedala cokolvek...
a ake bolo moje prekvapenie, ked mu poevdala, ze si tie zasnuby mozeme urobit aj sami
my sme chceli aby tam boli aj nasi rodicia, no nakoniec som rada, ze napriek vsetkemu mame aspon ich suhlas a uz nie su koli tomu zvady

este raz vam dakujem a dakujem aj panu bohu!

Strana: z 2 Previous Topic: Prosím o pomoc a modlitbu Téma Next Topic: Čo je modlitba?  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06