Všetky fóra
Duchovná časť
Modlitba
Prosím o pomoc a modlitbu |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 28 február 2008 : 10:24:29
|
Prosím o modlitby za seba a svoju rodinu, ktorá je v problémoch a trápi sa. Som smutná aj sama zo seba, že nedokážem nájsť tú správnu cestu a stále upadám do hriechov. Mám problém aj nájsť si prácu a v rodine máme okrem fyzických,psychických a iných trápeniach, aj finančné, pretože členovia našej rodiny sú na tom zdravotne a niektorí aj psychicky dosť zle, tak si nemožu nájsť prácu.Prosím pomodlite sa za mňa, aby Pán zasiahol do môjho života a dal mi vedieť akou cestou mám ísť, čo mám robiť, aby som žila pre neho.
Ziadost o financnu pomoc a cislo uctu bolo odstranene. Ak ma niekto zaujem pomoct aj tymto sposobom, odporucam osobny kontakt so ziadatelkou. Prevadzkovatel fora neprebera ziadnu zodpovednost za pripadnu financnu stratu darcu. Admin
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1 ~
Člen od: 28 február 2008 ~
Posledná návšteva: 28 február 2008
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 február 2008 : 10:51:12
|
-
- nebyť toho účtu, možno by by som aj uveril.... ale ako to, že nikdo nepripojil aspoň dáke slova útechy, ubezpečenie, že sa aspoň teda pomodlí ? .... čo je?, ......kresťanská láska sa vytráca ? |
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 február 2008 : 11:53:10
|
Za túto kresťanku sa už modlilo viac ľudí - aj ja. |
Počet príspevkov: 514 ~
Člen od: 31 júl 2007 ~
Posledná návšteva: 25 november 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 február 2008 : 11:53:53
|
Ale no, mój...kresťanská láska sa nevytráca, ale máš aj Ty šancu, ako ľudomil, tiež niečo utešujúce napísať! No, skús... |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 február 2008 : 14:59:07
|
Tento alebo veľmi podobný text - ale zaujímavé - s tým istým číslom účtu - sa už objavil na viacerých internetových stránkach - niekde si dali námahu už aj vymenovať konkrétne stránky s týmto príspevkom...
Taktiež podali informáciu, že autor príspevku nereaguje na žiadnu ponúknutú pomoc - takže - sami si vytvorte názor, o čo asi ide... |
Život je veľký dar - nepremrhajme ho
|
Počet príspevkov: 890 ~
Člen od: 28 október 2006 ~
Posledná návšteva: 23 október 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 február 2008 : 21:23:11
|
|
|
Odoslaný - 29 február 2008 : 22:28:00
|
Ale veď Maťo sa k tomu hneď na začiatku vyjadril najsprávnejšie, ako sa len dalo. Čo ešte k tomu treba dodať? |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 február 2008 : 23:36:08
|
len toľko, že tomu príbehu neverím, a myslím si, že ani mnohí z vás ...
.... ale prečo sa k tomu nikdo nevyjadrí nahlas ? - milan
akoze sa nevyjadril!,? admin vymazal cislo uctu a zmurka podala dostatocne vysvetlenie - upozornenie o co ide. Treba sa k tomu este vyjadrovat? Ak myslis ze ano, tak pre tych, ktori este nemali tu "cest", tak mozem povedat, ze toto bolo uplne "vzorovy" priklad - klišé, podla ktoreho postupuju takmer vsetci podvodnici... Preto treba byt opatrny a rozlisovat. Vo voľnom case sa venujem charitativnej činnosti a tak viem o tomto svoje... Ludia, ktori su skutocne v nudzi, tak vacsinou s tym nechodia "na bubon", rozhodne nie takymto sposobom a o ich situacii sa dozvieme vacsinou az cez vsimavych znamych, katechetky v skole a pod. A konkretnu pomoc potom treba riesit velmi taktne a s citom. Uvedeny problem ma vsak zaroven "inspiroval" k tomu, ze chcem tak trocha apelovat aj na nas vsetkych na tomto fore, aby sme si vsimali viac ludi v svojom najblizsom okoli, v akej su situacii, ak im nevieme sami pomoct, upozornili niektoru organizaciu, ktora sa zapodieva takouto cinnostou, alebo ich "navigovali" na prislusny urad, ak su sami bezradni a casto zaskoceni novou situaciou (strata zamestnania, odchod partnera, casty pripad tyranie deti a matiek a pod.) A niekedy uplne staci zaujem človeka o jeho problem, mile slovo.. Ponuknut starej, osamelej susedke ze jej napr. prinesieme nakup a pod. Neodvracajme sa vsak s odporom ani od tych, ktori klesli az na dno a ziju na ulici. Niektori znami mi hovorili, ze peniaze im netreba davat, lebo ich prepiju a prefetuju, jedlo vraj zahodia, tak im nedavaju nic. Je to pravda, peniazmi im nerobime dobru sluzbu, ale ja sa napr. snazim, ked idem do kostola , (tam ich postava najviac), a nemyslim tym iba nedelu,zobrat so sebou nieco z jedla co mame doma navarene a este sa mi zatiaľ nestalo, ze by vdacne neprijali, hlavne ked sa prihovorim, ze viem ze su hladní a ze som im nieco doniesla... Sú však aj dotieravi, agresivni, ktori maju dokonca svoju "taxu", kolko od vas "ocakavaju" a ked im nedate nic, alebo nie podla ich predstav, tak vas pocastuju tymi "najvyberanejsimi" vyrazmi... Ale preto sa netreba odvracat od vsetkych. Niektori sa dostali na ulicu casto ani nie svojim zavinenim... Budem rada, ak sa v tomto postnom case podelite aj o svoje zazitky a skusenosti s tymi najbiednejsimi. AKo vy naplnate skutky milosrdenstva - hladnych krmit, smadnych napajat... Ci ste si dali v tomto postnom obdobi aj nejaky konkretny "zavazok" z tejto oblasti, nielen, ze si "odopriem" nieco na co mam chut a pod. Ako to robit?, aby nam raz Jezis nemusel vycitat "Bol som hladny a nedali ste mi jest, bol som smadný... Mt 25,34-46, Nakoniec pridam jednu tak trocha humornu prihodu. Obcas som zvykla dat namiesto jedla "gastrolistok", (zopar som ich vzdy vydrankala od manzela, lebo vlastne nemam).. viem, ze zan im alkohol ani cigarety nepredaju, takze aspon istota ze si za to kupia jedlo. Mala som dva typy listkov, jeden v hodnote 30 Sk a jeden za 50 Sk. Dala som bezdomovcovi pred kostolom listok, on podakoval, ja som isla dalej a zrazu len bezi za mnou a rozculene gestikuluje a krici, ze to je malo (dostal "iba" 30-korunovy... Pozehnany cast postu vsetkym! Ela |
|
|
|
Odoslaný - 05 marec 2008 : 00:12:29
|
- to je tu Mato vas hovorca? ci co ?....... to nemate vlastny nazor? ...len tolko, neskryvajte sa za Mata ..... Mato svoj nazor vyjadril, kde bol vas?...
- jednoducho mi to farizejske mlcanie nejde po chuti....
- co sa za nim v skutocnosti na tomto fore skryva ? |
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 február 2009 : 16:10:57
|
prosim o modlitbu za kamarata Tomasa, kt. nasli dnes po 8 dnoch... mrtveho... vdaka |
Počet príspevkov: 1 ~
Člen od: 05 február 2009 ~
Posledná návšteva: 05 február 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 február 2009 : 10:14:55
|
Trea, pomodlím sa za tvojho kamaráta Tomáša a dúfam, že jeho duša nájde pokoj. Prajem úprimnú sústrasť.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 február 2009 : 10:19:53
|
Zuzu555, pomodlím sa za Vás a Vašu rodinu to urobím rád ale s príspevkom to bude ťažšie lebo to by som musel bližšie poznať Vašu finančnú situáciu a skutočný dôvod jej vzniku.
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 február 2009 : 06:36:17
|
Milan: výrazy ako "farizejské mlčanie" a podobné počúvam každý deň a je to smiešna forma útoku na každého katolíka a asi preto na to už nikto nereaguje. A čo sa aspoň mňa týka, tak ja takisto súhlasím s tým, že Maťo reagoval správne a preto je podľa mňa zbytočné, aby každý, kto tu s niečím súhlasí, to aj musel v písomnej forme TEBE predložiť. . Prajem pekný deň |
Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky. |
Počet príspevkov: 141 ~
Člen od: 26 august 2008 ~
Posledná návšteva: 01 október 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 február 2009 : 22:22:48
|
|
|
Odoslaný - 08 február 2009 : 22:51:10
|
|
|
Odoslaný - 13 február 2009 : 13:44:28
|
Prosim o modlitbu pre mna, moju dcerku a mamu. Zijem v zahranici chcem sa vratit domov ale moj manzel mi v tom brani ako moze, klamstvom, zastrasovanim ...Modlim sa o pomoc pre nas, snazim sa modlit aj za ostatnych, prosim Boha aby mi dal poznat svoju volu a silu ju plnit ale niekedy som na pokraji so silami. Boh akoby bol v uzadi, akoby sa mi nechcel dat spoznat. Prosim ak mozte pomodlite sa na nas umysel. Vdaka vsetkym. |
Krajina: Spain ~
Počet príspevkov: 12 ~
Člen od: 13 február 2009 ~
Posledná návšteva: 16 október 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 apríl 2009 : 14:09:01
|
Prešli dva mesiace a pani „zuzu555“ sa neozvala a tak musím skonštatovať, že jej prosba o finančnú pomoc nebola asi až taká dôležitá pre ňu a jej rodinu.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|